![]() |
|
chromecastpotrebuju poradit tady k tomu co jsem koupil Multimediální centrum Google Chromecast 3 repack černý....jak to funguje vubec to zarizeni....ja jsem to napojil pres hdmi do Switch HDMI 3v1 Switch with remote co vede do TV a ukazuje mi to neni signal na toto zarizeni.....co musim udelat na pocitaci treba aby se mi to preneslo treba EUROSPORT PLAYER nejaky stream do te tv pres toto zarizeni???? mam wifi router u pocitace tak by to melo jit nejak....jinak jsem bezmocny asi to zprovoznit.diky |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 844 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@kolopikNajprv to je potrebne nastavit. Daj do guglu nastavenie chromcast, je k tomu potrebna appka google home |
mike2011
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
@kolopikVše o nastavení máš ode mě v SZ.Jinak použij i nabízený video návod na youtube.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: chromecastČo chcete na Chromecast 3 nastavovať? Podľa mňa problém hľadaj v HDMI switch.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@kolopikA do usb si to zastrčil, alebo na nabíjačku?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNo ani tak ne moc nastavovat-hlavně zprovoznit.Pokud to jenom zapojí tak nic do TV jaksi nepošle.![]() |
hobo
![]() |
|
@peterskhdmi switch funguje...na 1programu na ovladaci mam o2 tv pripojene na switchi k tv a na 2 mam freesat a tak mam 3misto volne tak jsem tam to napojil pres hdmi ten chromecast...jeste mam k tomu chromecast 1kabel navic co k tomu bylo 1strana hdmi koncovka a 2 strana usb jak do telefonu takova mala zastrcka. |
kolopik
![]() |
|
RE: chromecastZ návodu k instalaci: Chromecast 3 zapojíte do televizoru přes konektor HDMI, připojíte k němu napájení přes micro USB kabel a poté provedete jednoduché prvotní nastavení prostřednictvím chytrého zařízení. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
@kolopikNo veď ten druhý kábel pripoj k usb televízoru, alebo keď ho nemá tak do navíjačky. HDMI mu napájanie nedáva.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@hoboOk jasné už chápem čo si myslel.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@kolopikOprava nabíjačky.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: chromecastProč kupuješ takový krámy, když ani nevíš k čemu to je a jak to zapojit.mrkni sem a postupně na další https://www.testado.cz/nejlepsi-google-chromecast/?gclid=CjwKCAiA3L6PBhBvEiwAINlJ9N_NYEmeRqihlYa5Qm98vsDBl6Jh9ghGBXijgLETiBDm5gllwpC5xhoCxncQAvD_BwE#jak-vybrat-google-chromecast Zrcadlení v mobilu Ti nestačí? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousuz jsem nato prisel i kdyz to trvalo delsi dobu nez jsem to pochopil a pres aplikaci v mobilu to nastavil a uz to jede,ze dam eurosport player v pocitaci a uz mi to hraje v TV. |
kolopik
![]() |
|
@kolopikTo je dobře že Ti to jede, gratuluji, ale co ty dráty, napaječ a to ostatní, prach atd. Když stačí kliknout pravým tlačítkem myši a hodit to do telky po ethernetu |
MMorous
![]() |
|
@MMorousProč napaječ a jaké dráty?Ten kratoučký HDMI napevno z chromecastu a opět nějaký hodně krátký z usb pro napájení?![]() |
hobo
![]() |
|
@MMorousTy si ešte chromecast nevidel. Lebo by si takéto niečo nenapísal. To sa nedá porovnať so zrkadlením obrazu z mobilu napríklad.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskpřesně tak, nechápu taky to s těma drátama, napájení "utáhne" normálně i televize, nicméně je asi ideálnější použít nabíječku z mobilu. Sportovní stream se srovnat fakt nedá. |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@peterskZcela určitě ho kolega MMorous neviděl nebot si kupuje TV Sony a má vystaráno.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboJaj sice áno. Ďakujem za upozornenie.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@hogofogo11Utiahne áno, ale pri mojich TV keď ich vypnem do stand by tak sa odpojí aj napájanie cez USB, preto používam nabíjačku, ptom ho vidí Home vždy a zapne aj TV.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@hoboMůžeš mi prosím v krátkosti popsat výhody chromecastu, které v TV nemám? A nebo je nemám a jsou tak vynikající, že bych je měl mít? Nejde o těch 2 tisíce korun, ale o to, že služby jako Netflix, Prime, Youtube, přehrávání filmů a hudby z PC, tabletu nebo mobilu a další služby včetně hlasového vyhledávání jsou běžné a nic dalšího k tomu nepotřebuješ, stačí Ti internet, Router a ethernetový kabel nebo domácí Wifi. Stejně tak Youtube v satelitu. Vůbec to nepouštím, proč, když to mám v telce.S Wifi jsou ve větším bytě problemy, tak do toho stejně nakonec strčím ethernet. Ale to ten kabel můžu strčit rovnou do televize, nebo ne? Prostě tomu nefandím. Ale uznávám, že ke starší televizi to může být plus. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousAle nemám co bych popisoval.Ty máš chromecast v TV vestavěný, tak jsem to tedy myslel, že nepotřebuješ externí.Nic víc nic mín.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboA jsme zase u toho, že si na začátku koupím pořádnou televizi a ne krám, kterej potom ověšuju drátama. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousJistě,ale tazatel zcela určitě nemá novou TV a proto jí chce trochu vychytračit.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: chromecastAno tak je to |
MMorous
![]() |
|
RE: chromecastdnes jsem zkusil pres ten chromecast v TV se divat na tennis s CORDOBA antuka pustene s fortuny stream s pocitace a kvalita hruza na televizi i jiny stream s pocitace....jak to je na velke uhlopricce tak des a jak zmensim okno v pocitaci jenom tak kvalita se da ale nebudu nalepeny na pocitaci 20cm....nevim kde najit v pocitaci dobry stream v HD na ten tennis![]() |
kolopik
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |