![]() |
|
ČT Sport opäť na SK region?Od dnes mi opäť beží na Sk karte Čt Sport![]() |
albertone
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
áno..Športový kanál českej verejnoprávnej televízie môžu opäť sledovať aj slovenskí klienti satelitnej služby Skylink. športový kanál je opäť sprístupnený aj na kartách so slovenským regiónom a objavil sa opäť aj v slovenskom zozname FastScan na pozícii číslo 30. Okrem toho sa program vrátil aj do ponuky slovenskej mobilnej služby Skylink Live TV. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?super![]() DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?Len dokedy. |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 779 |
![]() |
|
ct sport opat ...pre mna aspon jedna pozitivna sprava v tejto dobe asi niekto dostal rozum len som zvedavy na ako dlho pokial tu budu tie dute hlavy z joj tak problemy budu stale |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?Bohužel ale naopak RTVS Šport stále není zařazena do Skylink live TV pro ČR, hraje pouze na kartu přes satelit. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?Zatiaľ RTVS Šport nie je v ponuke ani v Skylink Live SK. |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?Tohle bretah nepřežije.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?@ vlah: ¨RTVS Šport nemože byt v Skylink Live TV pro Českou republiku když ještě do včiška není ani v Skylink Live TV pro Slovensko |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
@Moravia CSAha, tak já viděl fotku od někoho na fb, že do SK verze Live tv jsou přidané JOJ i RTVS športy. Nevím jestli to náhodou nebyla aplikace v TV LG. Obrázek sem nejde vložit. |
vlah
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?joj sport ano rtvs sport nie |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?@ vlah :Ten kdo tam něco takového dal tak to musel asi nějak upravit a jen asi srandy zaváděl. JOJ Šport HD tam opravdu je na pozici 99 ale ten RTVS Šport ne. Co je nebo není v Skylinku Live TV pro Českou republiku opravdu nevím protože v domácnosti máme tři aktivní karty Skylink pro Slovensko po 3x 5,80 Euro za 3x Mini SK. |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CSOd 1.4.2022 3x 6,90 Mini SK. |
pharao
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?@ vlah :Jinak na karty Skylink Česká republika jde aj RTVS Šport jak někde kdosi psal? Jen by mě to zajímalo protože třeba aj sousedka co se jí kdysi dával Skylink to má jen pro Slovensko když jsem ji byl přelaďovat RTVS až asi 2.1- nebo 3.1. tak už z toho byla úplně mimo a šťastná že jsem ji to už konečně došel přeladit. |
Moravia CS
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?Ano, zatiaľ ide na Skylink karte CZ aj RTVS Sport a na Skylink karte SK ČT Sport. |
pharao
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?@ pharo :Děkuju za info ale to už od rána to vím z konkurenční SK stránky. Dokonce sem o tomto zdražení tadypsal už v poledne na u téma "Skylink nove ceny od 1.4.2022". Než jsem sem dával to info tak sem sa napřed díval aj na stránky Skylinku CZ a tam jsem zjistil že v České republice se nic nebude zdražovat. Už v minulosti bylo asi rok a čtvrt dříve než na Slovensku zrušeno SERPO a zaveden balík Mini. Skylink máme vyloženě jen kvůli SK stanicím a jinak by sme už dávno neměli ani to 3x Mini SK. |
Moravia CS
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?Ja mám 3x Skylink Live SK, na hlavnu kartu, za ktoru platímm Mini SK. 3 Android TV Boxy. |
pharao
![]() |
|
@Moravia CSNa českých kartách hrají RTVS i JOJ šport, v live tv nejsou. |
vlah
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?@ vlah :Moc děkuju za info, měl sem za to že na kartách Skylink pro Českou republiku to RTVS Šport a JOJ Šport nefunguje. Jen co vím od jednoho tak v minulosti asi už před rokem a něco odpojili na kartách CZ slovenskou stanici Jojko pro děcka. |
Moravia CS
![]() |
|
RE: ČT Sport opäť na SK region?@ pharao :My máme jen jeden android box a to Tesla TEH-500. Občas se tam jen někdy dívám na něco z archívu na něco co si zapomenu načasovat a nahrát na HDD, případně u čeho usnu a pak to nevidím až do konca. |
Moravia CS
![]() |
|
![]() |