Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Android box ( Netflix + Stream Cinema com. )

Ahoj, může někdo poradit jakou "krabičku" koupit aby mě na tom šel Netflix a stream cinema com. ? Víc od toho nepozřebuju :-)

harry88
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

@harry88

nVidia Shield TV box

michalnew
Registrace: 3/2019

RE: Android box ( Netflix + Stream Cinema com....

Já myslel něco levnějšího ...jako Strong ..Xiaomi tv box ...něco do 2k :-) Abych byl přesný

harry88

A95X ide v pohode

mam SAMSUNG LE37B530 nastavim si svoj rezim a po pol hodine mi ho zmeni a nastavy sa tam dynamicky a da to tam najvyzsie hodnoty vedel by mi niekto poradit ako to odstranit?

venco100
Registrace: 6/2006

Chromecast Google TV.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Ja mám v monitore Homatics Dongle Q Android TV 4K,ide všetko perfektne.

twinspin
Registrace: 10/2019

Z lacnejších T95 4/32 GB zo stránky Elano.sk. Príde ti za 3 dni. Mám ho overený.

Karner
Registrace: 3/2010

@harry88

Zo STRONG-om nič nepokazíš, mám oba a maximálna spokojnosť.
Majú všetky certikáty a určite ísť do ANDROID TV, nie do lacných AOSP, kde v 90% po dvoch rokoch skončí podpora a aj YouTube

Zohan69
Registrace: 3/2018

Openbox AND-95, funguje super. Mám to na iptv, ale Netflix a všechno ostatní by mělo jít. Nejlépe objednat ze slovenského Ellana, oni to pošlou rychle a nakonfigurované..

oldies26
Registrace: 1/2007

harry88

Každý radí, co má doma. Taky mám 4 boxy a jede to na všech. Jinak SCC a SC Ti pojede v Android pouze přes KODI a to chce rychlejši internet při sledování kvalitnější programů, co do objemu dat a 4GB paměť boxu. Netflix snese i rychlost 25 Mbit/s ve 4K.
Zase nejde na všech boxech.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Díky všem

objednal jsem nakonec....Homatics Dongle Q Android TV 4K ....tak uvidíme :-)

harry88

@harry88

Prepáč, nič v zlom, ale keď si už rozmýšlal nad niečím takýmto, tak už prečo nie Chromecast Google TV. Ten bude mať stále podporu, všetko sa testuje na tom, myslím Google testuje všetko na vlastnom zariadení najprv. Ale je to Tvoje rozhodnutie. Nech sa darí a nech si spokojný R^

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Tak momentálně myslím, že je nejvýhodnější poměr kvalita/cena
Homatics BOX Q . Má i vestavěný chromecast. A oproti samotnému Chromecast má Homatics Box Q LAN konektor v základu , lepší dálkové ovládání..

lubos32
Registrace: 2/2010

@lubos32

No reagoval som nato, čo si on vybral. A vybral už Dongle.

petersk

tiez sa pripajam ku "Chromecast Google TV"

jednoducho ta podpora je tam citit, a po hw stranke tiez nevidim ziadne problemy...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Nič v zlom, ale kupovať v dnešnej dobe Android TV box s 2Gb RAM, to už určite nie. Nevravím, že ti to nebude fungovať, ale pod 4 Gb RAM by som už nešiel.

masto
Registrace: 9/2006

masto

Tak tak, pravdu díš. Mám 4Gb, kluci 2Gb paměti a je to nebetyčný rozdíl. Hlavně na 4K filmech z SCC.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

A jakápak krabička s Android TV a certifikací na Netflix to je?
Nějak nevím o žádné co by měla 4GB RAM

lubos32
Registrace: 2/2010

@milde

Asi si nemal v ruke ešte Chromecast Google TV. Keď je všetko zomptimalizované nato tak 2GB úplne stačí. A kedže Google všetko optimalizuje na svoje zariadenie, žiadny problém.

petersk

@milde

Ináč, keď Ti SCC na 2GB neide a na 4GB ide tak problém je v aplikácii a v krabici. Nie v nedostatku RAM.

petersk

Aj keď mám doma Android TV boxy, rozmýšľam o DI-WAY AND-X96 X4, do kancelárie. Máte s ním niekto skúsenosť?

masto
Registrace: 9/2006

Xiaomi Mi TV Box S s tím funguje bez problémů. Dá se koupit i 2nd hand pod 1.000,-. Slabinou je wifi, absence LAN konektoru a jen jedno USB.

Dá se k tomu ale dokoupit USB HUB s připojením na LAN 100 Mbitů a pak to šlape perfektně.

Některé čínské boxy mají problém s certifikací. I přes reklamu tam nekteré aplikace nefungují nebo fungují omezeně. Zrovna nedávno Skylink zvýšil zabezpečení u Skylink Live a u některých settop boxů, které mají Android 10.0 to přestalo fungovat. Nepomohlo ani nahrát starší aplikaci.

OrHoro
Registrace: 4/2010

@OrHoro

90% cinskych boxu nema digitalni prava Widevine DRM1 o certifikatu Netflix, Amazon prime nebo Disney + ani nemluvim, protoze nema certifikovany Android , ale pouze Android AOSP (android over source project), kdo si koupi z ciny krabicku za tacek, musi pocitat s tim ze to neni a nebude jednoduche i kdyz momentalne mu neco funguje.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Tivo Stream 4K stoji i s dovozem asi polovinu a vykon je uplne stejny. Dalkovy ovladac nejlepsi ze vsech android TV boxu. Amazon.com za $30 +10 posta. Pripadny vraceni zdarma (postovne plati Amazon). Nema ethernet port, ale lze pripojit do USB-C portu.

drhans
Registrace: 12/2009

@matchboxx

Mluvíš mi z duše. Je to tak. Právě táta měl jeden nejmenovaný settop box a postupně mu přestávají fungovat různé aplikace. Naposledy přestal fungovat Skylink Live.

Na druhou stranu, já mám Xiaomi Mi TV Box a tam zase nefunguje Vodafone TV a ani podle všeho fungovat nebude, dle prohlášení na jejich stránkách. Vyvíjejí aplikace pro mobilní zařízení. Pokud chcete sledovat programy v televizi, nabízíme náš "skvělý" settop box za lidovou cenu 100,- / měsíc.

Je zajímavé, že třeba Slováci nebo Poláci jsou v tomhle mnohem dál. U nás je důležitější vydělávat na pronájmu šmejdských settop boxů a odůvodňovat to udržením kvality. U nás jsme ve všem 100 let za opicema.

OrHoro

@michalnew

By mě zajímalo, co lepšího poskytuje právě nVidia Shield oproti jiným Android TV boxům. Pokud vím, je to zařízení určené především pro streamování her z PC do televize. Je tam k tomu přizpůsobený výkon. Ale je to v něčem lepší čistě na TV/multimedia?

OrHoro

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra