![]() |
|
hbo max na samsung tv s nemecky regionomdobry den,neviem, ci mi budete vediet pomoct, ale ako by som dostal app HBO Max na Samsung TV - (2021), ktora ma primarne nemecky region, kedze zijeme v nemecku. Da sa to nahodit nejako cez usb kluc? alebo musim dat telku do tovarenskeho nastavenia a zmenit region a vsetko poprehadzovat? dakujem. |
zanzibar1
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
@zanzibar1Podľa mňa záleží na tom, k akému účtu si HBO max prihlásiš, konto by som robil na PC.Tu je link na SK registráciu: https://www.hbomax.com/sk/sk/tv-sign-in?countryRedirect=1 |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: hbo max na samsung tv s nemecky regionomked das tovarenske , zadas region SK ,alebo možno bude stačiť po resetovaní a naslednom spustení HBO dat SK region? |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
RE: hbo max na samsung tv s nemecky regionomucet na PC mam a funguje bez problemov. Moj hlavny problem je, ze moj televizor, kvoli regionu, nezobrazuje app-ku vobec v obchode. Cize primarne, chcem dostat aplikaciu do televizora - ci uz zmenou regionu alebo instalaciou cez usb-kluc. Neviem presne, ze co je najlepsie riesenie. Potom budem skusat dalsie kroky. |
zanzibar1
![]() |
|
RE: hbo max na samsung tv s nemecky regionomMinulej tyden jsem byl v Chorvatsku a HBO Max na noteboku mělo chorvatsko/český menu i když jazyk byl nastaven na čestinu.Tak možná zkusit českou VPN na istalaci. |
marecek29
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
@zanzibar1Mal som podobný problém. Na internete si nájdi návod, ako sa dostať do továrenského menu a nastav si v továrenskom móde že TV je prevádzkovaná na Slovensku.Pred rokom so to riešil v Taliansku. TV Samsung kúpená v Taliansku a chcel som slovenské app. Nepomohlo nič, ani VPN so slovenskou IP. Jednoducho TV zakúpená v Taliansku, sťahuje iba app pre taliansky trh. Samozrejme, po zmene v továrenskom móde na Slovensko som zase prišiel o talianske app. Ale to mi až tak nevadí. 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
RE: hbo max na samsung tv s nemecky regionomDiky, cize sa neda app-ka manualne doinstalovat cez rozhranie? mam tam niektore nemecke appky, ktore zase nebudu v slovenskom obchode a rodina ich aj pouziva a v podstate jedina co mi chyba je ten hbo max na ktore mam aj predplatne a nechce sa mi ho stale sharovat cez notebook. |
zanzibar1
![]() |
|
@zanzibar1Tak si zaobstaraj nejaký Android TV box alebo stick čo to zvláda.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@zanzibar1Nechci do toho moc kecat, ale nezáleží to na IP-adrese?T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
@JousiV továrenskom menu je potrebné nastaviť Geo lokalizaciu.Geo lokalizácia v TV je nastavená, pre ktorú krajinu je TV určená. Takže je úplne jedno akú máš IP adresu, on sťahuje app krajiny, na ktorú je nastavený z výroby. Pri zmene geo lokalizácie sa celá TV resetne do výrobneho nastavenia vybranej krajiny. 4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 380 |
![]() |
|
@CrescenzioJasný, ale Geo-lokalizace je tu proto, aby nebylo možné mimo určenou zónu konzumovat daný program.T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
@zanzibar1Samsung má pro svůj Tizen OS v TV uzavřený store, tzn. nemůžeš si doinstalovat aplikaci přes flesku, tak jak to jde běžně u Android TV. Když v tv při instalaci vybereš region Německo, neuvidíš aplikace určené pro ČR, a obráceně. Takže při změně regionu přijdeš o všechny předchozí nainstalované aplikace a nelze to obejít.. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
RE: hbo max na samsung tv s nemecky regionoma prečo to nepozeráš ako Nemec?, je to najlepšie na učenie jazyka |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: hbo max na samsung tv s nemecky regionomdakujem vsetkym za radu. nemam problem s nemcinou ale stym, ze hbo max v nemecku vobec nie je dostupne, prava ma nemecky trh ma sky. A hbo max mam v ramci digitv slovakia, a aj ho na vsetkych zariadeniach pouzivam. Jedina vynimka je televizor, kde vobec nie je v shope a riesil som to doteraz wifi sharingom z notebooku alebo airplayom. A asi v tom budem musiet aj pokracovat. |
zanzibar1
![]() |
|
RE: hbo max na samsung tv s nemecky regionomResil jsem neco podobneho s HBO Go SK provozovaneho na ceske TV Samsung. Osulil jsem to tak, ze jsem na Samsungu zmenil jazyk a nastaveni na slovenstinu. Pak jsem si nastavil slovenske HBO Go. Posleze jsem vratil cestinu a HBO Go prihlaseni mi stale funguje ve slovenskem jazyce. Budu ted resit upgrade s HBO Max tak smad to tak pujde stejne. Ale je to zrejme jiny vyvojar aplikace, tak uvidim...Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 249 |
![]() |
|
RE: hbo max na samsung tv s nemecky regionomak to niekoho bude zaujimat - problem som vyriesil resetom smarthubu a cez vyber ISP (hidden menu) som nahodil americky region, ktory ma vsetky aplikacie ktore som potreboval a veci sa pohli presne spravnym smerom. |
zanzibar1
![]() |
|
![]() |