Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

APEBOX C2 4K Ultra HD Combo nový firmware 1.12

Před asi měsícem jsem si dal nový firmware 1.12 před tým jsem měl 1.09, a 1.10 ten nový 1.12 to je nebe a dudy jiné menu a tak ale asi dělám něco špatně nemohu když ladím stanice automaticky tak se mi nesmaže ty staré stanice čím to ? díky

pinokio
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: APEBOX C2 4K Ultra HD Combo nový firmware...

Hmm, 1.10 jsem před časem zkoušel a katastrofa, nebyl schopnej pořádně přepínat mezi rádiovýma a televizníma stanicema např., vrátil jsem se teda k perfektně stabilnímu a rychlému fw 1.09.
Může tenhle 1.12 být v něčem stabilnější nebo rychlejší? - pochybuju.
Jiné menu je mi jedno, koukám na pohyblivé obrázky ;)

Ale pokud je v něčem lepší než 1.09 a nic nepokazí, rád se nechám přesvědčit.

lkfreak
Registrace: 9/2009

@lkfreak

Tento stroj to je katastrofa od jeho začátku naletěl jsem taky, velkolepá reklama tady na serveru vis článek https://www.parabola.cz/clanky/6732/apebox-c2-4k-maly-combo-prijimac-s-prijmem-multistreamu/ a tak dál.Já jsem měl problémy taky jak popisuješ s verzí 1.10 na rádiových kanálech to nešlo přepnout

pinokio
Registrace: 4/2009

DO je katastrofa,lepšie prepína DO od amika starší typ.

juro1970
Registrace: 5/2010

@pinokio

Dostal se mi do ruk taky tento prijimač s novým firmvare 1.12 nevím když dám nastavení Usals tak jak to napsat do nastavení Orientace anteny
místní zem.Délka
místní zem.Šířka
to chápu ale co pod názvem Satelitní délka nevím a jak to uložit.

vonbraunt
Registrace: 3/2008

sw new

a tj ofiko verze ci patch?a kdyz to prehraji , zustava puv setting nebo bych to musel ladit komplet znova?stale se nuluji hodiny pri kazdem stby stavu?

iq1
Registrace: 8/2007

Taky sem ho mnel musel sem ho dat pric.Co to je za kram boze neskutecny.To vubec nechtel slapat.Tak sem si udelal radost a koupil DM 920 a to je jine kafe.

anton
Registrace: 2/2007

Nechápem, ako môže niekto očakávať od takéhoto črepu zázraky?!
Ani zadarmo by som to nechcel!
Po dvoch rokoch na tom skape fw podpora a môžete to zaniesť akurát tak na zberný dvor!
Rv Rv Rv

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Tak jsem tu 1.12 zkusil, a dobrý, všechno se zdá funguje, přepíná svižně, rádia fungujou, spokojenost.
Vzhled je opravdu zajímavý, úplně jiný než doposud, skoro jako bych měl nový přijímač ;)

lkfreak
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra