![]() |
|
Google Chromecast 3Chtěl bych se zeptat, někoho kdo má zkušenosti s chromecastem zda při jeho použití dokáže odstranit problém lehkého trhání obrazu při rychlém pohybu (zejména vyditelném při sportovních přenosech) u aplikací youtube a skylink live na chytré TV. Děkuji |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 892 |
![]() |
|
@FI711010Zdroj máš mobil? Tam Ti trhá tiež?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
peterskMám to přes aplikaci v TV. V mobilu i na notebooku je obraz v pohodě. Podobný problém mám u Youtube. Ale aplikace O2TV, nebo Netflix jedou obrazově také bez problémů na té samé TV. |
FI711010
![]() |
|
@FI711010Cez chromecast v TV? Nemáš osobitne chromecast napojený na telku?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterskJá ho nemám, proto se ptám,jestli by to pomohlo abych ho nekupoval zbytečně |
FI711010
![]() |
|
RE: Google Chromecast 3Nemám SkylinkLive na telefonu, ale z prohlížeče Chrome na PC mi nenabízí přehrávání v Chromecastu. Snad někdo z kolegů potvrdí, že to lze? Mám Chromecast2. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 620 |
![]() |
|
RE: Google Chromecast 3Na Chromecast odzkoušeno ze 3 mobilů YouTube. Z jednoho mobilu Skylink live a Eurosport Player. Nic se netrhá. Když ho zakoupíš z internetu, tak ho po případě můžeš vrátit.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@FI711010Aha už chápem. No ja mám Chromecast3 nespozorujem trhanie pri rýchlych pohyboch. Mám aj Chromecast 4 Google TV ani cez to mi netrhá z mobilu napríklad.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@FI711010Ale mne ani na TCL Android TV cez chromecast netrhá ani priamo v aplikácii na TV ani youtube ani SkylinkLive.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@tornyV prehliadači Chrome máš v nastaveniach funkcia Prenášať a tam by Ti malo ponuknúť zariadenia s chromecastom.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |