Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HD6 DUO - Problem

Poprosim o radu.Neni možne sledovať programi skylink.Ani s modulom irdeto,ani v univerzal čitačke.stale mi vypisuje hlašky ,,vložte kartu - chyba karty - neplatna karta,,kody E4 , E6 .Modul skylink ready Smit.Modul sa neda aktualizovať z menu primača.Software som inštaloval všetký možné,no nič nepomohlo..Reatorizačne zápise absolutne nula.Volal som aj do skylinku ,ale skončilo to vyhovorkami chybou primača,hoci je nový.nekodovane programi mi idú.Ako vam tieto primače fungujú ,a čo treba nane vymyslieť.dakujem.

mastru
Registrace: 7/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD6 DUO - Problem

Pokud ti receiver píše hlášku, vložte kartu, nebo chyba karty, tak je uplně zbytečné volat na Skylink. To už můžeš klidně volat do Teplic na nádraží a výsledek bude stejný. Problém je jinde - Technisráč.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@Varos107

Ahoj,,To je co??Technisrac??

mastru
Registrace: 7/2016

technisráč je opakem linuxreceiver.... :))) :))) :)))

jansmrz
Registrace: 3/2015

Dreamsky, napřiklad.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

však si kúpil linux, viď popis od predajcu:
DREAMSKY HD6 DUO HbbTV. IPTV, Linux, FORTIS satelitný prijímač na dve karty pre spustenie HbbTV je potrebný nahrať nový firmware 26.01.2017 v3.02.70.2...

Dagy2
Registrace: 11/2010

popis od iného zavedeného predajcu sat-techniky, ktorý tu platí za jednotku serióznosti:
Dreamsky HD6 DUO je jednotunerový, linuxový, FULL HD, digitální přijímač, pomocí kterého můžete sledovat HD a SD satelitní vysílání v kompresi MPEG2 a Mpeg4 / H ...

Dagy2
Registrace: 11/2010

@mastru

Zkus kontaktovat gsmobila.

jjery
Registrace: 12/2012

Zavolej do SAPRO tam ti určitě poradí.
Udělej továrko , mít vypnuté všechny pluginy pokud je karta v modulu a vypnout fast scan. Vykoušet spodní nebo horní slot pro moduly.

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

@mastru

Někde je chyba, před pár měsíci jsem si pořídil tento levný HD satelit jen na sledování Skylinku a na nahrávání z FTA německých a anglických stanic. Původně jsem chtěl už 4K přijímač, ale žádný neuměl vše, co bych chtěl a tak než drahý krám k ničemu (stejně je 4K kanálu jak šafránu), tak jsem šel raději do něčeho levného na bezproblémové sledování programů Skylinku. Všechny programy mi tam běží jak víno, včetně nově přidaných se zvýšeným zabezpečím (RTVS Šport a JOJ Šport).
Máš tam v pluginech nainstalovaný plugin: oscam-skylink? Já ho tam nainstalován přímo od prodejce
Modul SMIT Irdeto mám v spodním CI slotu (ale asi to bude jedno, v kterém CI slotu ho budeš mít) a kartu musíš mít čipem nahoru.
P.S.: Dej si tam poslední verzi aplikace (DP v3.02.75).

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011

oprava:

Já ho tam měl nainstalován přímo od prodejce.

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011

citace:a tak než drahý krám k ničemu.... on ten drahej krám,asi není pro nic za nic,dražší u něj nemusíš řešit,že něco nejde a když jo tak má úplně jinou podporu,než"krabička za 1500,-"... a vo tom to je... ;)

jansmrz
Registrace: 3/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra