![]() |
|
Telly iptv CSVčera mne vytocila slecna z této info linky a ptala se proč jsem jejich služby odhlásil,tak jsem jen odpověděl: Zdrazili jste,odebraly programy a co ještě chcete, již jsem u konkurence a s telly nechci mít nic společného![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
@lglbTo jsi jí to teda natřel....Předpokládám, že sis rovněž nikdy neřekl o zvýšení mzdy, hrdino |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Telly iptv CSa oni zdrazili ? ze jsem se nevsim. ip telly jsem zrusil kvuli obrazove kvalite. 👍 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Telly iptv CSAni jsem nevěděl, že poskytují iptv. Žil jsem v představě, že je to jen ott |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: Telly iptv CSpointa tejto témy je aká? |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@kristian1No, nemyslím si, že Telly má špatnou obrazovou kvalitu. Včera jsem si konečně aktualizoval jejich aplikaci v Android TV boxu (minulý týden vyšel velký SW update) a samozřejmě testoval nové rozhraní.Ale zpět k obrazu. Telly má standardně u svých programů nastavený adaptivní streaming - automaticky se ti přizpůsobí rozlišení tvému připojení. U každého programů si ovšem můžeš nastavit kvalitu (přes "ozubené kolečko"), jakou chceš ty sám, buď tedy necháš defaultní automaticky anebo třeba si nastavíš 1080p (FULL HD), což si nemyslím, že je vůbec špatné, ba naopak, bych řekl, že je výborné. Hlavně tedy u sportovních kanálů není žádný problém, viz včera jsem zkoušel třeba hokej na Eurosportu - žádné čtverečkování apod. Pro ostatní programy platí totéž. Aplikace je stabilní, nepadá, přepínání programů je velmi rychlé - okamžité. Třízení programů, vytvoření skupin, posuny v čase, vše funguje, jak by mělo. Jen pro zajímavost, zpoždění oproti pozemnímu DVB-T2 paketu ČT, je cca 30-40 sekund, což je standard u OTT. Za mě osobně, nemám nejmenší námitky k této službě. Samozřejmě, pokud někomu nevyhovuje programově, jsou zde jiní provideři a není problém přispívat na výplatu jinému operátorovi. Ale chtěl bych vidět, kdo má lepší obrazovou kvalitu. Podotýkám, že mám přístup k O2TV, Sledovani, T-Mobile, AntikTV, Lepší.TV, Skylink Live TV, Voyo, Eurosport player, ..., takže mám možnost porovnání různých streamingových služeb. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 393 |
![]() |
|
RE: Telly iptv CSti jdou do kytek a dobře jim tak... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 328 |
![]() |
|
@kristian1naviem na co si pozeral ten ich stream,ale ja to mam v Enigam2 boxe a musim konstatovat ze maju asi najlepsu obrazovu kvalitu co som momentlane videl z IPTV//OTT na CZSK trhu.Cenu full predplatneho mam 450Kc/mes prvych par mesiacov,potom normalne 700Kc/mes co som videl aj u konkurencie podobne ceny. |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Telly iptv CSstandartne jsem mel nastaveno 1080p, a hruza,pokud dam nizsi je to jeste horsi,hlavne ten sport prave.a ano telly,skylinklive,tmobilego,vsechno stejny hnus.! porovnaval jsem to s upc/vodafone a to se neda srovnat. v teto souvislosti by me zajimalo jak se tvari horizongo/vodafonetv v jine nez vlastni siti ? jinak tedy nechapu co se vam na tom muze libit nebo na co jste koukali predtim ze vam tohle vyhovuje ?! zitra mi konci smlouva,odesilam jejich box,a uz me v zivote neuvidej,a stejne jdou do kytek jak rika dejwis,skonci jim PL a jdou ke dnu ![]() |
kristian1
![]() |
|
@kristian1přesně tak,těm už nepomůže vůbec nic a dobře jim tak! |
dawis77
![]() |
|
@dawis77ono bude take zalezet jak se k tomu postavi Canal+/Skylink. ale, ted resp letos maji obrovskou sanci s tim pohnout,v zasade, zadnou PL pro Telly ani O2, maximalne se dohodnout s Tmobile, ale pokud by Tmobile koupil tu tellynu tak bude zase silnejsi, takze, cesta sdileni PL bude vzdy pro Skylink spatna,minimalne jednu sezonu bych to drzel v exkluzivite, podivej se telly, dokud meli exkluzivitu byli nahore, jakmile ji pustili zacali prudce padat. 👍 |
kristian1
![]() |
|
@kristian1těžko říct,ale myslím že s T-Mobile to budou sdílet ale to bude tak vše.Jedno je jisté,ztrátu PL slavná Telly hodně pocítí a už to nerozdýchá![]() |
dawis77
![]() |
|
@kristian1Písal som v prvej správe , že to mám v Enigma2 boxe , ale skúšal som to aj v VLC alebo mojej Samsung 4K telke cez appku .Neviem na akom princípe funguje Vodafone v rámci IPTv / OTT . Moji známy prešli k Telly hlavne s dôvodu absencie Discovery kanálov v SkyLink .Futbalový fanúšik nie je ani jeden , takze keď Telly stratí práva na exluzivitu , tak nám to je jedno . Ja mám osobne Skylink dlhé roky , keď vypli Discovery tak som tieto kanály mám predplatené u Antik ale tam ta kvalita ešte má čo doháňať . Tak som teraz skúsil Telly , mám to 5 mesiacov a som spokojný . Nikomu nenútim co je dobre a ešte lepšie , nech si každý vyberie sám . |
mercedes77
![]() |
|
@kristian1Vyzkoušet můžeš Horizon/Vodafone TV třeba v práci v prohlížeči. Uvidíš sám. Záleží hodně na rychlosti přenosu. Dá se to třeba i na 8 Mbit wifi lince, ale žádný zázrak nečekej. Často se to seká, pokud nemáš garantovanou rychlost, což u vesnických wifič bývá málokdy.Horizon teď v únoru/březnu končí, nahrazují to Vodafonem TV. Postupně ho opravují a vylepšují, ale jde to velmi pomalu. Je to ostuda, že ani po dvou letech to nedosahuje kvalit Horizonu a to i na něj lidi svého času nadávali. Teď s láskou vzpomínají. Pocitově mi přijde, že obraz na kabelu od UPC není o moc lepší než na Skylinku. Přijde mi, že na pozemní TV je o chlup lepší. Ale říkám, je to jen pocit. Údajně jim ho posílají drátem (u českých programů), nejde to přes satelit, ani to není převod z pozemní TV. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
@orHoroTen Horizon používa už kodek h.265 alebo ešte starý h.264 |
mercedes77
![]() |
|
@mercedes77horizongo h.264 |
kristian1
![]() |
|
@OrHorono v praci ani jinde tu moznost prave nemam.ono jak ktere programy, na upc je eurosport a NovaSport hodne slusnej, treba CT mnohem horsi, pozemak CT je slusnej, komercni programy nesleduju ani na pozemaku ani na kabelovce takze tam to nedokazu posoudit, kabel upc vers sat skylink nemam moznost doma posoudit. ale treba horizongo mi v mobilu jede absolutne bez problemu. |
kristian1
![]() |
|
RE: Telly iptv CSNo jo, dawis77 a jeho předpovědi krachu.![]() Ještě že nefušuješ do předpovědí počasí... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
![]() |