Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Reciever - výběr

Chtěl jsem poprosit o názor nebo radu. Rozhoduji se koupit do kuchyně nový reciever a nevím, který. VU+ ZERO 4K nebo AB PULSe 4K MINI ??? doposud jsem tam měl AMIKO mini.

Vojda
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Reciever - výběr

Určite VU+ a to bez debaty!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

AB PULSe 4K MINI - 8GB Flash
VU+ ZERO 4K - 4GB Flash

Vojda

ARM procesory sú lepšie...
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

Za cenu VU+ Zero 4k je uz +- AB Pulse 4k a ten uz ma aj displej, 2xCI...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Vojda

reciever je zosilňovač - domáce kino . satelitný prijímač je niekde inde .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Vybral bych si VU+ dobrá značka. AB Plus jsem otestoval, ano možná bude rychlejší má větší paměť ale VU+ by vyhrálo. Ovšem Dreambox ONE UHD se nechá sehnat nový za 6200 a tam bych zvažoval zda si nepřiplatit. Ten ovladač rychlost a samozřejmě kvalita a vyladění Dreamboxů by navýšení jen ospravedlinla.

zdeno001
Registrace: 11/2007

Receiver je odjakživa přijímač. Asi máš rezervy v angličtině...

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@Brumo

Ale no tak. Receiver (nie reciever) je akykolvek prijimac. Satellite receiver - satelitny prijimac. Zosiľňovač je amplifier.

black13
Registrace: 6/2006

AX Box 4K 61 nebo Octagon 8008

AX Box 4K 61 nebo Octagon 8008 ... oba jsou v provedení twin SAT a Combo ...

Určitě bych nešel do Vu ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@ivo2001

Doporučuješ co máš doma. Jako většinou kažý má to nejlepší. I když to třeba není pravda.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Vojda

Spíš to Vu+. Ale pokud jsi tam doposud měl Amiko Mini, chceš určitě linuxový přijímač? Co chceš na tom sledovat, kterého satelitního operátora?

john72
Registrace: 7/2011

Vu+ zero 4k tak to raději octagon 8008 4k.. ;)

Fanyn
Registrace: 11/2007

A taky kolik max kč do toho chceš vrazit... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

Osobně bych šel znovu do něčeho, co má 2 tunery. S jedním si hraješ a ladíš, druhý koukáš.
Další důležité hledisko je SR
Třetí je DVB-S2X
Dobrá rada nad zlato

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

len bacha na to že kolko máš tunerov aby ti odkodoval včetky dva
....

:laughing:

maradona
Registrace: 8/2018

@Brumo

Receiver nie je iba zosilňovač, v dnešnej dobe sa takto označujú AV prístroje, ktoré okrem toho, že obsahujú zosilňovač audio signálu + všetky veci s tym súvisiace (dolby atď...), majú v sebe zabudovaný tuner analóg, prípadne aj digitálneho rádio signálu. Tie najnovšie modely môžu mať dokonca možnosť príjmu internetových rádií, ďalej zvládajú Bluetooth, alebo prehrávanie z USB portu, prípadne aj cez DLNA atď...
Čiže receiver nie je iba obyčajný amplifier audio signálu, je to oveľa kompaktneší prístroj zvládajúci oveľa viac funkcií a možností pre uspokojenie potrieb poslucháča.
;)

mmiriboy

Keď sme už pri výbere prijímačov, nechcem zakladať nové vlákno, ale keď tu už kolega spomínal Android je budúcnosť, existuje alebo mi poraďte satelitný prijímač len s Androidom /bez E2/ s dvomi tunermi DVB-S2-DVB-C/T2 a s CI+ slotom? Ďakujem.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@milde

Ano, máš pravdu ... nemůžu doporučovat něco s čím nemám zkušenosti ... on tam napsal dost málo parametrů, takže je to trochu složitější ...

Ale jinak Vučka se mi zdají zbytečně drahé a např. neumí blindscan. Výkon přijímačů je cca stejný a na současnou dobu úplně dostačující

Nedávno jsem koupil twin AXBox 4k61 ... je už modelově starší (2020), ale jinak je to Octagon 8008 s 2x CI sloty, ale bez USB 3.0 :( ... ale spokojenost

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@ivo2001

Ano jasně, každý má své zkušenosti. Já jsem od mládí odkojený Dreamboxy a Vu+ Účkama. Už mě jich prošlo rukama dost, tak na ně nadám dopustit. Neříkám, každý přijímač má v jistém pohledu své mouchy :))

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@petersk

Myslíš, že něco takového s Androidem v satelitním světě existuje? :8)

milde

@Vojda

já osobně mám v KUCHYNI Octagon 8008 Combo. Teda nic dražšího bych si asi opravdu do kuchyně nedal :)))

RAFI007
Registrace: 1/2006

@ivo2001

"Ale jinak Vučka se mi zdají zbytečně drahé a např. neumí blindscan." presne toto!!!
preto mam aj vu aj octagon, na vucku pozeram, na octagone ladim a hram sa.

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

@milde

Ale existuje, jenom se podívat:
AB IPBox ONE Android DVB-S2
Telesystem TS 44 Hybrid DVB-T2/S2 Combo
STRONG SRT 2400 DVB-S2/T2. a jíné.

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

Díky za reakce ... jdu do VU+

Vojda

@digidik

Kde sa podívať? Tieto čo si vymenoval nemajú ci slot. Poraď taký, čo má ci slot.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra