![]() |
|
O2 TV na xiaomi mi tv box sDobrý den,Jsem novým majitelem xiaomi mi tv box s a plánuji si koupit nějakou službu co má NS3,4 a PS 1,2 (jak jste asi poznali, jsem předplatitel skylinku). Chtěl bych si koupit O2 TV (sport pack plus), ale nevím zda se aplikace O2 TV nachází v tomto boxu (res. v Google play store). Nechtěl bych si (opět) objednávat Telly po předchozích zkušenostech (nefungovalo dobře). Mohl bych Vás požádat o odpověď, zda-li se nachází aplikace Google play storu, či kdekoli jinde v tomto zařízení? Předem děkuji |
Cub46
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
@Cub46O2TV bez problému lze nainstalovat. Doporučuji pro jistotu dokoupit převodník USB-LAN, protože připojení přes Wi-Fi nemusí být spolehlivé a služba může vypadávat (kostičkovat) podle míry zarušení v dané lokalitě (typicky panelák). |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
@mamkWi-fi (router) mam asi 2 decimetry od zmiňovaného boxu, po dnešním zkoumání mi aplikace O2 TV nejde najít v Obchodě play (zatím jsem nezkoušel jiné místa) |
Cub46
![]() |
|
@Cub46Aplikace O2 není pro android tv. Aplikaci stáhnout a nainstalovat. |
Lemra
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sOmlouvám se, ale jsem velmi nešikovný a nevím kde to najít, kdyby jste byli tak hodní a napsali přesný postup jak stáhnout, moc bych to ocenil |
Cub46
![]() |
|
@Cub46Třeba tady : https://www.apkmonk.com/app/cz.o2.o2tv/ |
mamk
![]() |
|
@Cub46Návod tady : https://www.svetandroida.cz/jak-nainstalovat-o2-tv-aplikaci-do-android-tv/ |
mamk
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sDěkuji mockrát :) |
Cub46
![]() |
|
@Cub46Ten návod ber pouze jako ilustrační, chtěl jsem ti jen ukázat, jak se instalují aplikace bez Google play. |
mamk
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sDůležitá otázka: jak se to aktualizuje? Musím udělat stejný proces (odinstalovat a zase nainstalovat), nebo se soubor aktualizace stahne automaticky? |
Cub46
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sProsím o odpověď, opravdu nevím. |
Cub46
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sO2 TV jede i pres web browser takze neni potreba hledat v google play,a vypada to naprosto stejne, |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sNo, já mluvím o aplikaci |
Cub46
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sJak je to s ní?? |
Cub46
![]() |
|
@Cub46normalne dam do gugla O2 TV a vyleze mi to, nebo do google play O2 TV a vyleze mi ta aplikace, v cem je problem ? |
medard 1
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sNo, ona není dostupná v play storu. Stahuje se přes odkaz (stačí se podívat nahoru na záznam diskuze) |
Cub46
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sale je tam. spatne hledas.![]() |
medard 1
![]() |
|
@Cub46v te aplikaci neni zadne nastaveni ktere by nabizelo neco jako aktualizace nebo reset, tak ze se to asi aktualizuje samo pokud O2 vyda centralni pokyn k update, ale ono tam asi neni co aktualizovat, mozna tak jednou za pul roku. |
medard 1
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sJá ji opravdu nemám v xiaomi mi box s. |
Cub46
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sV Google play storu |
Cub46
![]() |
|
RE: O2 TV na xiaomi mi tv box sV tomto boxu na Google play storu není, protože je to obchod pro android tv. Buď nainstalovat znovu nebo použít jiný obchod. |
Lemra
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
![]() |