![]() |
|
Skylink LiveTVřeším s podporou Skylink nekvalitní přehrávání jejich týdenního archivu a videotéky - seká se zvuk i video, případně nejsou synchronní (Kaon-102 - připojen metalicky). Problémy jsou od počátku tedy od února 2021. Při prvním dotazu před půl rokem zněla odpověď, že na jejich serverech není žádný problém. Při nynějším dotazu v prosinci mi poslali alespoň odkaz na jejich test www.skylink.cz/test-rychlosti. Ten jsem několikrát provedl v různou denní dobu (ne jen večerení špička) a kódy testů jim zaslal.Domácí síť běží na routeru Turris Omnia - připojení 100/100, provider Inet4 v Táboře. Přístroj Kaon je připojen metalicky. Zkoušel jsem také druhý záložní router Netgear 3500L. Ověřoval jsem u mého připojovatel internetu, zda by čistě teoreticky nemohl být problém u nich - negativní. Jak test rychlosti domácí sítě na routeru i z desktopu (speedtest.net a test na routeru Turris Omnia na servery CZ.NIC) potvrzuje rychlosti cca 75-95. Jejich test indikuje rychlost 8/8. Test Skylink jsem spouštěl na desktopu Fujitsu Esprimo X913 připojeném na metalice, na tabletu Samsung Galaxy Tab S2 a telefonu Google Pixel 4a (oba wifi 5 Ghz). Všechny testy vykáží 8/8 a selhání přehrání videa (černá obrazovka), živý program hraje bez vady. Test jsem zkoušel mimo domácí LAN s mobilem Pixel 4a ještě na veřejné wifi a v práci s rychlostmi 3-5x vyššími než požadované 10/10 - zase negativní video v testu Skylink a rychlost 8/8. Podpora Skylink doporučuje přístroj vypnout případně odpojit od napájení - to samozřejmě nepomůže. Z jejich poslední odpovědi cituji "Pokud je rychlost výrazně nižší, oproti jiným provedeným testům, může to znamenat technický problém u vašeho internetového připojení" ... jakoby nečtli, že jsem testoval i dvě jiná připojení .... (nevhodné slovo) sakra ... |
jasilafu
Registrace: 1/2021 Příspěvků: 20 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
SkylinkStále u tejto spoločnosti?![]() ![]() |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVtoto som mal i ja ale pri Win7 a nebola podpora pre firefox. teraz mám Win10 a všetko šlape samozrejme hlavne v noci, zistil som že takmer každý druhý sused má pripojenie na skylinkLive i napriek tomu že tu má kopu krytikov od routra som naviac skrátil dlžku kábla, pri dlhšom to sekalona TV cez box Android ide normálne i na ADSL stačí rýchlosť do 5M, samozrejme na 2 naraz to nejde môžeš to odskúšať na kábel? miesto WIFI? |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVSkylink Live Tv je jedná katastrofa. Nemají to pořádně ošefované. Přes víkend jsem na zkoušku zaplatil (1€) 1 týdenní test. A to samé, než ta aplikace naběhne, než samotný program naběhne![]() (Během 10 min založen účet na Sk Skylink Live Tv. Potom že to nejde přijímat Sk programy v Česku. A to mě poradila operátorka přímo na Cz infolince Sky link, jak na to.) Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVJedu v nemocnici na tablet a vše funguje svižně a bez problému. A to mají wifi 7 Mbit/s.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVv kodi slape bez problemov. |
ibravebox
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVZapomněl jsem dodat. Mobil, pc, tablet OK. Televize Samsung i Lg je problém.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVTato platforma je absolutní amatérismus a propadák.![]() Vždy křečovité ovládání a nestabilita na různém zažízení včetně mizerného uživatelského prostředí,které za dlouhé roky činnosti nedošlo k žádnému vývoji. Pokaždé když někomu nainstaluji,tak nakonec vždy skončí u satelitního tuneru. Tudíž celé je to k ![]() |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVale az se to jednou dostane na uroven INTEGRALE to bude řachanda![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVJa to mam na Samsung TV, Tanix TX3 a KODI a podobny problem nemam. Nepozivam ju kazdodenne ale uplne mi to ako alternativa postacuje.Niesom zastanca ani kritik platformi ale obcas treba byt aj sebakriticky pretoze kazdy ma ine podmienky prijmu na roznych zariadeniach a to 1-2% nespokojnych sa najde u kazdeho providera ci uz u nas alebo v zahranici. Ako sa vravelo na vojne, percento strat je povolenych... |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 386 |
![]() |
|
@jasilafuKdysi mi někdo říkal, že se občas Skylink TV a podobné nesnesou s plnou rychlostí internetového připojení kvůli nahrávání do mezipaměti. Jestli máš možnost na routeru nastavit datový tok pro konkrétní zařízení, tak ho zkus nastavit na 12Mbit/s (ale toto by mělo spíš vliv na samotnou Skylink live TV, ale test by si měl poradit i s vyšší rychlostí).Jsi si jistý, že veřejná wi-fi nebo připojení v práci nevyužívá stejného poskytovatele (Inet4)? Další v řadě bych zkusil vytvořit z Google Pixel wifi přístupový bod (pokud máš nějaká rozumná mobilní data) a němu připojit tablet a zkusit opět test rychlosti na Skylink Live TV. Pokud test ukáže reálné hodnoty a Skylink Live TV také půjde, tak bude chyba u tvého poskytovatele Inet4 nebo někde na trase od něj. Nyní jsem zkoušel test u sebe. Rychlost 44/49 (na metalice 50/50) ; přehrávání videa také skončilo černou obrazovkou (asi mají někde chybu, stačí aby test odkazoval na nějaké video, které už tam dávno není) ; živé vysílání OK. Samotná Skylink Live TV na desktopu i na TV Samsung v pořádku. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@jasilafuProblém bude v internetu. Nějaký oblastní problém v Táboře na páteřní síti. Jinak by to dělalo všem v celé republice. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@jasilafuTeď jsem si všiml, že jste prováděl, pouze jen ten test připojení, ze stránek Skylink, na různých zařízení a různých sítí a vidíte pouze problém, černé obrazovky u testu přehrávání videa, ale živý program hraje bez problémů. Mě to ukazuje taky tak, ale přesto nemám problém s přehrávání videa z týdenního archivu. No a doma na tom tabletu,Pixelu, nebo na PC, jak ty archívy a videotéka chodí? Nemáte náhodou problém v tom Kaonu? |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
všude a na všemskylink live jede ok,žádný sekání,dokonce ani na pochybný wifi po hotelích,tahám si sebou androidbox,všude to jede ok,pokud je mizerná rychlost netu,tak si sám zmrší video,sekne jen,když je net pod 1Mb,což je velká bída |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVSkylink teď fakt šlape z mé vlastní zkušenosti![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
Satmanastejná zkušenost - notebook, mobil ok, televize Samsung sport v této aplikaci nesledovatelný... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 882 |
![]() |
|
To je tedy záhadaŽe by táborská Kozlovna a E.GD měli providera Inet4 to jsem nezjišťoval a není to pravděpodobné.Jestli není spolehlivý test Skylink .. pak se příčina závady těžko hledá nebo vylučuje. Pokud by test Skylink všude fungoval , hledal bych problém na cestě k přístroji LiveTV archiv v compu asi bez problému. Je to v pytli .... nevím kudy .. podpora by měla konstruktivně reagovat tak, aby se problém dohledal. |
jasilafu
Registrace: 1/2021 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
@pierrepetrVěřím ti. Na TV Sony, model 2016, Android9, s připojením 150Mbits naprosto bez problémů, ale i na chalupě s wifi 30Mbits a starším PC HP (grafika 1G)v pohodě. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVNe, závada musí být na 100% u SL. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 336 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVU mne Skylink Live na stolním PC připojeném kabelem i na Mobilním telefonu na či na notebooku s Wifi, jede vše bez jakýchkoliv problémů. Rychlost připojení 93 Mb/s. Zkoušeno i na daleko pomalejším připojení a tam se jen mírně zhoršila kvalita streamovaného programu či pořadu z archivu. Sportovní programy, bez problémů. Z mých známých, kteří Skylink Live používají, si také nikdo nestěžuje.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVVhodné pro PC, tablet, mobil apod.Na větších TV už dost mazanice... ![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
@drobečekMnozí to sledují i na větších TV a nestěžují si.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVNo když jsem viděl, co někteří za mazanice sledují na větších TV a ještě si to pochvalují, tak se už ničemu nedivím...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVMě to taky včera nešlo na LG TV a na mobilu to jde. Jsou to fakt amatéři....![]() |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 258 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTVNa 43" v pohodě, ale na 65" to asi žádná hitparáda nebude. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
Skylink Live TVNejde o to jaká je kvalita obrazu , ale o to ,že při sportovních přenosech je míč roztřesený při pohybu (což je pořád) a nikdo mi stále nebyl schopen poradit jak tuto technickou anomálii odstranit. Stejný problém mám například u Youtube na kanálech FIFA TV a CAF TV přes aplikaci v té samé TV. Ovšem aplikace O2TV a Netflix jedou ve srovnatelné kvalitě jako na satelitu...takže to moc nechápu. Někdo tvrdil, že to odstraní Chromecast, ale moc tomu nevěřím... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 882 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
![]() |
|
![]() |