Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Vodafone tv

Da se u Vodafone dohodnout sleva ne TV balíčky?

sat1guru
Registrace: 2/2016
Odpověď v diskusním vlákně

@sat1guru

pochybuju, drive to castecne u UPC slo ale Vodafone myslim ze nepujde,i kdyz,ono je ted otazka jakou slevu z jakeho balicku, ale vzhledem k tomu ze se pripravuje zdrazeni tak mozna by ti nechali tu soucasnou cenu, zkusit se to muze, Vodafone neni prilis vstricny ke svym zakaznikum staci se podivat na mobilni sluzby. drive tedy byvali smlouvy na 12mes ale ted nevim jak to je,uz mi zadne obnoveni smlouvy nechodi.

kristian1
Registrace: 7/2016

RE: Vodafone tv

Jak už se tu píše, u UPC se slevy vyjednali lehce. Já jsem si vyjednal sportovní balík zdarma. 19.ledna nás převedli k vodafone a cenu, včetně slevy nám nechali. To mě docela překvapilo, navíc nám dali 3 měsíce zdarma, ale dnes výpadek, kde kromě programů ČT všechny černá obrazovka. Na linku se těžko dovolat a když se zadařilo, tak nám řekli, že všichni technici jsou vytížení, že zavolají zpět. A už 5 hodin se nikdo neozval..

Beny30
Registrace: 7/2019

no ja tedy zadny vypadek nemam, vsechno jede normalne, a zadny tri mesice zdarma jsem taky nedostal, ted jsem to omylem prepnul na Barandov a von tam Soukup to mi bude zle, zkousel jsem dnes i vcera ladit esp3,4,5 a stale nic tak snad v Patek.

kristian1

Nebudou ani v pátek... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

skylink ti nevoní?

takže další spam!!
U vodafone ti určitě řekli že máš vznést další kravinu zde na foru? :-/
Před třemi dny jsi sem fláknul dotaz a ani jsi neměl trochu slušnosti na něj reagovat.
toto nemá obdoby Rv :-/

slávista
Registrace: 11/2010

No právě, že na mé adrese taky žádný výpadek neevidují. Uvidím co bude :)))

Beny30
Registrace: 7/2019

@slávista

Nerozumím, zkus se rozepsat o co jde?

A všem ostatním díky za odpověď ;)

sat1guru
Registrace: 2/2016

@Beny30

tak ted jsem mel teda ten vypadek,konkretne eurosporty,asi uz me preprasujou na vodafone tv.

kristian1

Já měl s Vodafone několik měsíců problém s výpadky internetu. A nejen já. Spousta lidí okolo taky. Pořád kecy typu, jestli jsme zresetovali modem apod. Žádné kloudné řešení. Teď se to teda zlepšilo.

Cenu mi taky nechali stejnou jako u UPC. V únoru mě budou převádět na Vodafone TV, tak jsem zvědavý. Na internetu psali lidi, že jim přestaly fungovat CA moduly a že jim Vodafone místo ních nabízí ty jejich settop boxy, ovšem za poplatek.

Jak jste tu psali, dříve šlo vyjednat lepší podmínky, ale teď to pro nové zákazníky už moc nejde. Šlo třeba udělat o 100 Kč lepší cenu a modem za 1,-. Teď za něj chtějí 70,- a další prachy za ten settop box.

OrHoro
Registrace: 4/2010

no ja platim 70 za modul a 70 za modem, a pokud by mi vzali modul tak bych to asi odhlasil, bo ten jejich sunt prijimac je hruza a je jeste horsi nez ten puvodni upc, to uz potom muzu jet rovnou pres aplikaci horizongo/vodafonetv. takze uvidime.

kristian1

Zatím mám modul ve VU+ Uno 4K a šlape to velice dobře. Koupil jsem nakonec DVB-C tuner, protože jsem zrušil Skylink. Měl jsem ho původně jen na slovenské programy, ale stejně jsem na ně už nekoukal. Turbo tuner jsem začal používat na pozemní TV. Myslím, že za cenu jakou mám od bývalého UPC, to už nikdo u Vodafone nesežene. Snad to tak dlouho vydrží. Pokud ne, tak to prostě zruším. Kabel jsem si držel hlavně pro velké množství dokumentárních programů.

Taky by mě zajímalo, jaké dnes jde "neoficiálně" dojednat podmínky u Vodafone. Dříve u UPC chodili dealeři a nabízeli slevy 100,- na internet, 100,- na kabel, modul a modem za korunu atd... a i přes retenční oddělení se dalo ledacos domluvit.

OrHoro
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra