Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

neúspešná aktualizácia Skylink ready Kaon MZ 52

dnes som zaznamenal niekoľko zaseknutých boxov po neúspešnej aktualizácii, vie niekto kde je problém, pán člen predstavenstva JG?

zoly
Registrace: 9/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: neúspešná aktualizácia Skylink ready Kaon...

Že sa taká (nevhodné slovo) sekne pri každej aktualizácii, tak sa nečudujem.

Spacer
Registrace: 9/2017

mame taky ten primac a vcera se nam to dva krat seklo musel jsem to vytahnout ze zasuvky nechal 10 minut a pak jsem to zapnul

venca263
Registrace: 10/2010

..ja ozaj nechápem ako môžete používať doma takéto prijímače.Nikto, kto sa sat.technike aspon trochu venuje by ho doma nemal ani zadarmo.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@romannitra

No podľa podpisu ty tiež máš doma zbierku pekných bazmekov, všetko čo má Ali chipset má najhorší obraz aky môže existovať, tak radšej tu nerob ramená, to že to nevie zdielať tak hneď je to blbý prijímač? Nie každý chce kradnúť ako ty ;)

Zohan69
Registrace: 3/2018

@Zohan69 kontra @romannitra

Zohan - v niečom s tebou súhlasím a v niečom zasa nie! Stb "alla Skylink Ready" sú jednoúčelové low-end stb urobené a určené na to, aby vyhovovali v prvom rade operátorovi až potom koncovému zákazníkovi. Samozrejme sú ľudia, ktorým takéto stb vyhovujú a sú s nimi spokojní.
Ale je tu ďalšia zo skupín ľudí, zákazníkov Skylinku, ktorým takéto riešenie nevyhovuje, chcú mať vlastný výber stb a to nie len kvôli share, ale trebárs kvôli prehrávaniu iných multimediálných súborov, vyhovujú im trebárs combo stb atď atď...
Súhlasím s tým, že Openboxy, Cryptoboxy alebo aj Golden Media stb sú nie bohviečo z hľadiska kvality obrazu. Ale je to jeho voľba, ja osobne som sa takýchto "zastaralých krámov" už dávnejšie zbavil. ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

"aby vyhovovali operátorovi".
Co si pod tím mám představit? Je věcí výrobce, co do STB dá, z čeho ho smontuje. Pochybuji, že to konzultuje s operátorem ve fázi návrhu a vývoje přístroje. Až následně si totiž může (ale nemusí) u Skylinku zažádat o udělení "Skylink ready".
Někdy ve mě takovéto příspěvky evokují, že daný STB se stává zavrženíhodným právě tím nalepením Skylink ready. Kdyby tu nálepku neměl, tak by na něm Skylink "chodil" úplně stejně. Tak proč se neduhy některých přístrojů spojují s tím, že jsou Skylink ready?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

"aby vyhovoval operátorovi" & "Je věcí výrobce, co do STB dá, z čeho ho smontuje. Pochybuji, že to konzultuje s operátorem ve fázi návrhu a vývoje přístroje."- nuž, na toto je prostá odpoveď.
Nemáš pravdu, pretože ak nejaký operátor a tu je jedno, či to je Skylink, Telekom, Antik ai požaduje od výrobcu výrobu stb pre svoje účely, tak mu musí jednoducho zadať základné vlastnosti zariadenia, na čo presne by malo byť určené, aké dekódovanie má spracovať atď a atď...
Alebo si myslíš,že operátor si vyberá vhodný stb až na základe finálneho výrobku? Pochybujem!
Samozrejme aby získal trebárs označenie "Skylink ready", v poslednej fáze si ten stb operátor dá otestovať, to je hádam jasné, či?
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

romannitra

len kde dnes zoženieš nový prijímač, iný ako odporúča skylink?, ani v Ellane iný už nedostaneš, a staré pôjdú len určitý čas , naviac novo pridané programy každý starší už dnes neprijíma, nie každý dáva nový SW

Duzu
Registrace: 7/2005

@Duzu

A kde je psáno, že na příjem Skylinku musím mít přijímač od nich. Já mám Vu+ a Dreambox. Skylink jede jako vítr.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

píše to hlavně Skylink, to ti asi uniklo... :laughing:

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Skylink mám už hodně dlouho a bez jejich přijímačů se bohatě obejdu. A co píší me nezajímá.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Pre dôchodcov je najvhodnejší na Skylink Skylink ready stb!

Kasr
Registrace: 8/2008

@Zohan69

.. prečo by som mal robiť ramená a kradnúť???????? Robím len to čo ostatní a na skylink reday prijímače mám svoj názor, nikomu ich nezakazujem ale vieme, aké obrovské problémy s nimi boli aj v minulosti.To ako keby vám váš internetový poskytovatel povedal, že musíte používať len taký a taký pc, nesmiete do neho dávať žiadne pc programy, aplikácie, proste nič, neprehráte si na tom nič a môžete navštevovať len tie stránky, ktoré vám ponúkneme my atď.Chceli by ste také pc????????

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@romannitra

Nemáš pravdu. Pre dôchodcov, ľudí, čo im je elektronika a počítače úplná neznáma je Skylink ready ideálna voľba. Pár ľuďom, čo som kúpil, alebo doporučil už niekoľko rokov bez akéhokoľvek zásahu slúžia.
Samozrejme sebe by som to domov nezobral ani zadarmo... Ale sú skupiny ľudí, kde lepšie neexistuje.

Kasr
Registrace: 8/2008

Šak aj Zoly si myslel, že to je ideálne. Máš šťastie, že ty si to odporučil pár známym už dávno a oni už nemajú teraz na teba kontakt. :))

Spacer
Registrace: 9/2017

Já jsem také důchodce, ale přijímač od Skylink ani náhodou. Mít jiný přijímač to musí člověka trochu bavit a zajímat. A ne být lenošný a jen přepínat programy, které vám oni naservírují na čísle programu, které se vám nehodí.

milde

Přijímače skylink ready ne, moduly skylink ready ano, nebo taky ne?

vlcek
Registrace: 1/2009

milde

mám Skylik od samého začiatku najskôr len čt1,2+ markíza na českej 1998 a stv1,2 na 2000, za ten čas sa už menili podmienky x krát, najskôr všetko navždy zdarma, len poriadna cena za kartu a vždy iný dekoder až po dnes kopa kodovacích systémov, no postupne ostane len jeden pre celý Canal+ a budeš nútený mať len jeden , Digi to vyriešila raz a má pokoj a dnes asi viac klientova nevidieť tu na fore žiadnych nespokojných

Duzu
Registrace: 7/2005

@Duzu

Digi je dnes Telly tv. Já si na Skylink nemohu naříkat. Zatím mě karta jede v uni čtečce v Oscamu. Obraz i obsluha je o proti internetovým televizím lepší. Jinak mám v záloze internetovou T mobile. Kdyby nejhůř, tak byc si od nich vzal satelitní. Ale nevím zda se dá jejich karta zakoupit samostatně. Nikde jsem nenašel.

milde

@vlcek

no ten novy plastovy nagra modul taky neni zadny zazrak. bohuzel uz jina cesta do budoucna nebude. i kdyz ted po radikalni zmene situace se da rict ze Skylink je mrtvej

medard 1
Registrace: 2/2021

@medard 1

O jaké "radikální" změně situace je řeč?

Chercheur
Registrace: 9/2008

@Chercheur

to je tady zakazane rikat takze sorry

medard 1
Registrace: 2/2021

@medard 1

Zase nějaké fámy. To si nech pro sebe.

milde

Ta moje reakce měla být ironická, chtěl jsem jen reagovat na odpůrce skylink ready přijímačů, jestli jím nevadí skylink ready moduly. Já přijímám skylink od začátku jeho vysílání a nemíním na tom nic měnit. Nemám skylink ready přijímače, ale modul mám v zásobě.

vlcek
Registrace: 1/2009

zoly

...mal som prednedávnom niečo podobné, vytiahnuť koax z boxu zapnúť a dať továrenské nastavenia a potom znova spustiť aktualizáciu ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra