Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Samsung UE65NU7172

Zdravím,
Chci se zeptat mám samsung UE65NU7172 televize připojena přes kabelem na internet, a teď se mi stává ze některé aplikace jako je Netflix YouTube sledovani TV buď nenajedou nebo jenom probliknou a nic. Aplikace se nespusti a nebo na 10x musím zapnout a vypnout TV.
Televize stala dost peněz a nechce se mi kupovat nová. Kolega řešil ten sami problém a koupil novou TV a aplikace už funguji. Doteď nebyl problém. Prosím o radu. Děkuji

gambus
Registrace: 6/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung UE65NU7172

Kup trebars TV Stick s Androidom, nedavno vysiel Xiaomi Tv Stick 4k, videl som ho za ceny okolo 50-60€. Tam je certifikovany Android a plne funkcne aplikacie ako Netflix, HBOMax, Youtube...a funguje aj Dolby Atmos a Vision.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

4K stmavovanie obrazu

Mam podobny model od Samsung a neviem kde v MENU vypnut,ze pri sledovani 4K kanalov mi prestane stmavovat obraz ?

mercedes77
Registrace: 1/2006

@gambus

Nehlásí ti to např. chybu připojení k internetu? Já jsem řešil zajímavý problém, kdy se do stejné místní sítě připojila TV LG a od té chvíle v rozmezí 10-30 minut TV Samsung (rok výroby 2018) neustále ztrácela připojení k internetu i když vše bylo nastaveno správně. Vytvořil jsem v routeru další místní síť, ke které jsem připojil TV LG, ale stále to bylo málo. Musel jsem ještě tyto dvě sítě oddělit firewallem a od té doby síť v TV Samsung opět funguje bez problému.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@mercedes77

No, to bych taky rád věděl.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Je to pripojene kabelem přímo s routeru, router je deco. Tovární nastavení nepomůže? Jako nechce se mi kupovat něco do TV když to jelo.

gambus
Registrace: 6/2011

Skúsil by som ten Factory reset a tiež an novú aktualizaciu ak je k dispozícii .

mercedes77

Re Samsung TV problem

Kamoš mal prene tento istý problém s APP
Telka bola úplne nová kupovaná na vianoce pod stromček.
Trápil som sa stým asi dve hodiny a nič.
Nakoniec zavolal na podporu samsung, kde mu poradili na 12-hodín vypnúť TV z el. siete a následne spraviť factory reset.
Po tomto mu už všetko začalo bežať tak ako má.
Talka je Qled seria QE80

stanowat
Registrace: 9/2004

4K stmavovanie obrazu

To Mercedes77:
Myslím,že by pomohlo vypnúť v Menu HDR.

Wurm
Registrace: 6/2006

@Wurm

Ale táto možnosť tam neni . Prišiel som to celé v Menu a veci okolo HDR som tam nevidel .

mercedes77

4K stmavovanie obrazu

Až budem doma pozriem to a odpíšem Ti, kde sa to dá vypnúť. Mám Tv Q Samsung. Pri zapnutom HDR bol obraz na 4K nepozerateľný, po vypnutí OK.

Wurm

@Wurm

Ok, dik zatiaľ

mercedes77

Samsung UE65NU7172

Mám tu samou a dělalo mi to u HBO MAX....vytáhnul jsem ji na 5 min ze zásuvky a je to ok...

Cucerak
Registrace: 3/2008

4K stmavovanie obrazu

Trochu som si to pomýlil,sorry.Mám síce TV Samsung, ale HDR mám vypnuté na satelite(AB Cryptobox 800) v OSD.

Wurm

Píšu to tady pořád, včera sousedka taky problém. Zase Samšunt. Kupujte a potom se divte.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Mám tři Samsungy a žádný problém.Někdy může být problém i mezi křeslem a ovladačem.

jjery
Registrace: 12/2012

Když si vyjedete dotazy k poruchám a dalším problémům se stroji Samsung jenom tady na Parabole, tak je to snad jasné.
Na zprávy to ale stačí.

MMorous

Spíš problém mezi levou a pravou polokoulí.

MMorous

@MMorous

Dovoľ parafrázovať:
Ja by som ani Airbusom, ani Boeingom nikdy neletel! Keď si pozrieš štatistiky, práve tieto lietadlá najviac padajú!
;)

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Jean Reno

Co je to za blábol ? Před rokem se veřejně nadávalo na android, teď každej shání krabičku s Androidem a do 3 let ... uvidíme
UE65NU7172 už podle ceny je levná televize, na kterou bych se nešel podívat ani za výlohou.

MMorous

@MMorous

Áno, je levná. Taký TV by som si ja nikdy nekúpil. Avšak ty hejtuješ Samsung všeobecne, nazývaš ich šuntom - a práve TO je blábol.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

Kup si podle gusta, nehleď na rady, potom si ale nestěžuj.
Samšunt - je všeobecně známá přezdívka pro přístroje tohoto druhu, běžně používaná i v diskusi tady na Parabole, protože dotazy a připomínky k poruchám strojů této značky jsou zde časté. Kapišto ??

MMorous

Opět SAM....
Zaklepal soused, jestli nemám baterky do DO. Vzal jsem avomet a byly OK, zkusil jsem je do mojí telky, kde je i mikrofon, takže větší odběr a všechno fungovalo.
Jestli bych se nešel na to podívat. Povídám, zkus to ručně . . Nejde to, ten krám nemá žádný tlačítka.
Tak to vytáhni ze zásuvky ..... nejde to, protože je to na zdi a zásuvka je pod rámem.
Tak štafle a hlavní jistič ... a ejhle, když Pán dopustí, i SAM.... se spustí.

MMorous

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra