![]() |
|
HBO Max a Discovery+ budú jednou služboupríslušné spoločnosti zlúčenie oboch platforiem už dohodli, uvidíme ako a kedy sa to dotkne Európy |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 783 |
![]() |
|
RE: HBO Max a Discovery+ budú jednou službouBude možné sledovat přes tu službu i Eurosporty, Investigation Discovery atd.? Kanály Discovery? |
Janopak
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
@JanopakV zásadě by to tak mohlo být, ale aby jsme po Eurosportech a Discovery nepřišli na satelitu ještě o HBO a Cinemaxy :)T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 167 |
![]() |
|
RE: HBO Max a Discovery+ budú jednou službouTo je dobrá zpráva. 👍 |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 552 |
![]() |
|
RE: HBO Max a Discovery+ budú jednou službouna D+ cekam uz dlouho, takhle aspon uz budu predplacet hbo max |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 245 |
![]() |
|
RE: HBO Max a Discovery+ budú jednou službouNo, já jsem si teď HBO Max předplatil a jsem velice zklamaný. Jednak si tam asi nic nevyberu. Spíš koukám na filmy, které jsem už viděl. Jednak mi tam za ten asi rok a půl, co jsem zrušil předplatné HBO Go, toho moc nepřibylo. Ony tam sice přibyly huby, ale tam se většinou jen duplikuje obsah. Dost mě zklamalo WB, čekal jsem stovky starších hitů. Není tam skoro nic.Filmy a seriály nejsou pořádně ani tématicky setříděné. No, to snad doladí časem. Ale na to, jak dlouho to připravovali, je to ostuda. Až vyprší předplatné, asi si to ještě hodně dlouhou dobu nepředplatím. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
@OrHorotak, tak oproti Netflixu je to velka bida, prave proto se spoji s Discovery |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |