Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Amiko mini HD SE

Chcem sa spýtať existuje nejaký firmware pre čítanie karty Skylink ICE 01, mám tam softvér 2.4.44 MCAS,a nejdú mi kanály TROJKA HD,RTVS SPORT a viem že pre iné typy príjimacov je pre fungovanie týchto kanálov firmware 2.4.56,ani stránka Amiko dať support to neponúka len posledný soft 2.4.58 MCAS a 2.4.58 EMU a neviem či v tom softe tie spomínané kanály pôjdu

Janyck1982
Registrace: 6/2015
Odpověď v diskusním vlákně

Amiko mini HD SE

Chcem sa spýtať existuje nejaký firmware pre čítanie karty Skylink ICE 01, mám tam softvér 2.4.44 MCAS,a nejdú mi kanály TROJKA HD,RTVS SPORT a viem že pre iné typy príjimacov je pre fungovanie týchto kanálov firmware 2.4.56,ani stránka Amiko sat support to neponúka len posledný soft 2.4.58 MCAS a 2.4.58 EMU a neviem či v tom softe tie spomínané kanály pôjdu

Janyck1982

RE: Amiko mini HD SE

Mám Amiko 8250+, momentálne nie u seba, je cca 25 km od domu, ale na ňom idú komplet všetky programy na ICE kartu. Viem, že som tam mal aj ten 2.44 a nešlo to. Mám pocit, že tam je 2.4.58 a s tým to šlape. Overiť to môžem až tak o tri dni...

vw1vw
Registrace: 1/2017

@Janyck1982

Fw 2.4.58 ty kanály o kterých píšeš neotevře.Zkoušeno na Amiko 8 260+.

karl75
Registrace: 2/2021

@karl75

Tak zatiaľ majú majitelia prijímačov Amiko mini HD SE, čiže druhého vydania smolu,lebo nie je momentálne k dispozícii žiaden softvér pre otvorenie kanálov Trojka HD a RTVS SPORT,jedine cez kartu RTVS ktorú môžu požiadať na webovej stránke RTVS o vydanie a potom už len meniť karty ak bude chcieť pozerať tie kanály dotyčný

Janyck1982

@Janyck1982

Proto jsem si koupil Cryptobox 752 combo,tam to šlape vše dobře.ICE kartu překlopí na Irdeto.RTVS sport,LALA atd, co je ve vyšším zabezpečení.

karl75
Registrace: 2/2021

..nuž firma Amiko si sama rozhodla o dalšom osude na našom trhu. Určite si tam niekto myslí, že si každý pôjde kúpiť nový prijímač Amiko aj ked ozaj neviem, či je nejaký typ , ktorý bez problémov spracuje Skylink karty.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@romannitra

Amiko mira s prislušným softom.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Áno existuje. Je to soft 2.4.56.

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

Pre Amiká vývojári fw už dávnejšie začali kopať hrob a teraz začína dochádzať k postupnému zasypávaniu toho hrobu!
:)))
Moja už dávnejšia zásada:
Amiká nebrať, nekupovať a to ani omylom!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Nefunguje, ale hlavně že je levný. Tak co chcete za 1000 Kč Většina lidí kouká na cenu a to je špatný při kupování všeho. Pak se jen diví, že něco nejde :laughing: Rv

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Co kecáte ? Až na pár exotických modelů Amika, které se moc nerozšířili je soft, ve kterém vše funguje. Kontaktujte vašeho prodejce. V čem je problém ????

J a
Registrace: 7/2005

Na prstoch jednej ruky možno porátať predajcov, ktorí tomu čo predávajú aj rozumejú. Ale poznám aj takých a tí vedia sú ochotní aj vždy poradiť. Najmä nemenovaná firma z okolia Podbrezovej. Väčšina však o tovare ktorý predávajú nemá ani páru.

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

@J a

Nesúhlasím!
Pretože:
Tých "pár exotických modelov" je určite viac než pár!!!
Mnoho s tých stb má už dávno po záruke (zvyčajne dvojročnej), takže ak niekto kontaktuje predajcu, tak môže byť, že bude za jeho radu a pomoc opäť cvakať prachy. Alebo ho predajca odbije s tým, že zariadenie je už po záruke a nový fw neexistuje!
A ešte niečo:
Je tu mnoho požiadaviek na fw typu 2.4.56, ktorý by mal byť funkčný pre Irdeto a layer2b. Ale tak sa mi zdá, že je to s týmto fw, ako z Colombovou ženou, spomínajú ju v každej časti seriálu a tiež ju nikto nevidel. :)))
Inak mne je to osobne čum a fuk, ja doma nevyužívam aktívne žiadne Amiko (aj keď sa mi tu v šuplíku 1-2ks povaľujú), čiže, či sa niekde objaví na verejnosti ten soft, alebo nie, netrhá mi to žily. Len mi je ľúto tých "zúfalcov", ktorí si všetko nechali na poslednú chvíľu a teraz neúprosne hľadajú ihlu v kope sena.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

2.4.56 a jineverze podle amika je mezi prodejci k dispozici.
Amika, co nefunguji tak co si vybavuju (krome opravdu prehistorickych modelu) jsou jen amiko neo twin a Combo, Amiko Spiel a Spielmini a amiko mira (tam si nejsem uplne jisty)
Zcela v pohode funguji modely 8265,8155,HD265, dale 8150,8250,8260,miniHD, mikro, impuls.
Takže nesouhlasit můžeš, to ti nikdy nebere, nicmene ty výše zminovana amika chodi a mezi prodejci a montazniky ten FW koluje. Sam jsem ho dvema posilal mezi svatkama.

J a

@mmiriboy

krome odpovedi vyse - a proc by si to prodejce nemel nechat zacvakat ?
Chlapce, za sluzby se plati. Ty taky nedelas zadarmiko.

J a

@J a

No, neviem, či tieto modely sú "prehistorické", tie názvy modelov citujem:
Amiko mini combo HD SE
Amiko mini combo HD
Amiko mini Combo Extra
Ale pokiaľ mi je/bolo známe, tak na tieto modely neexistoval tento "čarovný" fw! Samozrejme, keďže som sa už dávnejšie snažil nahradiť tieto modely inými stb (ani jeden s týchto stb nevlastním, riešil som stb u známych a susedov) a to tak, aby bolo poriešené aj dekódovanie Layer2B, tak v súčastnej dobe je tento problém pre mňa už pasé. Ale predsa by ma zaujímalo, zo zvedavosti, či "páni vývojári" nakoniec poriešili aj tieto modely stb, alebo jednoducho a stručne si myslia - kašlať na ne?!
Čo sa týka "cvakania za služby", tak to je samozrejmé, že dnes nie je níč zadarmo, z mojej strany to bola čisto iba rečnícka otázka. ;)

mmiriboy

Keď už sme pri amikach tak typy 8155 a vyššie má v mojom okolí veľa ľudí a bez problémov im fungujú dlho... Nič horšie ako cryptoboxy.... Črep ako črep.

Kasr
Registrace: 8/2008

@mmiriboy

Od dovozce jsem vždy dostal po požádání příslušný sw. V letošním roce to byl převod sw pro nové dálkové ovládání 1.3.79_SKYLINK_ICE_NEW_RCU pro 8155,8255,8265,H265,minicmbo extr a dále 1.0.39 pro mini4kcombo.Ostatní modely mne nazajímaly. Kdo se stará, tak má. Tvůj problém je v tom, že ti chybí informace. Na Slovensku máš dovozce, možná jsi se na něj jen neobrátil. Vývojáři těchto přijímačů opravdu nemají žádný problém, hledej chybu u sebe. ;)

RAFI007
Registrace: 1/2006

@RAFI007

Ono, nie je to o tom, že by som mal problém a chýbali mi informácie, ale je to o tom, že som sa o dianie v tejto oblasti vývoja fw pre Amiká v poslednej dobe už nezaujímal. ;)
Apropo! Inak viem, že bol v minulosti vydaný fw pre rôzne značky Amík, na túto tému boli rôzne diskusie či už tu na fóre, alebo na iných fórach. Vtedy som si zbežne pozrel typy modelov, pre ktoré bol tento "špéci" fw vyvinutý, ale napr. pre tie mnou vyššie uvedené modely tento fw vydaný nebol. Či sa to zmenilo k lepšiemu medzičasom, tak to už neviem a toto by ma teda zaujímalo?!
Ale v podstate súhlasím z názorom nicka "Kasr" - Amiko je low-endový črep. ;)

mmiriboy

Mozna je to levny strep, ale jejich zivotnost je od 5 let vyse (samo že se najde i vyjimka, ale to je u vseho.
To takove VU se na servise toci po mnohem kratsi dobe.
A jsem servis a prodejce, takže me tech "střepů" proslo rukama ve stovkách, tak si myslim, že spolehlivost muzu hodnotit.
A ten linux take neni vsemocny.

J a

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra