Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink nove ceny od 1.4.2022

Na strankach skylink .sk je novy cennik od 1.4.2022

Juri
Registrace: 3/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink nove ceny od 1.4.2022

podla mna ešte je zbytočné riešiť cenník...hlavné zdražovanie príde od jesene,ked spustia stanice,ktoré budú vysielať futbalovú Premier league...zaplatia ju aj ludia čo nebudú chcieť mať tieto stanice..alebo už od apríla začína zdražovanie?

jožko
Registrace: 7/2016

@ jožko :

Zdražují se jenom tři nejmenší balíky o 1,00 až 1,10 Eur a všecko ostatní zůstává úplně stejné!

Nejzákladnější balíček Mini bude nově za 6,90 € (původně 5,8 €) měsíčně.

Dále jen zdražení u dvou doplňkových balíků CS a Film Europe.
Balík CS bude nově za 7,10 € (původně 6 €) měsíčně balík Film Europe nově za 7,20 € (původně 6,2 €) měsíčně.

Minimální zdražení zatím uvedeno jen pro Slovensko a u České republiky zatím žádné info o zdražení.

To že se bude zdražovat na Slovensku ještě automaticky neznamená že se bude zdražovat aj pro Českou republiku.
Já osobně mám SK nabídku a tam již v minulosti bylo o rok a něco dříve zrušeno SERPO které tam bylo nahrazeno balíkem Mini a v ČR bylo dále pořád SERPO a pak až Balík Smart.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@Moravia CS

Nemám skylink,čiže dakujem za info.Teda zatial sa to týka len Slovenska a zdražovanie je minimálne.
Ale ako som napísal,podla mna od 01.09 alebo 01.10 už to zdražovanie bude masívnejšie...príde Premier league a možno aj dalšie novinky..čiže niekto to zaplatiť musí.

jožko

Čo je tiež zaujímavé balíček HBO ostáva cenou rovnaký a cenový rozdiel HBO Standard(vrátane HBO Go) vs Mini sa priblížil 2 eurám, pritom HBO max(po starom HBO go) od 8.3. bude stáť o euro viac 6,90.

Juri
Registrace: 3/2017

2 biliony utracené za koronavirovou šaškárnu jen v Čr nelze vyřešit jinak než obrovskou inflací. Bude v celé Evropě. Ceny budou za deset let troj až pětinásobné. Bude zdražovat všechno Skylink, zelenina, plyn, taxík...
S tím už nelze nic udělat. Jenom zmírnit průběh. Čeští důchodci, resp, všichni s nějakými úsporami (v čele se mnou) budou ožebračeni.

Antonín
Registrace: 8/2005

@ jožko :

Není za co, rád sem pomohl. Já si platím Skylink SK jen kvoli základním SK stanicím protože jen přes tohoto operátora je to v České republice možné bez omezení oproti paušálních služeb jako je freeSAT, DIGI Slovakia a podobně.

Mám totiž už dávno (asi 10 roků nebo aj déle) kabel UPC po přechodu od Skylinku kde byla horší nabídka stanic (některé tam chyběly úplně a nebo ty co tam byly jen v SD kvalitě oproti kabelu).

U kabelu UPC oproti Skylinku kromě těch stanic pouze pro Slovensko není možnost jen těcho následujících stanic.

Balík Mini:
Skylink 7,
Adventure TV,
Travel XP HD,
CANAL+ Domo,
UP NETWORK,
Sport 5.

Balík Smart pouze Slagr Premium HD.

U balíku Multi vůbec nic navíc a u balíku Kombi následující.
Nautical HD,
eSportsONE a
Stingray Classica.

Z balíku Mini kromě těch SK stanic co byly původně v balíku SERPO je pro mě zajímavá pouze stanice Jojko.

Z celé nabídky Skylinku kromě těch základních z původního SERPA SK bych do balíku Flexi k bývalému SERPu vybral maximálně pouze toto:

Jojko případně ještě ten Slagr Premium pokud bych znal obsah této stanice (údajně je tam občas aj normální muzika jako zpěvačka Kristína a podobně).

Stanice Nautical HD a to eSportsONE u který obsah dobře znám jsou pro mě totální capiny které bych nesledoval ani zadarmo!!!

za výběr by kromě toho Jojko ještě jedině Stingray Classica pokud bych byl fanoušek tohoto žánru.

Moravia CS

..je to veľmi zaujímavé,treba zdražovať, lebo náklady/nenažratosť/ stúpajú , odkial majú potom operátori a iné firmy ťažké peniaze na reklamy a propagandu??

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Balík s premier ligue (nemenovaný zdroj)
bude to príplatkový balik sport za 18,90 €
;)

matino300
Registrace: 5/2012

18,90x 33 to je rozumna cena
ted jeste kolik v Cechach

kristian1

U Skylinku CZ si myslim, ze to take dlouho trvat nebude a novy cenik bude taky. Pockejme si na nejakou oficielni zpravu.

HYPER
Registrace: 11/2010

Skylink nove ceny od 1.4.2022

Co to je Skylink????? To má ještě někdo v domácnosti?? :lookaround:

mini
Registrace: 7/2009

@kristian1

a digi premium za 14.60 a aj ES je potom co?

vili1
Registrace: 6/2008

Trochu mimo tema, u Holandanu se asi neco bude dit, maji na TP 12187/H nejake test pozice, zatim jsou neaktivni a na TP 12129/V je jedna pozice test a pozice Sport10.

HYPER
Registrace: 11/2010

@vili1

digi premium neznam. ja jsem mel mam Telly.
hlavne tedy nerozumim otazce.

kristian1

@kristian1

asi myslel to,že unás na slovensku má digi.sk balíček za 14,60 kde máš NS,3,4..premier league..ES 1,2 atd..že to by si mal pochváliť a nie chystaný balíček od skylinku za 18,90 € bez NS3,4 a ES1,2,lebo to by bolo dosť predražené

jožko

já se musím smát,kolikrát u mám psát,že PL bude i u jiných operátorů,Skylink umí dobře počítat...

dawis77
Registrace: 9/2011

@jožko

ale ta cena 18,90€ ma byt za cely balicek SPORT takze ted zalezi co vse bude ten balicek obsahovat, mimo programu PL treba NovaSporty 1az5,a Eurosporty1,2, kdovi

kristian1

@kristian1

áno uvidíme čo tam všetko bude..ale už teraz môžem napísať,že ak tá cena bude vážne 18,90€,tak to je s porovnaním Digi.sk predražené..unich za 14,60 € máš (NS1,2,3,4 PS1,2 ES1,2 SPORT1,2 ARENA1 atd) + cca 100 dalších programov.

jožko

@ kristian1 :

Proč "x 33"? Euro není 33 Kč a ani bývalých 33 SK.

Moravia CS

slovenskych. a kolik jim teda dali ? vypadalo to tam tak na 80:1 :))) 👍

kristian1

Konverzný kurz slovenskej koruny vôči euru bol stanovený na 30,1260 SKK/EUR.

Navíc tento kurz je neměnný.

"80:1" Toto je reakce Čecháčka který si myslel že Slováci budu bez Čechů v kelu a že nebudou bez nic existovat.

Tvé reakce jsou vždy trapné a ubohé. Tímto s tebou nemá cenu vůbec diskutovat a byla by to dále jen ztráta času. Něj se pěkně a definitivně SBOHEM.

Moravia CS

@Moravia CS

no ono na tom nebylo Cesko o moc lepsi, tady to vypadalo minimalne na 50:1, tak abys nebyl ukrivdenej :)))
a jinak tedy-jsem rad ze jste se osamostatnili a ted uz zijete pouze za sve a v idealni zemi. 👍
trikrat zdar zdar zdar nazdar 👍

kristian1

@ kristian1 :

Ještě naposledy reaguju aj když sem nechtěl ale to jen abych tě vyvedl z tvého velkého omylu-

Takže já jsem se od Čechů a Čech neosamostatnil proto že za prvé nežiju na Slovensku ale na Moravě a za druhé nejsu Slovák ani Čech ale jedině Moravák.
Aj když su občan České republiky tak nejsu z Čech nebo z jakéhosi paskvilu "Česko" ale jsem jedině Moravák nebo ten občan ČR a su z Moravy.
Řeknu Ti to narovinu, byl jsem proti rozdělení Československa ale když už došlo k dělení tak bych raději kdyby se aj Morava ze Slezskem v tomto případě oddělila od Čech a nebo raději zůstala ze Slovenskem. Vždyť vy Češi vlastně asi ani nevíte že existuje nějaká Morava ze Slezskem ale hlavně že víte že existuje např. Bavorsko a Sasko čímž vlastně přiznáváte to že německé země jsou Čechům bližší než Morava ze Slezskem.

Tímto už definitivně konec aj když jsem psal něco jiného. Jen jsem tě chtěl vyvést z omylu že jsem Slovák a ze Slovenska.

Moravia CS

@Moravia CS

ale ja nerikam ze jsi Slovak a v podstate je to uplne jedno. a Morava je jednoznacne soucasti Ceske Republiky. a dokonce si myslim ze by mela byt CT2 Brno,a CT3 Ostrava.
k tomu rozdeleni,byl jsem jednoznacne PRO rozdeleni. prtz neexistovala zadna jina smysluplna varianta.
a jestli je mi blizsi Bavorsko nebo Morava tak to nevim a nikdy jsem to takhle nestavel tu otazku.

kristian1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra