Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK předplatné

Ahoj,
můžete mě někdo potvrdit zda uvažuji správně, pokuď bych nyní chtěl na kartě Skylink zaplatit Mini na 12 měsíců a mám stále ještě 5 měsíců zaplacený základ Digital, pak po zaplacení se spustí balíček Mini a po jeho skončení mám stále k dispozici těch 5 měsícu základu. Prostě zda tím zakoupením Mini nepřijdu o těch 5 měsíců Digitalu.
Dík

marnav
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKYLINK předplatné

Myslím, že se částka buď přepočítá nebo je potřeba se domluvit se zákaznickým servisem - viz Převod existující služby na vyšší službu na jejich stránkách.

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

Nebolo by rozumnejsie informovat sa priamo u nich? :-/

A je to
Registrace: 4/2019

To chceš říct, že toto forum je už a pouze na probírání (nevhodné slovo)in okolo a co se týče satelitního vysílání se raději už ani neptat ?
Doufám, že ne.
Dík za radu.

marnav

Vždy to bolo tak,že sa balík napr.Digital posunul o dané obdobie.Ci to tak ešte je neviem.Treba sa opýtať na zákazníckej linke, keďže Digitál je už zrušený.

Power150
Registrace: 3/2009

@marnav

Ak tu odpoved si adresoval pre mna,nic ve zlem ale
myslim,ze najlepsie ta budu informovat na kompetentnom mieste

A je to
Registrace: 4/2019

Měl by ti hned hrát Mini a zbytek digitalu měl posunout po jeho skončení.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Díky, tak nějak doufám, že to dopadne, zaplatil jsem převodem, až se platba připíše, tak se ozvu jak to dopadlo.

marnav

Podle těch keců vždycky když se zdraží, už se na Skylink nikdo nekouká a ejhle, zase je vás víc! Glisník se směje a počítá dukáty na kontě.

jirkabe
Registrace: 2/2014

Podle mně to přepočítat stejně jako při přechodu z vyšší nabídky na menší a takhle to dělají i jiní operátoři při změně nabídky

lglb
Registrace: 9/2017

Známý si zaplatil 16.2. multi na 1 m a balíček digital se mu o toto období prodloužil. Přepočítání předplatného o nevyčerpanou částku se automaticky provádí u dražších balíčků než je digital.

sirda
Registrace: 11/2006

jirkabe

Máš názory 5-ti letého fakana. Bud mi operátor svými službami vyhovuje, nebo ne /pak hledám jiného/. Jestli se p. Glisník u toho směje, nebo něco počítá, je mi u zádele. Vždy se najde někdo, kdo "něco počítá, nebo se směje"...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

R^ R^ R^

logan
Registrace: 11/2009

@tukan

svatá pravda👍👍

korkoran
Registrace: 10/2006

ked sa to menilo u nás serv na mini ak mal zaplatené kartou na rok tak to ostalo do toho termínu v pôvodnej cene

Duzu
Registrace: 7/2005

DIGITAL se po zaplacení nějakého balíčku nepřepočítává, jelikož digital není žádný balíček, ale programy zdarma za původní servisní poplatek... :))) :))) Chápete ten rozdíl? Takže nedočerpaný digital se vám bude při placení jakýchkoli balíčků vždy jen posouvat, třeba do nekonečna... už to chápete? Jestli ne, kontaktujte pana JG, on vám jistě rád vysvětlí celou historii té taškařice se "servisním poplatkem"... :laughing:

lance
Registrace: 10/2008

@tukan

myslím, že jirkabe nenapsal nic proč by ses měl takhle rozčilovat a nadávat mu do fakanů, ledaže by ti šlápl na kuří oko se zdražováním u Skylinku.... s tím se ale musíš poprat sám... :)))

lance
Registrace: 10/2008

Ak si vyšší balíček zaplatí a dá si okamžitú platnosť, tak základ sa mu posunie. Ak však dá platnosť vyššieho balíčku na neskor, tak to sa, potom zohľadní aj posunom

tomko
Registrace: 1/2006

Keď pred rokmi F1 prešla z Markízy na platenú Sport TV, tak som si zaplatil Flexi 7 na rok a čerpanie dovtedajšieho balíka Digital sa zastavilo a doteraz tam svieti. Čiže keby si už nepredplatím Flexi, tak sa tipujem začne opäť čerpať Digital, aj keď oficiálne sa už predplatiť nedá. A potom, že pre koho je ten Canal+ Domo neustále v ochutnávke :)) Glisník vie, že veľa ľudí čerpá ešte stále Digital a nechce ich ukrátiť o tento....kanál.

CABAL
Registrace: 2/2018

lance

To je špatně pochopeno, nikdy nikomu nenadávám ani nejsem namíchnutý a zdražení je mi taky u ...Jenom jsem jeho myšlení /Glisník počítá dukáty/ přirovnal k myšlení zakomplexovaného děcka-fakana, nic víc, nic míň...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra