![]() |
|
Dlhý stisk diaľkového ovladaniaZ ničoho nič mi prestalo reagovať diaľkové ovládanie na dlhý stisk... Jedná sa o stb Amiko Viper combo HDD, čo je úplne nepodstatné.Podstatné je, že vo flash mám openatv, v multiboote openpli a openatv a nefunguje nikde... Mimo dlhého stisku diaľka funguje úplne normálne!!!! Není to niejako veľmi dôležité, dlhé stlačenia mám "naprogramované" u troch akcií, ale hlavne je to zaujímavé.... Stretol sa niekto s tým? U iných stb s enigmou sa mi roky niečo také nestalo. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
@Kasrzkus ovladač jinde,jestli nezlobí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Dlhý stisk diaľkového ovladaniaNezlobi... Ledky blikaju... A nemá čo zlobit.... Všetky krátke stisky fungujú na 100%.Len v enigme je možnosť u tlacidiel naprogramovať inú funkciu a dlhého stlačenia. |
Kasr
![]() |
|
@Kasrjá vím jak to funguje,jenže krátký a dlouhý stisk u DO generuje jiný kód,taky takový ovladač nejde nakopírovat do jiného učícíse |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Dlhý stisk diaľkového ovladaniabaterky jsou nabite a membrana v ovladaci je cista ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Dlhý stisk diaľkového ovladaniaÁno. Baterky nové, membrána čistá... |
Kasr
![]() |
|
RE: Dlhý stisk diaľkového ovladaniaInáč nefunguje ani jedno jediné tlačidlo na dlhý stisk.... |
Kasr
![]() |
|
@Kasrpíšu zkus ho jinde,nebo jiný ovladač doma a máš to jisté |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |