![]() |
|
Internetová tv Antik czNemá někdo zkušenost s Antik cz (ne sk) internetovou televizí? V nabídce mají v balíčku Mini uvedeno 134 televizních programů včetně Novy, za slušnou cenu. Po zakoupení balíčku se v aplikaci Antik v mobilu zobrazuje jen 110 programů. Nova nikde. Hlavně nepište, odpad nebrat. Na udávané telefonní čislo Antik cz se nelze dovolat.https://antiktv.cz/cs/ Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
re: Antik TV CZPodle aktuálních informací od operátora - služba je před oficiálním spuštěním a nabídky ještě neobsahují plný počet avizovaných stanic a také finální kvalitu streamu. Takže je potřeba vydržet než to oficiálně spustí na plno.Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 393 |
![]() |
|
@BBSDěkuji za informaci.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Internetová tv Antik czaspon ze se neboji a budou mit levneji nez ostatni v kartelu |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 245 |
![]() |
|
RE: Internetová tv Antik czKonečne je už antik v CZ budete mať lepšiu konkurenciu |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: Internetová tv Antik czNelíbí se mi nahánění počtu programů cizími stanicemi, nebo webkami. Dnes odpoledne měli výpadek streamů. Zatím kvalita nic moc. Ale honiči si přijdou na své. Když si připlatí. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 344 |
![]() |
|
RE: Internetová tv Antik czNa telefonu a tabletu přepínání funguje dobře. V mých Android boxech musím použít tlačítka a šipku. Take s v nich neznázorňuje epg jako v tabletu. Do ťé druhé aplikace Antik TV for STB/TV se nemohu dostať. Nemám jejich tv box.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Internetová tv Antik czChcel som vyskúšať ale ešte počkám než to bude fungovať na 100%stále ešte nejde brno1,praha tv 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Internetová tv Antik czBrno a tv prahu najdeš v pluginech. Třeba i v mém MirHo free doporučuji moje pluginy na antiku rozšíříte si tuto platformu o zajímavé tv a zdarmaIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
PředplatnéNeví někdo jak zrušit opakující se předplatné?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
Predplatné@milde.Dcéra ukoncenie vybavila telefonicky. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
@niglabiMohl by jsi mě prosím zaslat jejich telefonní číslo. Na jejich stránkách je udávané prazvláštní číslo 055/ 30 12345, které mě hlásí, že volané číslo neexistuje. Ani když vložím předvolbu +421.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Internetová tv Antik czTel. číslo pro ČR: +420/ 234 290 850 |
F4turbo
![]() |
|
RE: Internetová tv Antik cz@Jupi: Už ti tam přidali obě regionálky. Nově i Novu s klony, hlavní Primu a reg. stanice. Porovnával jsem na mobilu Sledovani.tv, Skylink Live TV a Antik TV. Antik má subjektivně horší obraz než SL. U mě vítězí jednoznačně Sledovani.TV i díky aplikaci. Až seberu odvahu nainstaluji do boxu appku a porovnám. |
F4turbo
![]() |
|
@F4turboDěkuji za telefonní číslo na Antik cz. Ale já bych potřeboval telefonní číslo na Antik sk.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
milde+421 55 30/12345antiktv@antik.sk Potvrdzujem brno1,Praha tv už idú ![]() 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@JupiDěkuji, zítra jim zavolám. Mám totiž ještě Antik cz, tak si nechám ten. Je tam více cz programů. A také je tam možnost platby na dobu určitou.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
Zrušení platebToto mě odpověděl emailem operátor Antik tv sk:"Pre zrušenie rekurentnej (automatickej) platby služby Antik TV, stačí ak prejde do Zákazníckej zóny do sekcie Moje objednávky a klikne na tlačidlo "Zrušiť" v stĺpci "Automatická platba". Toto funguje i v Antik tv cz. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Internetová tv Antik cz@milde.Presne Jupi ti to dobre napísal. Zavolaj tam! |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
![]() |