![]() |
|
odchod ze sat na IPTVAhoj, rozhodl jsem se odejit z SAT sveta, odmontuju talir a konec.Otestoval jsem si nejake trial nabidky zahranicnich IPTV provideru a funguje to v pohode. Jen mam dotaz, na čem je nejlepší to provozovat. Mám sice Android TV, na ktere jsem to zkousel pres appku z GooglePlayStore a pak i pres KODI, ale prvni me nenadchlo rozhranim, moznosti editace programove nabidky a pomale odezvy. Mam Formuler4, pres ktery jedu sat a uz ho tedy nevyuziju. Nepovedlo se mi ani za (nevhodné slovo) to na tom rozjet, kdyz jsem se tam snazil pres puttynu doinstalovat ten wget link, tak to porad vyhazovalo chybu, ze nevidi iptv.sh atd. Tak jsem se na to vysral. A konecne ten dotaz - doporucite mi koupit nejaky IPTV BOX? Bude fungovat lip nez ten Formuler, bude rychlejsi, lepsi podpora toho IPTV protokolu, proste nebudou to zbytecne vyhozene penize, kdyz mi doma lezi ten Formuler a staci to na nem rozchodit? dik za podnetne prispevky, hejty si nechte... |
lyky
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 26 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVja osobne to sleduju pres pocitac. neco jde i pres web browser. ale zalezi jakou mas iptv. a jakou k tomu vhodnou aplikaci, a tech je pomerne dost, mam vyzkousenej smart iptv player, ten je v pohode, nebo POT player, co mi nevyhovuje je VLC,to je des, a treba KODI je taky nepouzitelny. za me tedy koupit kvalitni a predevsim rychly androidbox. ten formuler to asi nezvladne na pozadovane urovni. ale uvidis nazory ostatnich. on kazdy rika neco jinyho. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@lykyJá jsem šel zase obráceně. začal jsem tv přes internet. Budeš s tím mít nekonečné problémy. Stačí si počíst na webu KODI. Přešel jsem na sat a mám po problému.S tv přes internet jsem strávil víc času po různých webech a řešil neustálé problémy než se v klidu na tv díval.To je sledování pro nadšence, kteří rádi hrají s KODI a mají radost, že něco vyřešili, ale jen krátký čas než se objeví další a tak pořád dokola. Mě to po několika letech přestalo bavit. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
Re:...firma Formuler ma slusne nove stroje na IPTV![]() ale za mna google chromecast TV ... bezi mi vsetko co potrebujem ... legalne :-) ... od HBO N SledovanieTV atd atd ... v pripade ze mas VPN, tak vies sledovat aj britsku ITV BBC ... uplne volne nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasexchromecast mi lezi v praci v supliku, vzdycky jsem to mel za pomaly polofunkcni kram... ma to fakt slusnou reakcni dobu? |
lyky
![]() |
|
@lykyzáleží,co chceš sledovat,skylink live bez problémů už pár let,po zateplení domu jsem už talíř nevrátil |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVno skylinklive ani kuki ani sledovanietv to nebude. napsal to tam jasne. 👍 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1napsal toho hodně |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@lykyJe to tvoj názor, tvoje rozhodnutie, zrušiť sat a prejsť na iptv.Ale! Môj názor a skúsenosti sú iné. Áno, využívam už niekoľko rokov aj iptv, ale aj sat a terestrial príjem. Je to prosté, príjem zo satu a terestrialu je výborný hlavne preto, lebo nie je (nie vždy!) závislý na nete. Ale je zas pravdou, že pri iptv sú tie programové a "streamovacie" možnosti oveľa väčšie. Aj keď tá kvalita streamov často pokrivkáva. Nech si už vyberieš akýkoľvek typ mediálneho boxu, v tomto ti radiť nebudem - v tomto sa musíš rozhodnúť ty sám, vždy sa nájdu aj tu klady a zápory jak v kvalite, tak v spoľahlivosti - a hlavne ak chceš využívať aj čínske iptv streamy! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@lykyBýt Tebou, zakoupil bych kvalitní a rychlý Android box tv a provozoval bych ho zatím současně se satelitem. Ten můžeš zrušit kdykoliv až po delším zkoušení a srovnávání. Já IPTV používám hlavně kvůli zpětnému zhlédnutí pořadu. Sat mám jako hlavní zdroj.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildePresne tak, u mna detto.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVNa rodinné sledování satelit Skylink. V Android boxu a mobilu Skylink Live, Lepší tv, Eurosport Player, Netflix, CZ/SK archiv a IPTV z Ali. Zahraniční IPTV provozuji přes OTT Navigator (placená verze). V něm jdou i vlastní picony od Chocholouška.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVSvoj playlist mám v Androide v Perfect Playeri s poľom+ epg.xml. V E2 tiež, tam oproti Androidu si beriem epg zo satelitných staníc, čiže mám viac epg informácií. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
@mmiriboyVšak ať si to pořeší jak chce stejně je to téma o ničem jinak souhlas |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@trasOdkiaľ berieš dáte a generujes pre ten epg.xml ? |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@lykynejlepsi na IPTV v AndroidTV je aplikace SmartIPTV, stoji sice na jednu MAC cca 5,4 € ale funguje velmi dobre vcetne epg |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTV@mercedes77Ja cez plex z enigma2 do kodi. |
edojudo
Registrace: 8/2019 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVStejně jako u sat způsobuje problémy nedostatečná anténa, tak u IPTV způsobuje problémy nedostatečná konektivita. To je první problém. (Já používám jenom sat, protože na dvou místech ze tři, kde žiju, není pro jistou odlehlost - k dispozici dostatečně vykonné připojení.)Druhý problém je, že ani na webu ani na satu není kvalitní obsah zadarmo. Ano je na obojím ledacos zadara k vidění, ale pokud chcete kvalitu, je nutno ji platit. Třetí problém je většinou naprosto amatérsky/naivně řešený rozvod internetu v domácnosti. Laciné routery, zarušený wifi channel...ani to pro IPTV není nejlepší. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínJak píšeš. Ja platím měsíčně 1960 Kč za satelitní a IPTV příjem. Mám co chci v plné kvalitě.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
lykypomaly ?tak pokial tu chce niekto riesit nelegalny prijem napriklad Sky UK, ABC US a ma slusneho dodavatela obsahu ... myslim ze cez TiviMate mu to bude odsypat jedna radost aj s reakcnou dobou klasickeho sat primaca :) samozrejme ak ma niekto wifi spojenie s pingom 120 tak s tym s ziaden stroj ani nvidia neporadi niako lepsie ti co tu tak popisuju "kvalitny" android box ... tak fakt poprosim uvadzat konkretne veci, pretoze kvalitne existuju, len nestoja 20-30Eur (to su take bicykle) Formuler GTV je fajn, len cena trosku vyssia Nvidia Shield luxusne ... cenovo priplatime Formuler Z10 parada, len sw trosku ma svoje musky BuzzTV XRS 4900 tiez nezvolite zle, ale cena atd atd takze tych masin ktore dokazu hodne je dost, len cenovo vyssia hladina, chromecast je pod cenovkou 80Eur vyssie zmienene nad 100 a teraz ocakavam prispevky fanusikov 30eurovych bicyklov z Aliexpressu ako kvalitne masinky maju z Ciny, a co tu pisem su totalne kraviny hold bohuzial, za kvalitu sa plati ![]() nech sa dari, ahoj ![]() ... poprosim, nech mi nikto nepise na IPTV dodavatela, vsetko cez internet mam legalne zakupene, takze vas mozem odporucit na slusby typu SWANGO,HorizonGo,MagioGo,SledovanieTV,Netflix,HBOGo,AmazonPrime a cakam na DiscoveryPlus pripadne SkyShowtime Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasexdík, tohle jsem potřeboval slyšet...povedlo se mi to rozchodit na tom starem Formuleru pres Enigmu a tam už to šlape svižně, takže na souběžný test na pár měsíců mi to takhle bude stačit... Jen ještě - neprovozuje to tu někdo na enigme2? Jak tam dostanu EPG? Jak si jednoduše seřadím programy podle sebe, ne podle toho, jak je poskytovatel má v m3u? Při tom počtu stanic je celkem opruz tím listovat... |
lyky
![]() |
|
@alfasexÚplny súhlas![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskSamozřejmě co máš doma, s tím máš zkušenosti. Ty to psát nemusíš, to vidí každý.![]() |
Petor58
Registrace: 11/2021 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVLegálne služby = stačí mať smart tv alebo android tv,kde máš aplikácie od všetkých operátorov,ktoré poskytujú tieto služby (magiogo,skylinklive,antikgo,telly,sledovanietv,lepšítv atd..) stačí si stiahnuť ich aplikáciu..prihlásiť sa..a pozerať...netreba žiadny box..žiadne dalšie káble..žiadny další ovládač..ničNelegálne služby = čiže jedna sa o nejaký m3u playlist/link čo si zaobstaráš...tam ti stačí zas len smart tv alebo android tv,kde si dáš aplíkaciu,ktorá prehráva playlisty-streamy...napriklad SMART IPTV..platí sa jednorazový poplatok 5,50 eur alebo SS IPTV tá je zadarmo..obe aplikácie majú epg a obe sa dajú dať do tv cez usb..zas ti netreba žiadny box..žiadne dalšie káble..žiadny další ovládač..nič .. Samozrejme každému vyhovuje niečo iné...niekto ti tu bude písať o enigme..o kodi..o android boxoch atd..ja už cca 10 rokov fungujem takto..myslím si,že to je najednoduchejší spôsob..jeden televízor..jeden ovladač a mám všetko...samozrejme tie služby,ktoré poskytujú tie televizné programy si musíš zaplatiť..si musíš sám vyskušať,ktorá ti najviac vyhovuje..čo sa týka ceny,ponuke programov,kvality obrazu atd... |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@Petor58Ale skúsenosti mám aj s inými. Mal som tých android boxov dosť. Aj čínské. Napríklad H96 max plus, Nvidia Shield, Xiaomi box aj stick, Mecool stick a kopu iných. Popredal som ich a zostal som pri Chromecast Google TV. Veď všetko nové najprv vyjde nato![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: odchod ze sat na IPTVPríklad piconu a epg v E2 priamo v buketoch. Prepnem na 16E na tp kde je HRT nech si načíta epg a je to. Picon treba mať v prijímači. Stanica sa dá uložiť aj priamo do buketu napríklad Skylink. Mám tak Eurosport v športových a rozdiel oproti staniciam z orbitu je iba že sa prepne na Eurosport okamžite.#NAME IPTV #SERVICE 4097:0:16:70A:C5A8:16E:A00000:0:0:0:http%3a//adrsa:HRT 2 #DESCRIPTION HRT 2 #SERVICE 4097:0:19:25E:C418:16E:A00000:0:0:0:http%3a//ip adresa:Eurosport #DESCRIPTION Eurosport |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |