Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Titulky na Sony KE-48A9

V menu jsou titulky pro neslyšící vypnuty a při každé změně programu se aktivují a nutno manuálně vypnout na ovladači.
Podpora Sony nedokázala poradit (krom vypnutí v menu). Máte někdo podobnou zkušenost u Bravie ?

valsora
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Titulky na Sony KE-48A9

Aky je zdroj signalu? Ak externy STB, sat. prijimac, IPTV box, skus skontrolovat aj toto.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Titulky na Sony KE-48A9

Zdroj : vlastní tunery DVB-T2, DVB-S2. Stejný problém u obou příjmů.

valsora

@valsora

musi to jit vypnout hromadne pro vsechny tunery v tv.

kristian1
Registrace: 7/2016

@valsora

Mám to vypnuté v menu Usnadnění-Nastavení titulku-vysílání-titulky vyp a vše v pohodě.Zdroj kabel vodafone,Telly.
;)

hobo
Registrace: 1/2007

pro Hobo

Ano, zde mám titulky též vypnuty, leč při každém přepnutí na program s titulky naskočí, i když v menu zůstávají vypnuty. Podezřívám firmware. Žádnou možnou aktualizaci zatím nenabídl. Restarty provedeny, změna žádná. Model Bravia 4KUR3, verze9.

valsora

Sony už dávno není to, co bývalo. Dnes jsou to šunty. Jediná věc je možná, začít továrním nastavením, vypnout titulky v menu a proskenovat stanice znovu.

Antonín
Registrace: 8/2005

@valsora

Ještě jenom doplním, že Vodafone kabel mám přes modul tedy přes tuner DVB-C a Telly satelitní přes ten jejich křáp STB HDMI.Pokud tam máš opravdu poslední FW 6.5076, tak mě toho moc nenapadá. ;)

hobo

skúsil si to cez servisné menu?len treba vedieť kod ako sa do neho dostať a tam dať tov. nastavenie, takto ide meniť všetko v Kaon52

Duzu
Registrace: 7/2005

Osobně

bych se do servisního menu moc neštoural-spíš vubec ne. ;)

hobo

Bez titulků !

Jak radil Antonín, továrko pomohlo. Nechtělo se mi do něj,rušit rozšířené nastavení obrazu. Zůstávají vypnuty na všech příjmech. Raději jsem nezkoušel zapnutí titulků, aby mi je stroj nezačal zase podsouvat !

valsora

len treba vedieť ako sa tam pohybuje, každý technik sa to musí naučiť do mnohých TV novú verziu ináč nenahráš

Duzu
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra