![]() |
|
AB Pulse 4k - dve kartyZdravim. Poridil jsem tento box kvuli dvema CI slotum. Mam CZ a SK kartu, coz jsem. predpokladal, ze se dvema moduly pujde ok, ale nikoli. Pokud jsou oba, tak nedekoduje nic, jeden je v pohode. Nejaky napad, co s tim? V opacnem. pripade budu vracet. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
@esquireměl jsem kdysi podobný problém,když jsem měl dvě karty a dva moduly Irdeto - skylink pro sc a sk regiony.. Musel jsem přejít(výměna) cz kartu na Viaccess (karta je v modulu) a bylo po problému...možná by v tvém případě stačilo zkusit nějaký jiný firmware,ale nejsem si jist.... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@esquireA co nato hovoria technici v AB-COMe ? |
starter12
Registrace: 1/2022 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyA co na to prodejce? Priradil si konkretni programy jednotlivym modulum?? Pokud ne, tak to nemuze fungovat.Druhe reseni je dat jednu kartu do ctecky a druhou do modulu. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartykoudelka trafil klinec po hlavičke![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyniekedy na začiatku ked začal vysielať slovenský,som to mal tiež , no dalo sa spraviť prepínanie kariet cez DO |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyPrirazeni programu k jednotlivym modulum jsem tez vyzkousel a rovnez bez uspechu. Takze asi nedodelany kram. |
esquire
![]() |
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyProc nepouzijes jednu kartu ve ctecce a druhou v modulu?? Dva uplne identicke moduly je problem i u mnohem drazsich pristroju. Co ti k tomu problemu rekl prodejce, kteremu jsi zaplatil? |
koudelka
![]() |
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyAni karta ve ctecce nefunguje. |
esquire
![]() |
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyA prodejce ji radne nastavil?? A nebo to bylo kupovano s rohliky? Jako ty si myslis, ze tohle je plug and play zarizeni? Ne, neni. Tohle je linuxovy satelitni prijimac.Presne tyhle veci ma resit podpora prodejce. A rady z nich je to zcela zdarma. |
koudelka
![]() |
|
RE: AB Pulse 4k - dve kartyurčite by som si to poriešil cez externú usb-readers spustil dva osacami pre irdeto na dve karty....![]() ![]() ale to už je asi pre niekoho asi trochu zložitejšie. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
maradonaTed nevím, kterého bazmeka si myslel...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@esquireDELTACAM DUO DELTACRYPT 3.0 CI CAM MODUL to urcite vyresi |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxa si si tym modulon uplne isty? lebo ja rovno v popise toho modulu je rovno boldom napisane: Nevhodný pre kombináciu českej a slovenskej karty Skylink.🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
@maradonaOplatí sa prijímač AB IP BOX? chcel by som niečo na experimenty. Satelit plus Android TV.![]() ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@mirnynevim, u vyrobce nic takoveho nepsaneho neni, a tak pred 2 lety to normalne fungovalo |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |