![]() |
|
MagioSat ponuka uz aj CAMSatelitná televízna platforma Magio Sat patriaca Slovak Telekomu sa už dá sledovať aj na vlastnom set-top-boxe alebo TV slúžiacom ako satelitný prijímač, keď spoločnosť začala ponúkať aj samostatný CAM modul.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 619 |
![]() |
|
RE:MagioSat ponuka uz aj CAMUz ho aj realne ponukaju?Mas dake blizsie info? Nevies ci to funguje aj v DM920? |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: MagioSat ponuka uz aj CAMto je to iste ako ten nový od DIGI ktorý tu má aj recenziu akurát cena je vyššia však Magio![]() |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
@hard333Neviem, len som zachytil tlacovu spravu, ale je to ten isty modul, ako Digi, ako pise peto197601.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@LucaBrazzaKúpiť ho nie je môžné, iba prenajať za 1,94€ na mesiac (cena ako za prenájom dotovaného sat.príjímača, ktorý ponúkajú), mám ho v ab cryptoboxe 650 hd, funguje v poriadku, box ho bez problémov našiel, inštalácia bezproblémová, ale čo mi spomínal technik čo pre nich robí, dremboxy majú s týmto modulom problém, ale nič konkrétneho nespomínal.Magio Sat-(Kaon CO 1300),Skylink,Orange Sat, DVB-T SK Husárik (K32,35,52),DVB-T2 ČR Lysá Hora (K26, 28)-(AB Cryptobox 752 HD Combo), nvidia shield tv - sledovanitv.cz,sk, lepši tv cz+hbo, horizon tv sk,skylink live sk cz,netflix, hbo go cz,magio go
|
golkomen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
@golkomenCo sa tyka programov, aky je rozdiel medzi Digi TV a MagioSat ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: MagioSat ponuka uz aj CAMv dm treba použiť ci+ plugin pretože je to čistý CI+ modul |
peto197601
![]() |
|
@LucaBrazzažiadny, tie isté programy, záleží aký balík máš aktivovanýMagio Sat-(Kaon CO 1300),Skylink,Orange Sat, DVB-T SK Husárik (K32,35,52),DVB-T2 ČR Lysá Hora (K26, 28)-(AB Cryptobox 752 HD Combo), nvidia shield tv - sledovanitv.cz,sk, lepši tv cz+hbo, horizon tv sk,skylink live sk cz,netflix, hbo go cz,magio go
|
golkomen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: MagioSat ponuka uz aj CAMMam internet od Telekom, ci tam nebude aj nejaka zlava, ak zoberiem aj TV.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@LucaBrazzato bude viac služiem väčšia zlava |
peto197601
![]() |
|
@LucaBrazza1/ u Magio je navyše od Digi napríklad Cimenax1/2 a Film Europe.2/ môžeš mať Digi satelit a na internet od T-COMU máš nárok na 2EUR zľavu 3/ Môžeš mať na rovnakej metalickej linke (nie na optike) ako máš T-COM internet aj internet od DIGI a k tomu satelit ako 2play službu 4/ a samozrejme teraz môžeš mať už aj všetko od T-COMU. stačí si vybrať. Ja som mal internet t-com + digiSAT so zľavou 2EUR na internet - internet bol za nejakých 13,90EUR, vymenil som za Digi+Digi a internet je tu za 10EUR. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@Dagy2Diky za informacie.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: MagioSat ponuka uz aj CAMTak čo ja viem, programová ponuka Magio a Digi sa líšila v balíčkoch, Digi malo, má? nepozeral som aktuálne iba dva balíky kdežto Magio to má všelijako. Čo viem základný balík v magiu nie sú niektoré športové programy čo v Digi. Cinemaxy a film europe má zase magio a digi nie. Treba si porovnať samostatne na internete kto akú ponuku má. Osobne mám digi od príchodu na SK a spokojnosť. Postupne po výmene ich boxov som sa dostal až k dvom modulom a jednému boxu (v letnej sezóne to používam pod prístreškom - box). Mal som aj nový modul, lenže tento nespolupracoval s GigaBlue ani po plugine CI +.Nevedel ho príjimač načítať, potom to blblo, niektoré programy išli, niektoré nie. Viem že mi niekedy vypadával aj z Cryptoboxom 750, možno bol problém v softe. Bolo to už dávnejšie, nový modul som dostal medzi prvými. Tak som sa nas.ral a s pomocou jednej osoby som sa vrátil k starému modulu od digi. Nový modul od skylinku som neskúšal, či nerobí niečo podobne. Neviem, problém z novým modulom od Digi bol aj po pridelení CAID. Škoda že som ho nevyskúšal ako spolupracuje s TV Samsung. Toľko moje skúsenosti.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
@allSu uz nejake sksenosti s tym bezkartovym modulom v VUckach, prosim? Dik. |
ivovi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
@ ivoviAhoj, Ja mam bezkartovy modul od DIGI vo Vu+ Uno4K SE a ide mne bez problemov. Prepinanie, kukanie stanic apod. Co sa tyka nahravania, tak mi to nahralo nekodovane, ale dalsie funkcie ako odlozene dekodovanie alebo dekodovanie viac stanic som neskusal. Vo VU+ mam VTI 15. Tam mi to ide, technik DIGI ma velice presvecial ze to nepojde, ale mylil, sa, podobne ako mi vravel ze to nepojde v telke TCL ze len v Samsungoch a LG to ide... V TCL to ide bez problemov tiez.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@Mopky2Dik za info. Aj ja idem s VU+ na VTI. Iste sa teda teraz oplati viacerym, kto nemaju viazanost u DigiTV a maju napr. pevnu linku alebo magio internet od telekom... Mozu mat tak TV lacnejsie s CAM telekom v magente ako povodne s CAM DigiTV. Mam pravdu? |
ivovi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
@ ivoviAhoj, podla mojho nazoru ak sa to s kombinuje aj s inymi sluzbami telekomu a da do Magenty1, iste, vyhody tam budu. Ja aktualne mam Orange optiku NET+TV+pevna s mobilom danu do Love,kvoli vyhodam takze urcite podobne to ma aj Telekom. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
![]() |