Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Prima SHOW

Po roce jsem dal prodloužení karty Skylink přes SMS a nejede Prima SHOW a Star.Proč to nejede.Jsou v nějakém jiném balíčku než digital?

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@Jarous

Kde kartu používáš? V modulu nebo v uničtečce? Jestli v uničtečce, která nezvládne vyšší zabezpečení Irdeto, tak máš jistojistě tmu.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@Jarous

Šlager premium, DOMO+, LALA ti jde? pokud ne, je to věc kódování v režimu L2b.

Warpik
Registrace: 9/2016

RE: Prima SHOW

Aha to mě nenapadlo strčit do modulu.Mám to v uničtečce.Za hodinu to zkusím.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

@Jarous

@ Jarous :

Tento dle mě totálně nesledovatelný odpad aj někdo sleduje???

U mého operátora je dokonce tuším aj v HD a do dnešního doby se mi tento odpad nechtělo ani nově naladit a přidat do seznamu stanic. Na tento obsah bych se nikdy nedíval aj kdybych za sledování tohoto žánru dostal zaplaceno.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

Jo tak v modulu to jede.Po dlouhé době momentálně koukám na Primě na český seriál "Duch " Jak tak můžou zvukaři zprasit zvuk to je do nebe volající.Mám sluchátka a stejně tomu nerozumím.O proti slovu mají hudbu,zvuky a ruchy hodně silně,že to přehluší řeč která je po většině šeptem.

Jarous

@Jarous

Si tu od roku 2006 a nevieš aké programy idú v L2B, smutné.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

@Moravia CS

" Tento dle mě totálně nesledovatelný odpad aj někdo sleduje??? "

Ale nikto, ale absolútne nikto neni zvedavý na tvoj názor a nikto sa na to ani nepýtal.

Rasto1978
Registrace: 6/2010

@Jarous

Toto je dnes naprosto běžný jev a zdaleka ne jenom na Primě.Další super paskvil je např. Nova nebo Filmbox Extra HD,kde se mastí zvuk 5.1 a mluvené slovo jede ze všech tří předních repro.To ta Prima má alespon skutečné 5.1.Je ale někdy třeba ohulit střední repro. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

Koukám kvalitní demokratické názory a někteří o sobě mluví poutavě.. :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

Ano tyto dva programy jsou v balíčku ODPAD :laughing:

dulin
Registrace: 1/2013

@Fanyn

No, v Koreji by se i porvali. U nás si jenom ponadávají. Na nic víc se my, Češi (a Moraváci) nezmůžeme. Kromě Ostraváků, tam se to řeže víc, jak v Koreji. :laughing:

OrHoro
Registrace: 4/2010

Ty nové programy jsou kvůli udržení podílu na trhu s reklamou. Navzdory reklamě nejde o to, nabídnout "kvalitnější" služby. Účelem podníkání není nabízet kvalitu, ale generovat zisk. Proto se to také jmenuje tržní mechanismus (od slova trhat) :)))

OrHoro
Registrace: 4/2010

@Jarous

S tím zvukem je to fakt katastrofa, ten doprovodný zvuk bych úplně zrušil, stejně je tam na nic.

sateliťák
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra