Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

AB Cryptobox 702hd mini

S tímto přijímačem chytám pozemní TV z Polska cca. 24 programů. PL TV přechází 28.3. na DVBT2 -HEVC 265. Mám v něm software 22630 a nejde u testovacích stanic zvuk. V mém případě se vysílá na 25k a 37k test v dvb t2 265 Hevc. Máte již někdo zkušenosti jaký software použít aby šel zvuk. Obraz jede ale zvuk ne.

Modřina
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: AB Cryptobox 702hd mini

Bohužel tento box nepodporuje zvuk DD+ který budou poláci používat. Je to HW záležitost a nevyřeší to žádná změna softu.

lance
Registrace: 10/2008

RE: lance

Díky za info, myslel jsem si to. Budu muset koupit nový. Kdoví jestli pomůže jejich poslední model AB CryptoBox 2T.

Modřina
Registrace: 1/2006

@Modřina

Na tvojom mieste by som sa najprv poobzeral/poopytoval na niektorom z poľských fór, že aky stb by bol najvhodnejší?! Určite je tam zaregistrovaných dosť ľudí z Poľska, ktorí s tým majú väčšie praktické skúsenosti a aj lepší prehľad o modeloch stb na trhu, ktoré podporujú ten zvukový štandart.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

RE: AB Cryptobox 702hd mini

Treba Technisat DVB-T2 STB zvlada tuto zvukovou normu DD+. Vyzkouseno s prijmem MUX3 24K TVP HD na STB Technisat DVB-T2 DVR. Cena je ale dvojnasobna proti AB Cryptoboxu.

HYPER
Registrace: 11/2010

AB Cryptobox 702hd mini

ja mám Strong 8211 aj ten zváda DD+

bublik10
Registrace: 8/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra