![]() |
|
projektor KrügerandMatz V-LED50 WiFiAhoj,má někdo osobní zkušenost s projektorem Krüger&Matz V-LED50 WiFi KM0371 ? |
davidasis
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: projektor KrügerandMatz V-LED50 WiFia co tady??![]() https://www.parabola.cz/clanky/7162/led-projektor-v-led50-wifi-km0371/ |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
@jansmrzToto asi cital ale pyta sa na OSOBNU skusenost.![]() |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
@Tryskac11ano osobní zkušenost. |
davidasis
![]() |
|
RE: projektor KrügerandMatz V-LED50 WiFiosobní zkušenost je taková že to je o ničem,klasický projektor s lampou,ne led- je úplně někde jinde,což mohu potvrdit,protože jsem ho měl osobně doma,ve zkratce(vyhozený peníze)...![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: projektor KrügerandMatz V-LED50 WiFiUrčitě je třeba hodně tmy pro provoz, pak je ale obraz dobrý .Hlavně za ty prachy Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 938 |
![]() |
|
RE: projektor KrügerandMatz V-LED50 WiFiLED Projektory s obdobným parametrami nájdete aj na Aliexprese a to minimálne o 1/3 z nižšími cenami. Niečo podobné mám doma, nevravím, že je to zlé, ale mohlo by to byť aj lepšie.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@jansmrzVždyt má mít světelnost až 2800lm, to podle vás nemá? To je totiž už dost velká hodnota ... A co hlučnost? |
davidasis
![]() |
|
@mmiriboyNo a nemůžete mit prosím poslat nějak link na nějaký, který by měl opravdu velkou světelnost v lm a podle Vás byl ucházející? Chtěl bych si pořídit něco na občasné dívání filmů a užít si velkou plochu. Díky |
davidasis
![]() |
|
@davidasisAj keby som ti chcel poslať nejaký link, verejne by som to tu nemal prezentovať, za to radi rozdávajú admini a moderatori pobyty na BL a ty nemáš aktívne zasielanie súkromných správ.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNo nejde mně to aktivovat, mám tam napsáno "málo bodů k aktivaci" . Tak jestli mohu poprosit, pošlete mně email, adresa je stejná jako moje přezdívka s doménou na seznamu. Díky předem |
davidasis
![]() |
|
@davidasisMáš v pošte email odo mňa!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
![]() |