![]() |
|
Titulky na Sony KE-48A9V menu jsou titulky pro neslyšící vypnuty a při každé změně programu se aktivují a nutno manuálně vypnout na ovladači.Podpora Sony nedokázala poradit (krom vypnutí v menu). Máte někdo podobnou zkušenost u Bravie ? |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
RE: Titulky na Sony KE-48A9Aky je zdroj signalu? Ak externy STB, sat. prijimac, IPTV box, skus skontrolovat aj toto.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
Titulky na Sony KE-48A9Zdroj : vlastní tunery DVB-T2, DVB-S2. Stejný problém u obou příjmů. |
valsora
![]() |
|
@valsoramusi to jit vypnout hromadne pro vsechny tunery v tv. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@valsoraMám to vypnuté v menu Usnadnění-Nastavení titulku-vysílání-titulky vyp a vše v pohodě.Zdroj kabel vodafone,Telly.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
pro HoboAno, zde mám titulky též vypnuty, leč při každém přepnutí na program s titulky naskočí, i když v menu zůstávají vypnuty. Podezřívám firmware. Žádnou možnou aktualizaci zatím nenabídl. Restarty provedeny, změna žádná. Model Bravia 4KUR3, verze9. |
valsora
![]() |
|
RE: Titulky na Sony KE-48A9Sony už dávno není to, co bývalo. Dnes jsou to šunty. Jediná věc je možná, začít továrním nastavením, vypnout titulky v menu a proskenovat stanice znovu. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@valsoraJeště jenom doplním, že Vodafone kabel mám přes modul tedy přes tuner DVB-C a Telly satelitní přes ten jejich křáp STB HDMI.Pokud tam máš opravdu poslední FW 6.5076, tak mě toho moc nenapadá.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: Titulky na Sony KE-48A9skúsil si to cez servisné menu?len treba vedieť kod ako sa do neho dostať a tam dať tov. nastavenie, takto ide meniť všetko v Kaon52 |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
Osobněbych se do servisního menu moc neštoural-spíš vubec ne.![]() |
hobo
![]() |
|
Bez titulků !Jak radil Antonín, továrko pomohlo. Nechtělo se mi do něj,rušit rozšířené nastavení obrazu. Zůstávají vypnuty na všech příjmech. Raději jsem nezkoušel zapnutí titulků, aby mi je stroj nezačal zase podsouvat ! |
valsora
![]() |
|
RE: Titulky na Sony KE-48A9len treba vedieť ako sa tam pohybuje, každý technik sa to musí naučiť do mnohých TV novú verziu ináč nenahráš |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
![]() |