![]() |
|
Media po stlaceni tlacitka play ENIGMA2Poprosím o radu - nasmerovanie:Mám OpentAtv 6.4 po stlacení tlacitka play mi vybehne menu pre prehravanie medii, ale ak napríklad vlozim usb s filmom, tak musim ho pustit len cez spravcu suborov. Podobne mam v boxe sd kartu, a aj z tej prehram filmy resp hudbu cez správcu suborov a nie cez media. Kedysi som mal opnpli, t am sa dalo v tom menu vybrať ZDROJ, tu nie. Ako si s tým poradiť, aby mi dalo možnosť vybrať zdroj, resp natvrdo preddefinovať zdroj napríklad na tu SD kartu alebo pripojený USB. Dakujem AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@tonicekAle veď Media player v E2 sa dá pridať cez jeho interné nastavenia do hlavného menu stb. Ja tam mám okrem Media playeru, aj Merlin Music Player a YAMP Music Player. A na VU+ duo 4k je aj YouTube.A taktiež v tom internom nastavení playera sa dá nastaviť to, aby si prehrávač pamätal poslednú otvorenú položku trebárs na HDD. T.j. keď player zatvorím cez exit, tak si po opätovnom otvorení pamätá, na ktorej zložke bol prehrávač otvorený... A toto funguje už roky rokúce a to z najväčšou pravdepodobnosťou na všetkých image E2, na type stb nezáleží! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@tonicekEšte taká maličkosť, ja na všetkých stb z E2 v domácnosti použivam zásadne HDD (je jedno, či interný, alebo externý). A ani jeden z nich neodpájam od stb, prenosy, kopírovanie, mazanie súborov atď... riešim výhradne cez ftp.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: Media po stlaceni tlacitka play ENIGMA2Ďakujem, skúsim to dnes nejako vyrieši. Potom dám vedieť.AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
@tonicekJAkmile zobrazíš nahrávky, pak dej menu a položku O úroveň výš ... pak jdi na dvě tečky (..), pak USB a jsi na usb ...Pak dej Menu a skoro úplně dole je položka Přidat adresář do ECM Bookmarks ... pak kdekoli budeš a dáš Menu a pak Otevřít ECM Bookmarks ... budeš tam mít link na USB Takto to můžeš udělat s každým adresářem ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 166 |
![]() |
|
RE: Media po stlaceni tlacitka play ENIGMA2Problém bol v nastavení emec, kde to bolo ohraničené a tie 2 bodky mi nedalo ako možnosť. Už som nastavil na media/hdd a je to ok.AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
RE: Media po stlaceni tlacitka play ENIGMA2Ďakujem aj za radu s bookmarks. Teraz to je idelalAZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
![]() |