![]() |
|
Velký Update SONYDneska mi přišel velký Update na Sony Bravia KD-55XF9005. Doporučuji věnovat tomu pozornost, aby to někdo nevědomky, hlavně děti, nepřerušil, mohou potom nastat problémy. Up-date trvá asi 20 minut, několikrát se TV vypne a zapne. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: Velký Update SONYZaujímavé, aj Sony Bravia OLED XR-55A90J ponúka tiež aktualizáciu.Dík za info. TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE: Velký Update SONYpo aktualizáci budú velké obmedzenia .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Velký Update SONYPodľa popisu nie. Teda ak neklamú :) Zostáva verzia Androidu 10 Google TV.Novinky: - Pridáva variabilnú obnovovaciu frekvenciu (VRR) (A90J/X9*J/Z9J/A8*J) - Pridáva do systémových nastavení citlivosť zabudovaného mikrofónu (v prípade televízorov so zabudovaným mikrofónom) - Pridáva funkciu 4K zrkadlenia a podporu Dolby Atmos pre Apple Airplay? - Pridáva na obrazovku pomocníka kód QR na prechod na mobilný obsah Príručky pomoci - Pridáva do ponuky Rýchle nastavenia možnosť prepínania zvukového výstupu cez Bluetooth - Pridáva do ponuky Rýchle nastavenia možnosť nastavenia šetrenia energie - Zlepšuje používateľské rozhranie vypínania televízora - Zlepšuje používateľské rozhranie funkcie časovačov a hodín - Rieši problém, pri ktorom dochádzalo k pixelizácii obrazu (macro-blocking) pri sledovaní televízneho vysielania prostredníctvom modulu CAM TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
@RFSos@MMorous. Aké číslo aktualizácie firmvéru je nová verzia? Mám SonyKD65 xf9005 mne nič ešte neprišlo. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
@niglabihttps://www.sony.cz/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-65xf9005/downloadsTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
@EnoSatĎakujem!!![]() |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
Velký Update SONYAhoj chlapi, nevěděl by mi někdo poradit? Mám SONY 55XF8577 a od Nového roku používám modul Irdeto a kartu Skylink. Od doby, co používám modul v Tv, tak se mi začal tv z ničeho nic občas restartovat. Teď už je to častěji, včera to bylo 2x za den. Firmware je tam poslední, aktualizace žádné nové nenabízí. Zkoušel jsem i diagnostiku a vše ok. Díky předem za rady. |
gogin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
@goginTato serie to dělala i u mojeho synátora i v případě příjmu DVB-T2. Okamžitě šla z domu.Mám pocit,že náprava je nenávratně v nedohlednu. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@hoboJenže mi to nedělalo do doby, než jsem začal používat modul se skylink kartou. Předtím hrála bez problémů. Ptal jsem se na to i v DatArtu a prodejce(shodou okolností zástupce Sony)říkal, že by to mohlo být softwérem a doporučil aktualizaci. Ale aktualizoval jsem vše, co jsem k tomuto modelu našel a nic. Ani jsem nic nevygooglil, tak se ptám tady odborníků, jestli někdo nezná nějakou vychytávku. Dík za pochopení... |
gogin
![]() |
|
RE: Velký Update SONYgogin - Kdysi jsem podobnou věc řešil u Samíka.Zničehonic restarty.Aspoň jednou denně.My to dělalo připojeni internetu přez wifi.Připojil jsem tv kabelem a byl pokoj.(update firmware od výrobce nepomohl)![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 465 |
![]() |
|
RE: Velký Update SONYZkus promazat paměti. |
MMorous
![]() |
|
RE: Velký Update SONYchlapi, dík za rady. Zkusím. Tv mám přes wifi, zkusím koupit káblík a taky vymazat paměti.Dík |
gogin
![]() |
|
@goginSony s tímto mívala problémy, údajně to dělala aplikace Hbb TV, zkus jí v menu deaktivovat. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
RE: Velký Update SONYJak píše Antonio, samovolné restarty způsobovalo HBBTV Primy a snad Novy. Zkus vypnout komplet HBBTV a pokuď se to zlepší, můžeš zkusit vypnout HBBTV pouze u všech stanic Primy resp. Novy. Jinak vypnutí HBBTV je celkem dost schované v nastavení TV, ale najdeš ho. |
marnav
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
@Antonio20, marnavDíky za rady.HBBTV jsem nepoužíval už hodně dlouho, ale zkusím to vypnout. |
gogin
![]() |
|
RE: Velký Update SONYSony je uz dnes mrtva firma a tak vyzeraju aj jej vyrobky.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
@LucaBrazzaNo tak zase tak mrtvá ta firma není.Oled KD-48A9 naprostá spokojenost.Aplikace,obraz perfektní.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@LucaBrazzaMŕtva firma? Sony Bravia OLED XR-55A90J je úžasná. Predtým som mal najvyšší model od Samsungu, ten bol dobrý, ale na túto TV od Sony sa nemá ani šancu priblížiť! Mal som možnosť vyskúšať aj LG, Thomson a Philips. Tak Philips bol číra katastrofa a Thomson bol primeraný cene. LG aj keď dodáva oled obrazovky pre Sony, tak obrazovo a softvérovo sa na Sony stále nechytá, aj keď časom sa možno dotiahne.TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
![]() |
|
RE: Velký Update SONYSony mrtvá firma ? Co obrazové TV procesory XR a foťáky řady SONY ALPHA? A proč to Canon trapně dohání ? Tady někdo zaspal dobu.OLED XR-55A90J v 55 i 65 je asi to nejlepší co na trhu teď je. |
MMorous
![]() |
|
![]() |