![]() |
|
Antik sat skDobrý den máte někdo zkušenosti antik sk lze ji tu zaregistrovat a jaká je kvalita děkuji |
smid1
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 72 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Antik sat skPoužívam niekoľko rokov - spokojnosť. |
MAN0707
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
re :Tiež som spokojný, odporúčam kúpiť aj s ich boxom pre využitie naplno. |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
RE: Antik sat skMužů ji zaregistrovat i Čech nebo jen Slovák žijící na Slovensku děkuji za odpověď |
smid1
![]() |
|
RE: Antik sat skAsi len Slovák ale napíš im. |
MAN0707
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: Antik sat skKterý Cam modul je vhodný pro tv Hitachi 55HK6100.Na stránkách Antiku žádné doporučení na Cam CL+ nevidím.2x Azbox HD Elite,motor Sg 2100A,parebola Al 85+ Gibertiny 125
|
hell01
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Antik sat skCa modul by mel byt CA modul CONAX SMIT |
smid1
![]() |
|
RE: Antik sat skJa mám Hyundai v hosťovské izbe a u brata sme skúšali Hitachi či podporuje Hevc ale neviem presne typ TV. Modul smit conax ale je dosť opôzdená reakcia pri prepnutí HD programov na Hyundai. Ale mne to nevadí. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Antik sat skZaregistroval jsem se na webu Antik tv a objednal balíček zdarma VSTUPNÝ. Vše fungovalo. Přikoupil jsem ANTIK TV MINI a zaplatil 7,90€. Ale programy na mobilu fungují jen ty zdarma. Placené pouze 5 minut.. Na jejich stránce https://moj.antik.sk/ se nemohu přihlásit. Po zadání telefonu vypisuje chybu. "Zadaný login sa už používa". Teď už nejde ani aplikace v mobilu spustt.. Hlásí "Připojení k serveru se nezdařilo" Nevím co s tím.Platí tato registrace i pro jejich satelitní kartu kartu? ![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeZavolaj, prípadne napíš na ich technickú podporu a dozvieš sa :"Dobrý deň. Ďakujeme za Váš e-mail. Pre priradenie satelitnej karty je potrebné mať objednaný satelitný balík. Vy predplatený satelitný balík nemáte, máte predplatený balík pre internetovú televíziu Antik TV. Satelitné balíky sú napríklad balík Pre začiatok, Rodinná zábava, Domáca pohoda alebo balík Všetko čo potrebuješ. Satelitná televízia a internetová televízia sú dve rozdielné služby, ak chcete využívať aj satelitnú televíziu aj internetovú digitálnu televíziu je potrebné mať predplatený aj Antik SAT balík aj Antik TV balík - teda pre dve rozdielné služby sú dve rozdielné balíky a dve rozdielné platby. S pozdravom / Best regards Tím technickej podpory" Čo je dosť zvláštna odpoveď, pretože keď si objednáš v nemenovanom známom e-schope prijímač Antik Nano 3S s Oled displejom máš okrem satelitného vysielania k dispozícii aj príjem TV vysielania Antik cez internet a TV archív vybraných programov. Výhoda je že v prípade výpadku satelitného signálu môžeš vysielanie sledovať cez internet. A čo je najviac dôležité, za jednu platbu... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@ManetoDíky. Tak to je nějaký podvod. Na stránkách píší, že při zaplacení satelitní televize mám s tím k dispozici i internetovou na dalších 5 zařízení. To si mohou strčit za klobouk. Mě ta cena byla nějaká podezřelá. Ale nikdo si zde nestěžoval. Psal jsem jim. Ještě neodepsali.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Antik sat skUž jsem pochopil. Antiksat.sk a Antik tv.sk jsou dvě samostatné služby. Při registraci a zaplacení sat služby získám i internetovou televizi. Obráceně ne.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeTak by to presne malo byt.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
@MAN0707Taky spokojenost,karta funguje v oscamu,akce dvojnásobek na předplatné,internetová AntikTV aplikace s archívem.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 047 |
![]() |
|
RE: Antik sat skškoda že nemajú v ponuke nič od Viasatu....ináč okrem toho HEVC-265 v pohode.![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: Antik sat sktaky se přidávám, po roce užívání spokojenost, vše funguje![]() |
mib
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
Antik sat skZajimave na antiku přes kartu všechny programy bez problemu až na -Senzi TV 11095 v27500 4/5 QPSK nejede kodovani vyskoči zmoji karty ale nejede, děkuji za pomoct |
cmelak
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Antik sat skMinulý týden jsem se dotazoval Antiku. Odpověď áno, možné je mít Antik jako občan ČR na území ČR. Objednal jsem včera pouze kartu u Ellano s.r.o, dnes mi došla. Na stránkách Antiksat jsem se zaregistroval, koupil balíček na 12 měsíců "Na začátek". Pozor dnes cena 0,99€/měs, od úterý 1.3. už za něco kolem 3€/měs. Karta se musí zaregistrovat - čekám na zaregistrování. A čekám až přestane funět vítr, abych instaloval parabolu s LNB. Řeším ve vláknu Jak na příjem ze 3 satelitů.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Antik sat skJa som pred rokom a a pol kúpil otcovi Antik NANO box s paketom pre začiatok ako náhradu za plustelku a myslím, že to bola dobrá voľba. Kvalita obrazu je podstatne lepšia. Ponuka programov pre dôchodcu je v pohode. Ovladanie Tv s jedným dialkovým ovladačom je veľké plus. Po registrácii som skúsil aj aplikáciu na mojom smart TV LG. Tuto beriem ako doplnok a funguje OK. Horšie je to s archivom, kde je kvalita obrazu o dosť horšia. A ešte , po avizovanej zvyšovaní ceny som to predplatil o ďalší rok. |
jarek65
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
@cmelakCo máte za přijímač?Např.na dm920 pomůže spustit timeshift,jinak tam mám jen statický obraz.DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.
|
lz405
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 1 047 |
![]() |
|
@cmelakZdravim vu+zero4k jak jsem psal jinak mi jedou všechny programy jenom senzi tv mi nejede |
cmelak
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@ja987Jak a kde ji budeš registrovat.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeUž jsem volal na zákaznickou linku Antiksatu, čekám na zaregistrování.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987Tam se musí volat? To nejde online na jejich stránce?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Antik sat skhm.....prečo si to takto komplikujete ked väčšina predajcov aj ellano vám karty zaregistrujú aj balík programov podla vašej potreby po uhradení objednajú naštartujú karty a domov vám už príde funkčná karta a máte po probléme. samozrejme dá sa to aj individuálne.![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@maradonaA to budu jezdit kvůli nějaké nejapné registraci k prodejci na Slováč? Jednoduché jak facka: v e-shopu objednám kartu, druhý den ji mám doma, na Antiku balíček - ten funguje hned a až dojde karta, volám zákaznickou linku a je to. Co bys chtěl jednoduššího?*******
|
ja987
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |