![]() |
|
RT vypnutaNa 5W a 19E je vypnuté vysílání RTT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 130 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@JanMteraz su na 14WTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
RE: RT vypnuta36 E jde vč. DE verze. Nicméně CNN, BBC, Euronews tam už je off, ještě včera šly... |
jirka80s
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: RT vypnutaÁno,na 14 W na Expresse sú všetky RT a pribudol aj ORT 1. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
RE: RT vypnutaRT půjde na všech ruských Expressech, pochopitelně..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 262 |
![]() |
|
RT na 36EJe to FTA, ci kodovane na 36E ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
RE: RT vypnutaTo kto potrebuje sledovať túto ruskú propagandu? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
RE: RT vypnutapre cervenych obdivovatelov je ruska TV priam uzasna![]() ![]() ![]() Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
Registrace: 12/2021 Příspěvků: 431 |
![]() |
|
RE: RT vypnutaRadoo:Pravda je stále niekde uprostred.![]() ![]() ![]() |
rsat
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 467 |
![]() |
|
@RadooVer! Že je viac ľudí takých napr. ako ja, ktorí si pozrú aj ruské TV vysielanie, ale aj ukrajinské, slovenské, české a iné západoeurópske, či americké. Je to mimochodom aj o lepšom prehľade a vytvorení si vlastného slobodného názoru napr. na momentálnu situáciu na Ukrajine.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 016 |
![]() |
|
@mmiriboyto s tebou suhlasimtreba pozret z viacerych zdrojov a potom to vsetko nejako vyhodnotit, hlavne ak ovladas jazyky , nie len pozerat na obrazky a spominat na casy ked mlieko stalo dve koruny a banany boli v obchode akurat na vianoce, dufam ze si na to spominas .... Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
![]() |
|
@janci19 @Radoo@janci19Nepotřebuju sledovat žádnou propagandu. Ani sluníčkářské kecy o tom, že je svět krásné místo, kde furt svítí slunce a lidi se na sebe furt usmívají (nesmysl) nebo ruské "zprávy" ve smyslu "Válka? Jaká válka??" @Radoo Ano, z více zdrojů. Ovšem zdrojů informací, ne dez-informací. Už jsem na to dostatečně "starý", abych to od sebe dovedl odlišit... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
@Bad Peteoktak nam napis kde mame vsetci pozerat na zdroj INFOMACII lebo sa tu v tom viacerí ludia stratili, napis co je podla teba zdroj pravdivych informacii dakujem-thanks-danke -spasibo bolsoe Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
![]() |
|
RE: RT vypnutaMyslet si, že když budu sledovat TV ovládanou totalitní diktaturou a k tomu TV z demokratické země a vyjde mi z toho správný průměr je blbost.Totalitní země má totalitní zpravodajství, vždy to tak bylo a vždy to tak taky bude. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: RT vypnutaAsi nikde, ale jsou média, kde se ji určitě nedovíš. Baví mě třeba (desinfo)Forum24, které se vyrovná RT. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 354 |
![]() |
|
mmiriboyPM aktivníVytvoření si svého názoru sledováním totálně cenzurovaného a lživého vysílání? Větší nesmysl si napsat nemohl.Ano pokud by jsi sledoval Echo Moskvy,Dožď tak to chápu,ale sledovat ORT,RT fakt žádný smysl nedává,protože tam žádná přidaná hodnota není. |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
@moki + tekapo + Lubo TSplny suhlas chlapi s vami vsetkymi![]() ![]() ![]() Gibertini 125cm - LNB IBU Single - VU Plus Zero 4K - Octagon SF 8008 Twin UHD - KU pasmo 68,5 E --- 34,5W
|
Radoo
![]() |
|
RE: RT vypnutaRT coby televize ovládaná ruskou vládnoucí fašistickou juntou nemůže být objektivní už z principu. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 762 |
![]() |
|
Já to vidím tak,že je celekm jedno kdo mluví pravdu a kdo lže. Pro mě samotného je především naprosto nepřijatelné, aby se jakýkoliv rozpor řešil válečným konfliktem. Rusové už několikrát v minulosti předvedli, že okupace kohokoliv jim nedělá žádný problém a rádi "bratrsky" pomohou. Válka je v.l a tím to pro mě končí.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 682 |
![]() |
|
@EnikSouhlasím. Navíc, rusové nemají zájem o demokratický režim. Vždy žili v nějaké formě diktatury a to jim vyhovuje. I teď, většina Rusů Putina podporuje, státním médiím věří a nic měnit nechce. Západ podle nich může za všechno zlo na této planetě a také chce neustále Rusko zničit. Na sankce budou brblat ale semknou se a řeknou si, že je to třeba vydržet, že bojují za správnou věc. Nikdy se nikam neposunou. Vždy tam bude totalitní režim s nějakým diktátorem. Rusové to tak chtějí. Nedejte se zmást těmi, v porovnání s počtem obyvatel, jednotky promile demonstrantů proti válce a proti Putinovi. |
tekapo
![]() |
|
@LucaBrazza36E je kódované. |
jirka80s
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@tekapobez tej politiky osočovania , dobre ?vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: RT vypnutaV Rusku je cenzura, u nás je cenzura, a jak pravil Václav Havel : „V dobách cenzury by oficiálním médiím věřil leda blbec.“Já bych si rád vybral sám informační zdroje i svůj postoj, a vadí mi to protiústavní zavedení cenzury ( nemyslím tím RT, ale české weby, které nebyly dost provládní ). Ovšem to zavedení cenzury prokázalo že je u nás cenzura a že nejsme právní stát ( v tom by protiústavní cenzura nebyla možná, případně by již byla potrestána ). DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
@BrumoBrumo já si nemyslím, že někoho osočuji. Popisuji stav, který tu je. Pokud máš jiný názor, napiš ho, debatujme o tom.Zároveň bych chtěl poprosit parabolu.cz aby toto téma nezamykala, jako některé předchozí. Chápu, že toto fórum chcete nechat čistě odborné ale tato situace je naprosto unikátní, děje se něco, co se nedělo cca 80 let. Jsem si jistý, že se změní svět tak, jak si to ještě neumíme představit. A je dobré o tom mluvit, byť to sem tak úplně nepatří. Děkuji. |
tekapo
![]() |
|
CenzuraSpíš mně přijde absurdní,že v dnešní digitální době je docela jednoduché pro diktátorské režimy, jakým je např. Rusko, vypnout objektivní zdrojinformací např.BBC.Potom zbyde jen zatracovaný analog na krátkých vlnách jako za časů komunismu. |
havlicek
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
@tekapoChceš povedať, že tak blízko nás sa to nedialo. Čo tak si spomenúť na vojnu v Peržskom zálive, Juhoslávii, Korea, Vietnam, Afganistan a kopa iných. Na vojny, ktoré viedli USA sa nejako zabúda.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |