![]() |
|
Skylink - problém s nahrávánímK satelitnímu přijímači Hdbox FS-9105 používám kartu Skylink Irdeto ICE u a CAM modul SMIT Irdeto Ready (fialový). Poslední dobou pokud nahrávám nějaký pořad, nelze se přepnout na jiný kanál na stejném transpondéru (např. mezi ČT1 a ČT2). Na obrazovce se objeví informace Program zakódován, Není volná kapacita CI. Dříve jsem tento problém neměl, bez nahrávání přepínat mezi kanály lze.V čem může být problém? |
eda
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Skylink - problém s nahrávánímMožná jsi měl předtím kartu ve čtečceZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Skylink - problém s nahrávánímnie možno ale určite![]() |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: Skylink - problém s nahrávánímTakže šup kartu zpět do čtečky a nainstalovat potřebný Oscam nejlépe s podporou L2b...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 745 |
![]() |
|
RE: Skylink - problém s nahrávánímBohužel ne. Vůbec jsem ji z přístroje nevyndával. Mimochodem, jaký by to mělo dopad, pokud by ve čtečce byla? |
eda
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
@edaked ju budes mat vitacke tak mozes porad nahrat aj 3 programy aj timeshiftom, ak ti to rychlost zaznamoveho media dovoli, a este ine one, ze ano🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Skylink - problém s nahrávánímNechápem, prečo používaš modul! Absolútne. To mi hlava nebere. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 555 |
![]() |
|
![]() |