![]() |
|
Články na Parabola.czKdyž si otevřu web Parabola.cz a je tam nějaký článek...kdysi to šlo přečíst, nyní tam nicnení...Jak si mohu tento zvolený článel přečíst? Děkuji Standa![]() |
foreigner
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
@foreignerA co takhle vypnout blokátor![]() |
ostplus
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
@foreignermáš zaplý ADBlock v prohlížeči...![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@ostplusKdyby to tam bylo napsané, tak se tu nemusí foreigner ptat a ty se tu nebudeš tak bl...![]() ![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
RE: Články na Parabola.czTaky mě to značně vadí, toto omezení. Bez blokace jsou však tyto stránky nepoužitelné ! Kdyžtak nachvíli ADBlock vypnu, přečtu článek, a znovu zapnu. Nevadí mi nějaké základní banery, ale nesmí se to přehánět. Admine - zkuste se nad tím zamyslet. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: Články na Parabola.czZačínám si myslet, že vzhled a množství reklam si diktuje google. Majitel webových stránek se buďto vzdá provize z reklamy od googlu, nebo musí tento diktát snášet bez možnosti jakéhokoliv ho ovlivnit. Vede mě k této domněnce fakt, že celoobrazovkové reklamy vyžadující odkliknutí se objevily na několika různých webech prakticky ve stejný okamžik.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@Warpikja si ani nachvíli ten ADBlock nevypnem..proste idem si prečítať informácie na iný web...to isté som spravil dnes..článok o Disney+ mi tu neukazuje,tak som si ho išiel prečítať inam...neviem či je toto zámer admina tu proste vyhnať ludí preč a aby mal menšiu návštevnosť?ale asi hej,ked s tym nič nerobia...chápem,že stránka musí z niečoho žiť,ale tie reklamy vlavo hore,vpravo dole,cez celu stránku,prázdne články atd atd je už podla mna prehnané |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
BlokátorNonstop zapnutý Adguard, nežli se dívat na ten humus zde |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Články na Parabola.czJa mám ADB v Opere a žiadny problém nemám. Všetky články mi idú normálne |
edhunter
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Články na Parabola.czAdmin může zvolit množství reklam i výskyt celostránkové reklamy. Parabola je bohužel ukázkou jak to vypadá, když se to přežene. Pokud nepoklesl počet čtenářů, zvýšily se redakci výrazně zisky z reklamy.TBS 5927, Octagon 8008, Octagon SX88, Vitamin HD 5000. Paraboly: Offset 120 cm 34,5W-75E Ku band, Channel Master 180 cm 30W - 78,5E C Band + Ku Band, Cahors BigBisat 39E-28.2E-23.5E-19.2E-13E-9E-5E-1W
|
kndxing
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
10 reklam10 reklam za 1 minutu čítania![]() |
pisco
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
@Pavel1975Aspoň sa Ti uľavilo![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Články na Parabola.czZkusit obnovit stránku.Gibertiny OP 125L+DM3800, FTE 105+ Max NDA 4120M
|
jaro2
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
RE: Články na Parabola.czJe to pravda jednou za tyden se tady ukazat to staci no ne?Ty reklamy no co dodat.![]() |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
@peterskNo už se mu ulevilo a je tam.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Články na Parabola.czNa Parabole mi připadá používání adblocku celkem férové. Reklamy totiž zcela nezablokuje ale pouze jejich objem sníží na použitelnou úroveň, tedy GIF banery zůstanouT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
@mildeStále sa to tu dookola rieši. Neviem, či je to také ťažké si uvedomiť, že prevádzkovanie stránky stojí niečo. Náklady z niečoho treba vykryť. Keďže sa tu zanič neplatí. Komu sa to nepáči, tak má jediné riešenie, nechodiť sem. Ale nemyslime si, že budeme diktovať podmienky redakcii/majiteľovi stránky, že ako má postupovať v tomto prípade. Ja sem chodím napríklad len z PC a na PC sa objaví za hodinu 2x reklama. Odkliknem a idem ďalej. Bola by jedna cesta, platená registrácia, ale keďže my chceme všetko zadarmo, tak neviem koľkí by tu zostali![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskJá sem lezu z mobilu, kde mám AdGuard, tak že také bez reklam. No a když si chci přečíst nějaký zajímavý článek, tak ho jednoduše posuvníkem vypnu. Zase taková práce to není. Jistě reklamy jsou a budou všude.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@foreignerneviem ake pouzivas zariadenie ale ak na kompiku nainstaluj si ublock do prehliadaca🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
![]() |