![]() |
|
Bqeel R2 MAXdobry den, mate nekdo zkusenosti s touto konkretni znackou a s timto konkretnim modelem ? predevsim rychlost, fungovani google play, kvalita obrazu, a proste ty dulezite veci. jsou na to velmi negativni reakce tak proto se ptam. potrebuji to vyuzit na iptv. dekujicena je nekde na 65e co jsem zjistil. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Bqeel R2 MAXNo, já jsem někde četl, že jsou na to velmi negativní reakce...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Bqeel R2 MAXNo procesor o ničom RK3318. Keď už tak s Amlogicom. Čistý /tabletový/ Android. Netflix necertifikovaný. Ak chceš niečo takéto tak pozri do Bazára, Je tam X96 X4 s najnovším Amlogic procesorom. Pošlem Ti to za 45 euro. Ozvi sa do SS, dohodneme sa.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskdiky,ale ted me zajima tento konkretni model. ten X96 v cem je problem ? no Netflix me rozhodne nezajima. potrebuju jen kvalitni prehravac klasicke iptv. ten X96 jsem videl za 1200kc. ale na youtube ukazka a rychlost jen 25/5 coz je nejaky pomaly,no nevim co meli za net. |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Prečo si myslíš, že je s tým problém? Objednal mi to syn, je tam čistý Android. A ja preferujem Android TV. Bol to len raz odskúšaný. Kodi funguje super na tom aj iné aplikácie. Ja mám doma net 1Gbs a na ňom 100 Mbs /takú má sieťovku/ fungoval bez problémov. A to bohato stačí. Ináč určite si tento videl, lebo z X96 je aj max aj max plus. Tento je najnovší model s novým Amlogic 905X4 procesorom. Ozvi sa ak máš záujem do zajtra večera, lebo sa ozvali už zo dvaja, ale keďže som Ti to tu verejne ponukol, tak počkám na Teba čo povieš.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@medard 1Ináč odskúšal som už dosť Android boxov, tento Bqeel konkrétne nie, ceny čo som videl sú okolo 60 euro. Určite by som Ti ho nedoporučoval už len kvôli procesoru. Je to nebo a zem RK a Amlogic.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskdiky za nabidku,ale ten na to opravdu nemam cas, klidne to prodejte, |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Ok díky za odpoveď.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |