Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

sledovaniTV v OpenWebif

Ahoj měl bych dotaz co dělám špatně. Mám v přijímači Vu+ nainstalovaný plugin na sledovaniTV ale rád bych se díval na stream v počítači jako to dělám s klasicky naladěnými programy přes VLC ale u sledovaniTV to mi nefunguje :(

Beavis
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sledovaniTV v OpenWebif

OpenWebif - v pocitaci zadas IP adresu boxu + port a je to R^

A je to
Registrace: 4/2019

@A je to

Vím jak se dostat do OpenWebif. Pokud kliknu na ikonu obrazovky u naladěného programu spustí se mi VLC se streamem. Pokud kliknu na ikonu obrazovky u programu sledovaniTV otevře se stránka nenalezena

Beavis

Nějak nechápu, proč řešíš na počítač stream z přijímače, když lze spustit přímo ze stránky sledovánítv. U streamu z přijímače často zmenším okno vlc a umístím ho do rohu monitoru, abych mohl dále pracovat na počítači a k mému překvapení u sledovanítv lze otevřít okno a umístit si ho jako u vlc.

snoop69
Registrace: 8/2006

O to zmenšený okno mi právě šlo. Musím za premium verzi archiv CZ/SK platit 2x když ho chci na dvou Vu+ ?

Beavis

Tak si asi otevřu další okno prohlížeče, kde si pustím sledovaní tv, ne?

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Nemusí otevírat další okno. Když v okně sledovaného programu klikne na na ikonu čtverečku s šipkou zobrazí se malé okno mimo prohlížeč mají to pojmenované jako Obraz v obraze a lze měnit pozice i velikost.

snoop69
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra