![]() |
|
Skylink LIVE TVOmlouvám, se už se to tady asi řešilo. Přesto se chci zeptat. Mám Skylink přes satelit jehož součástí je internetová TV Skylink Live. U sat. vysílání je obraz v pořádku při přepnutí na internetové vysílání na TV Samsung při sledování sportovních přenosů je obraz nesledovatelný. Při rychlém pohybu, což je u sportu v podstatě pořád, je míč roztřesený, stejně tak puk při hokejových zápasech. Přitom další aplikace jako O2TV, Netflix jdou bez problémů. Dá se tento problém nějak vyřešit v nastavení nebo jde o standartní jev této služby? Děkuji za odpovědi. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 884 |
![]() |
|
@FI711010Skylink Live TV jede už od začátku pouze v rozlišení 720p25, což způsobuje to zasekávání. Moderní služby většinou běží v 1080p50 nebo dokonce UHD 2160p60, ale Skylink stále žije v roce 2010.![]() |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
MHaslarTakže tato služba je na TV v podstatě nepoužitelná. Na noteboku a menších zobrazovačích to jde v pohodě... |
FI711010
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TVpokial máš TV pripojené aj k parabole tak v menu sa dá nastaviť aby si ťahalo so satelitu a karty a programy ktoré nie sú na satelite tak si to ťahá s netu. takto som frčal na tom kým sa dali v skylink live programy ukladať podla seba.podobne to má aj Antik na svojich bazmekoch a tam tiež vela programov je nepozeratelných cez net napr. Prima ZOOM cez net stojí za velké gulové.... ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TVJá to nepoužívám, takže přímou zkušenost nemám, ale příčin může být asi více. Jedna věc je nedokonalý zdroj. Ale proč to nevidíš na notebooku? Jenom proto, že je menší displej? Nebo proto, že jinak řeší zobrazení neprokládaného obrazu (to je to p). Pak by problém mohl být v sw toho TV a možná v jeho nastavení (jak má řešit prokládání, případně přepočet 25 snímků, nedopočítává to něco?).Co to udělá, když připojíš tu tv přes hdmi k tomu notebooku? Třeba. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
AntonínSpíš si myslím, že to bude něco v sw toho TV nebo té konkrétní aplikace, proto se ptám zda to jde nějak přenastavit. Zkusím to ještě propojit HDMI kabelem z notebooku jak to bude vypadat. Jen je mi divné, že přes aplikaci na O2TV je na stejné TV a přes stejné internetové připojení obraz ok... |
FI711010
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TVProto lze vyloučit internetové připojení, ale zpracování obrazu vyloučit nelze, O2TV má zcela jistě jiný datový formát, který může být zpracován v TV správně. |
Antonín
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TVTak nevím, mě to chodí na starší (model 2016) 100Hz Sony, Android 9, slušně, samozřejmě v mezích daného formátu. Připojení 150Mbit/s.Používám to jako rezervu při mizerném počasí. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
AntonínPřesně jak píšeš, mělo by pomoci snížit kvalitu nastavení na třeba 750, ale nevím kde to v té aplikaci nastavit...je mi divné, že lidé, kteří používají jako hlavní zdroj sledování Skylink Live jsou s takovou kvalitou spokojení... |
FI711010
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TVNěkolikrát jsem tu službu na minutu zapnul a žasnul nad obrovskou nekvalitou, ze které opravdu na 65” TV bolí oči. Skylink se bohužel stal nejhorší službou na trhu, jak na satelitu (tam mu bohužel v CZ konkurence chybí), tak i v internetové platformě...![]() ![]() ![]() Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TVNič s tým neurobíš. Kvalita Skylink Live TV je naozaj príšerná a obraz 720p pri 25 je na veľkých TV pre normálneho človeka nepozerateľný, teda okrem Glisníka![]() TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TVVe svých hodnoceních zapomínáte na fakt, že on tu nekvalitu vidí jenom na jedné TV, na notebooku se mu to zdá být ok. Možná je to jenom menším displejem, to já nevím, když to nevidím, ale možná je to taky něčím jiným. 720p25 sice není žádný luxus buxus, ale teoreticky taky ne úplná hrůza. (Já nepoužívám Skylink, ale jiné 720p25 občas vidím.) |
Antonín
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TV720 sa vysiela z astri na 19,2 a kvalita je u niektorých vyššia ako vo vo Full HD, no na 1 transp je nie cez 20 programov a rýchlosť stačí |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TVmohu posloužit vlastním rychlotestem - testoval jsem jen Skylink live, ale myslím že by to pasovalo i na lineární vysílání.LG 65" v ceně cca 30-40t. Obraz SL nic moc, ale kdybych to měl brát jako nouzovku, tak velmi dobře koukatelné. Protože mám odjakživa problém s "cukaturou" tak mám stabilně zapnuté TruMotion na max. Samozřejmě že to dopočítávání snímků je průšvih - čas od času to nedá - typicky problém když se švenkuje nějaká svislá pravidelná struktura jako třeba plot. U sportu jsou trochu problém skoky na lyžích - tam v podstatě jakoby ty lyže při skoku zdvojí. Ale jinak OK. Tedy s plným TruMotion obraz krásně plynulý. Jakmile jsem ho vypnul tak pro mě nekoukatelné - cukatůra jako (nevhodné slovo). Tak třeba i v tomto by mohl být zakopaný pejsek.... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
Mohupotvrdit,že kvalita sportovních programu je na SL opravdu mizerná u jiných je to tak nějak také nic moc,ale sledovat to lze.V mém případě spíš velmi občasně něco zpětně.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
na sport nekoukám,ostatní slušný |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TVna skylinklive jedinej obrazove koukatelnej program je SKYLINK 7.jinak tedy jak se pta autor-ano,vyresit se to da,odinstalovat tu aplikaci a vysr.... se na to.bohuzel,jine reseni neni. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1to se musím podívat skylink7 jsem neviděl ani 5s,u některých tv nejde oddinstalovat,co je z výroby |
pierrepetr
![]() |
|
@FI711010zrovna koukám na čt sport přes skylink live freestyle lyžování,teda v těch boulých rychlost pohybu a žádný problém,normálně sledovatelné na panelu 43",přepínám na T2 a to samé,obraz stejný,žádné rozostření |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TVPriklad: chcem si zakúpiť nový televízor. na výber mám tv s rozlíšením hd ready, full hd a 4k. vyberiem podľa kvality zdroja signálu. dostupný mám Skylink live. zistím najvyššie možné rozlíšenie tejto iptv čo je 1280x720. zisťujem že full hd alebo 4k je zbytočný prepych nakoľko hd ready televízor má rozlíšenie 1366x768![]() |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
Proč s tím něco nedělají?Hbo Go jede bez problémů ale Skylink Live Tv prostě hrůza. Zaplatil jsem si to a prostě hrůza.Pane Glisnik za co chcete penize!?! Dnes jim budu volat, jsem zvědavý co mi řeknou. Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Skylink LIVE TVSledovano na Samsung Tv.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
![]() |