![]() |
|
Panasonic HZ 980Ahojte, neviete mi prosim poradit, ako nastavit, aby mi pri zapnuti TV nabehol pozadovany AV mod, napr HDMI 1? Standardne to funguje tak, ze sa to zapne tam, kde sa to vyplo. Vdaka |
milanke
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Panasonic HZ 980zkus pres eNapoveda, nejspis to bude nekde u CEC,pokud to vubec jde nastavit,standart je kde jsem vypnul tam taky zapnu,rekl bych ze pokud zapnes prvni externi zdroj automaticky to zapne tv a na pozadovanem vstupu HDMI. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@milankeUž se to tady jednou řešilo,asi takto.Automatické přepnutí na HDMI PanasonicNa boku televize přidržet zmačknuté tlačítko -/V na DO asi 3x zmáčknout tlačítko AV.První položka Hotelový mod změnit na ON řádek pod ním vybrat příslušný vstup,který bude zapnut při zapnutí TV |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
RE: Panasonic HZ 980Menu, nastavení, další nastavení, vstup po zapnutí AV aspoň u mé tv. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 427 |
![]() |
|
@milankeono záleží,jak to zapínáš,jestli do sítě,nebo DO |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@Fanynv menu,nastaveni,dalsi nastaveni,neni vstup po zapnuti. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Panasonic HZ 980Skusim, co napisal jjery a dam vediet ako som dopadol. Tiez som to uz niekedy davno cital, len neviem ci to plati aj pre nove modely.TV zapinam/vypinam vylucne DO. |
milanke
![]() |
|
@milankepřes DO tlačítko power,nebo číslem?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Panasonic HZ 980jjeryho postup je spravny. Daju sa tam nastavit aj dalsie funkcionality, ak by mal niekto zaujem. Dakujem jjerymu aj ostatnym. Pekny den! |
milanke
![]() |
|
![]() |