![]() |
|
SKYLINK předplatnéAhoj,můžete mě někdo potvrdit zda uvažuji správně, pokuď bych nyní chtěl na kartě Skylink zaplatit Mini na 12 měsíců a mám stále ještě 5 měsíců zaplacený základ Digital, pak po zaplacení se spustí balíček Mini a po jeho skončení mám stále k dispozici těch 5 měsícu základu. Prostě zda tím zakoupením Mini nepřijdu o těch 5 měsíců Digitalu. Dík |
marnav
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéMyslím, že se částka buď přepočítá nebo je potřeba se domluvit se zákaznickým servisem - viz Převod existující služby na vyšší službu na jejich stránkách.DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéNebolo by rozumnejsie informovat sa priamo u nich?![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéTo chceš říct, že toto forum je už a pouze na probírání (nevhodné slovo)in okolo a co se týče satelitního vysílání se raději už ani neptat ?Doufám, že ne. Dík za radu. |
marnav
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéVždy to bolo tak,že sa balík napr.Digital posunul o dané obdobie.Ci to tak ešte je neviem.Treba sa opýtať na zákazníckej linke, keďže Digitál je už zrušený. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
@marnavAk tu odpoved si adresoval pre mna,nic ve zlem alemyslim,ze najlepsie ta budu informovat na kompetentnom mieste |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéMěl by ti hned hrát Mini a zbytek digitalu měl posunout po jeho skončení.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéDíky, tak nějak doufám, že to dopadne, zaplatil jsem převodem, až se platba připíše, tak se ozvu jak to dopadlo. |
marnav
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéPodle těch keců vždycky když se zdraží, už se na Skylink nikdo nekouká a ejhle, zase je vás víc! Glisník se směje a počítá dukáty na kontě. |
jirkabe
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéPodle mně to přepočítat stejně jako při přechodu z vyšší nabídky na menší a takhle to dělají i jiní operátoři při změně nabídky |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéZnámý si zaplatil 16.2. multi na 1 m a balíček digital se mu o toto období prodloužil. Přepočítání předplatného o nevyčerpanou částku se automaticky provádí u dražších balíčků než je digital. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
jirkabeMáš názory 5-ti letého fakana. Bud mi operátor svými službami vyhovuje, nebo ne /pak hledám jiného/. Jestli se p. Glisník u toho směje, nebo něco počítá, je mi u zádele. Vždy se najde někdo, kdo "něco počítá, nebo se směje"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@tukan![]() ![]() ![]() |
logan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
@tukansvatá pravda👍👍 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéked sa to menilo u nás serv na mini ak mal zaplatené kartou na rok tak to ostalo do toho termínu v pôvodnej cene |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéDIGITAL se po zaplacení nějakého balíčku nepřepočítává, jelikož digital není žádný balíček, ale programy zdarma za původní servisní poplatek...![]() ![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
@tukanmyslím, že jirkabe nenapsal nic proč by ses měl takhle rozčilovat a nadávat mu do fakanů, ledaže by ti šlápl na kuří oko se zdražováním u Skylinku.... s tím se ale musíš poprat sám...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéAk si vyšší balíček zaplatí a dá si okamžitú platnosť, tak základ sa mu posunie. Ak však dá platnosť vyššieho balíčku na neskor, tak to sa, potom zohľadní aj posunom |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
RE: SKYLINK předplatnéKeď pred rokmi F1 prešla z Markízy na platenú Sport TV, tak som si zaplatil Flexi 7 na rok a čerpanie dovtedajšieho balíka Digital sa zastavilo a doteraz tam svieti. Čiže keby si už nepredplatím Flexi, tak sa tipujem začne opäť čerpať Digital, aj keď oficiálne sa už predplatiť nedá. A potom, že pre koho je ten Canal+ Domo neustále v ochutnávke![]() |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
lanceTo je špatně pochopeno, nikdy nikomu nenadávám ani nejsem namíchnutý a zdražení je mi taky u ...Jenom jsem jeho myšlení /Glisník počítá dukáty/ přirovnal k myšlení zakomplexovaného děcka-fakana, nic víc, nic míň...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
![]() |