Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

IPTV na samsung

Zdravím neviem si rady mám nainštalovanu aplikáciu SMART IPTV a skušám si balík m3u8 a nejdu mi kanále ako CTsport,Novasport1,2 ale 3a 4 ani Sport1a2 nejdu ale vo VLC ide všetko poradíte mi žeby už apka SMART IPTV bolo špatná ???

mar331
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

@mar331

Aplikace je jen nástroj. Potřebujueš zaplatit obsah, tzn to m3u. To už ale je jen Tvůj boj, ptž se jedná o nelegální platformy

michalnew
Registrace: 3/2019

RE: IPTV na samsung

Smart IPTV používam 9 rokov..chyba nieje v apke,ale v TV..proste niektoré streamy ti tvoja telka neprehrá..za to obdobie som už mal asi 30 playlistov,ktoré na PC mi išli ale ked som ich hodil do smart telky tak to neprehralo..alebo mne išli a zas kamošovi čo má smart samsung 2015 to neprehralo..ale ak máš každy program v playliste z toho istého zdroja tak to je záhada,prečo niektoré programy prehrá a niektoré nie...tažko takto na dialku hladat chybu..

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

nevíš, co má zaplacené.... ať si pustí playlist v počítači ve vLC

michalnew
Registrace: 3/2019

@michalnew

ved už napísal,že na PC vo VLC mu to ide...čiže tam mu to prehrá,ale v telke nie...tažko to takto riešiť...nech hlavne napíše či to má playlist z rôznych zdrojov alebo každy program má rovnaku ipečku

jožko

Ďakujem asi to bude tou platformou čo je odkial

mar331

@mar331

Viackrát sa mi stalo, že stream išiel prehrať vo VLC a v sat. prijímači nie. Ak stream začínal s https:, stačilo len vymazať to "s" z adresy, čiže adresa potom začínala http: a stream prehrával aj prijímač.
Samozrejme to nemusí byť tvoj prípad.

RudoM
Registrace: 5/2020

@RudoM

To je sice pravda ale mal som aj streami, ktore ak zmazes "s" nejdu prehrat ani vo vlc.

Tryskac11
Registrace: 5/2009

@Tryskac11

Áno, máš pravdu. Ja som len popísal prípad, kedy stream so zabezpečeným prenosovým protokolom mi išiel prehrať vo VLC, ale VU+ UNO 4K SE ho neprehralo. Vtedy pomohlo to, čo som napísal vyššie (vymazanie príznaku zabezpečenia). Netvrdím, že to platí všeobecne, ale pri pár streamoch to pomohlo.

RudoM
Registrace: 5/2020

používám ss- iptv . a bez problémů

tonda1t
Registrace: 5/2006

IPTV na Samsungu

Používám FLIX appku .Samsung s Tizenem ji po zadání sám vyhledá a nainstaluje.Stačí pak zaplatit cca.200Kč . Appka je to moderní,jde v ní navolit třeba slovenština. Na flixiptv.eu lze zadat povícero playlistů tlačítkem plus společně s MAC adresou TV.

jerzy
Registrace: 7/2008

sssss

zamazal som aj s a nepomohlo nemám všetko od rovnakého tak asi to moja telka nezvláda škoda ešte že máme vlc ďakujem za príspevky

mar331

Tých aplikácii v smart tv,ktoré prehravaju iptv playlisty je už dnes vela...napriklad tá Flexiiptv alebo SmartOne IPTV maju vyhodu,že mi ich moja telka hned nájde v samsung app..napríklad Smart iptv mi nenájde..musel som si ju cez usb naištalovať...ale zas aktivácia stojí 5 eur...čo napriklad flexiiptv pýtá 8 eur a SmartOne IPTV 10 eur..je tam tuším aj OTT..tá bola zadarmo,ale zas dosť nepraktická..každý si musí vybrať čo mu vyhovuje..ale ja na smart tv nedám dopustiť..človek nepotrebuje mať žiadny box,káble,ovládač...proste pustím si magiogo,skylinklive,netflix atd a pozerám alebo smart iptv a pozerám programy na m3u8 playliste čo si zohnáš

jožko

@mar331

Bude to tou telkou...máš novší model alebo starší?ja čo som mal samsung 2013 tam mi vela streamov neprehralo..teraz mam samsung tizen 2020 a skoro všetko mi smart iptv prehrá..proste každá telka mala iný OS...
a VLC ti prehrá všetko..tam je jedno či má link koncovku m3u8..ts..mpd..alebo to je najaky satlink...astra...udp..link s tokenom atd atd ale telka si s niektorymi streamami neporadí

jožko

Vlc vo Win prehra určite najviac ale nie všetko. Už som sa stretol s ip streamu ktorý vlc nedalo a Openbox as4k áno.

tras
Registrace: 2/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra