![]() |
|
Remote channel stream converterZdravimPred dvoma rokmi sa to tu riesilo (Nick1612) teraz to riesim ja Vtedy Nick1612 napisal: tak už jsem na to přišel. Chyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede Co tym myslel,ze pouzival som spatny zoznam? (poslal som mu PM,zatial nic) Mam ten isty problem: Prijimac Vu+DUO 4kse a Vu zero Image VTi 15.0.0 v obidvoch Snazim sa spustit streamovanie cez siet pomocou Remote channel stream converter, (z dovodu problemoveho natiahnutia noveho koaxu) Na digitalne.ellane je pekny navod ale nedari sa Vu+DUO ako server Vuzero ako klient V menu remote channel stream konverter u klienta,po zadani IP adresy serveru a prihl.udajov,sa spoji so serverom (Vu+Duo),nacita vsetky bukety Vyznacim ktore chcem streamovat, dam prevziat,vsetko prebehne ok V klientu (vuzero) su tam vsetky prevzate bukety,kanaly ale su nefunkcne Prihlasovanie HTTP je vypnute Vopred dakujem za uzitocne rady |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
RE: Remote channel stream converternevieme co a ako tam mas navesane na tych tuneroch, je aj mozne ze nemas volny a preto nestreamuje, but of course moze tam byt tisic dalsich moznosti, toto je len taky nastrel do luftu, ze snad motyka vystreli🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
@mirnyRozmyslam,rozmyslam,az sa mi z hlavy pari![]() |
A je to
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterMam podozrenie na siet ale mal by byt v poriadkuked sa viem pripojit na server,nie? |
A je to
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterKedže máš jeden kabel, používaš unicable konvertor ?Máš ho správne nastavený v prijimači ? Nechaj jeden kanal nahravať, z ineho TP pozeraj na TV, další z ineho TP skus streamovať na PC. Ak ti to pojde maš šancu, použiť korektne remote channel stream converter. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
@RastoMam DualFBC tuner s dvoma kablamiTuner A je nastaveny na motor: Usals Tuner B je nastaveny na druhy kabel od motorizovaneho LNB Tuner A |
A je to
![]() |
|
@RastoSpominal som problemove natiahnutie noveho koaxuale to by malo ist do kuchyne lebo tam je ten problem s tym kablom a preto tam chcem dat toho klienta, teda to Vuzero |
A je to
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterTak vypni sledovanie programov na VU+ Duo a skus streaming na VU+ Zero. Ak ti to ani takto nepojde, niečo máš nastavené zle. Ak to takto pojde, tak to je ako piše mirny.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterPrave,ze hladam co je zle nastaveneAle co to moze byt? Tak pekne mi to nacita tie kanaly do klienta akurat ,ze sa nedaju pozerat A podla popisu,krasa v Remote channel stream converteru spociva v jednoduchosti |
A je to
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterAno, je to tak jednoduche, až je mi to divne, že ti to nejde.Pravdepodobne obsadené tunery. Vyskusaj, čo pišem v predošlom prispevku. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
![]() |
|
@RastoSkusal somVu DUO vypnute,streaming na VU+ Zero to iste,teda nic |
A je to
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterDHCP mas vypnute? IP adresa sa nesmie zmenit. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
@RastoCo mal na mysli Nick1612 ked napisal,zeChyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede |
A je to
![]() |
|
@marianstDHCP vypnute,server aj klient |
A je to
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterSkús program ktorý vysiela na tom istom TP ako sleduješ na severu .Cez e-channelizer program stiahni setting v klientovi a skús tie kanály vo VLC . Nepoznám VTi moc image , ale mám to odskúšané na OpenATV a nikdy som nemal problém . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@mercedes77Dakujem za radu,skusim |
A je to
![]() |
|
@mercedes77Podla navodu,malo by to byt take jednoduche a predsa mi to nefunguje |
A je to
![]() |
|
@A je toAk Ti načíta VU+ Zero kanály, tak v zozname kanálov problém nebude. Doporučujem na začiatok so zapnutým VU+ duo vybrať jeden kanál, prejsť na ten istý kanál na VU+ Zero. Ak funguje tak vypni VU+ Duo do stand by a tak skús ostatné kanály na VU+ Zero. Ak neide ani ten jeden kanál tak problém môže byť aj v tom, že vo VTI máš nastavené heslo. Darmo je vypnuté v OpenWbif vypnuté Vyžadovať prihlásenie pre HTTP. Skús a napíš čo a ako Ti funguje, či nefunguje.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@A je toA ešte počítaj s tým ak máš natiahnuté 2 káble k dvom tunerom osobitne, tak treba vytvoriť osobitný bouguet pre ten tuner čo chceš streamovať a načítať len tie do VU+ Zero. Ak chceš plnohodnotne streamovať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskZo serveru som jeden kabel vytiahol,znova nacital FAV skupiny,zatial nic Vypisuje-Ziadne data na transponderi(Cas vyprsal pri citani PAT) |
A je to
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterDaj si na servery CT1 Hd a na klientovi CT2Hd a vyskúšaj |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@peterskNefunguje ani jedno s tychto moznostiHeslo mam nastavene iba na FTP pripojenie,bez toho sa asi nepripojim k serveru Vo VTI nemam nic zaheslovane |
A je to
![]() |
|
@mercedes77Vyskusane,zmena ziadna![]() |
A je to
![]() |
|
@A je toNo skús zadať to heslo na VU+ Zero, čo máš na ftp. Čo to spraví.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterChlapci,musim teraz odist,poobede budem spät,kludne piste,vsetkym odpoviem,budemVELMI,VELMI vdacny ak sa mi to podari vyriesit Pekny den Dakujem |
A je to
![]() |
|
@A je to"Zo serveru som jeden kabel vytiahol,znova nacital FAV skupiny," Nie tak som myslel. Urob z toho tuneru z ktorého chceš streamovať FAV skupinu a tú len načítaj. Teraz máš asi pomiešané z dvoch tunerov programy, preto Ti tú chybu píše. Ale ešte raz ako Ti už aj mercedes písal. Na VU+ Duo prejdi napr. na ČT1 a na VU+ Zero tiež prejdi na ten istý program z toho istého tuneru, či to takto funguje. To je základ aby to celé fungovalo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
![]() |