![]() |
|
Panasonic a internetMůj kolega má tuto tv a postupně odešel Seznam, pak Google, YouTube šel, je to starší typ,já bych radil dát tovární nastavení, on si s tím neví rady,díky za pomoc |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Panasonic a internetS tym nic nenarobisPrikupit Android box a je to ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@lglbPřesně to jsem musel vyřešit na led Panasonic z roku 2018.Já dokoupil teslu XA 400.Aplikace,které potřebuji žádný problém.Je to velice jednoduché ovládání,obraz slušný,dálka BT.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Panasonic a internetTo je úplne normálne, že na telkach skončí postupom času podpora pre aplikácie. V podstate v praxi je zaručená funkčnosť mnohých aplikácií len na pár rokov a potom podpora jednoducho skončí a TV tak stráca svoje smart využitie.Prečo tomu tak je, tak na to sa treba spýtať výrobcu tv! Samozrejme najrozumnejším riešením je externý android box. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: Panasonic a internetV boxu půjdou i aplikace, které v tv nejsou a nepůjdou ani nainstalovat. Zase taková velká finanční položka to není. Záleží jaký box si kolega vybere. Moc levné nedoporučuji. A aby už měl připojení LAN 1000Mbps.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mmiriboyMě na starej sonce taky vypli Youtube, zdůvodnili to přechodem na protokol IPV6 |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: Panasonic a internetMam za to, ze dnes ked kupovat novu telku tak jedine bez smart, ak samozrejme este take vyrabaju a k tomu jednoznacne android box. Ten box urcite vyjde lacnejsie ako telka s podporou smart funkcii a urcite aplikacii do android boxu je daleko viac ako ponuka smart tv. |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Panasonic a internetDěkuji za pomoc, myslel jsem že to takhle bude, včera jsem viděl pěkný HP notebook, ale on by chtěl koukat na filmy a dokonce uvažuje že zkusí Voyo![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
@lglbPokud takto otočil, tak koupit Android tv box a do něj nalupe vše co požaduje.Potom nebude vědět na co se dřív koukat ![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Panasonic a internetNejrozumnější volba na relativně levný a spolehlivý Android TV box je HOMATICS BOX Q.A postupně se potvrzuje to, že všechny ty Smart chujoviny v TV jsou úplně k ničemu..Navíc tam nejdou nahrát alternativní apky, jako třeba YT smart. TV má mít kvalitní rychlý panel a svižný SW pro přepínání programů.. Vše ostatní řešit externím boxem. 1x sat , 1x Android TV box. TV pak člověku zůstane opravdu nadlouho. Je jen škoda , že se nědělají kvalitní OLED bez všech chujovin za normální cenu. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
@lglbPokud chce koukat na filmy třeba konkrétně na tom VOYO,tak tu krabičku a má po starostech-nevnucuji jenom doporučuji.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Panasonic a internetAno, nejlépe hloupou TV a k tomu třeba octagon, nebo možná a androidem, tam bude ta životnost lepší![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
LubošCo to je OLED za rozumnou cenu? Ty chujoviny výrobce nic nestojí....chujovina je třpytka na novém zboží a to, že se po čase přestane třpytit, výrobce nezajímá. OLEDka a k tomu Octagon je i moje volba, pro klienta...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
RE: Panasonic a internetNěkdo viděl holou televizi bez smart funkcí? Aby měla 10bit, 100Hz Hlg, 4K, slušnej upscalink a byla OLED ? Plác plác. |
MMorous
![]() |
|
MMorousPodobně, jako s tou jitrnicí...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
@Varos107![]() ![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@MMorousTo je ako by si chcel Mercedes bez klimatizacie, elektrickeho ovladania okien a multimedialneho zariadenia. Kto by to kupil? Nikto. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
@MMorousTo co chces ty, sa vola monitor. Mozes skusit napriklad DELL Alienware AW5520QF. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
@ MMorousPrave Panasoniky su prave tie hlupsie telky, kedze vyrobca sa spolieha najma na podanie obrazu a zvuku. Tie chytre funkcie ponechavaju LG a inym znackam. Aj dialkac maju Panaky iba taky "obycajny", ale mne na nom vyhovuje prave ta jednoduchost a tlacitko na podsvetlenie v tme.![]() Svoj Panak pouzivam iba ako monitor a som nadmieru spokojny. Kvalitny zvuk ide v pripade potreby z Yamahy 2060 a zdroj DVB-T+S prave z Octagonu 8008. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 195 |
![]() |
|
@black13Varos107 já ale nechci jitrnici@black13 ani mercedes bez klimatizace @black13 ani monitor já jsem chtěl jenom napsat, že normálně uvažující člověk si koupí pořádnou televizi aby neměl 5-6 let co nejmenší starosti, nerozvážný si koupí levný stroj, který obaluje postupně drátama a různejma krabičkama, klade naivní dotazy a stejně není spokojenej, protože chce Netflix, Telly, Skylink, CS databázi, KODI, HbbTV, Chromecast a nejmíň 10 Appek a nejlépe vše zadara a zatím neviděl jedinej pořádnej film v pořádným rozlišení na slušné televizi s kvalitním prostorovým zvukem na pořádným Audiu. Klade nepřesné dotazy a když nedostane ihned odpověď, nazývá toto forum chytrolínama. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousNa ty aplikace co jsi jmenoval a mnoho dalších, stačí jedna pořádná krabička. Propojení s tv HDMI kabelem a s recaiverem optikou. Tak že jen malé drátování. Pak toho máš víc než v chytré tv, která stárne rychleji a pak je to finančně náročnějš na opravu nebo obnovu tv. Při nouzové situaci mohu krabičku s pořady pouštět na jakém koliv zobrazovači.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeZajímavý názor. Samozřejmě že to funguje, ale je dobře si položit otázku, jak to funguje, jak se to obsluhuje, jak to využiju a jestli s tím vůbec bude rodina umět a chtít dělat.Další téma jsou dráty a místo. HDMI kabel je poměrně tuhý a má paměť. Podobně optika. A napájení je další kapitola, hlavně když Ti dojdou zásuvky. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousS tou obsluhou máš pravdu. Manželka se absolutně nechytá. Jí stačí satelit![]() ![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@black13No ale tá 55"-ová sranda stojí 3000 €. Tak to sa teda oplatí na sledovanie filmov. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
![]() |