Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ukončení smlouvy - Skylink

Zdravím všechny v Novém roce a rád bych se dotázal, jak správně ukončit smlouvu se Skylink. Mám nabídku Mini a poplatky se mi strhávají ze SIPO. Rád bych smlouvu ukončil, ale nevím jaký je správný postup. Předem děkuji za info.

Luboš
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ukončení smlouvy - Skylink

Co ti odpověděli na infolince?

F4turbo
Registrace: 4/2019

postup je uvedeny na web skylink ukonceni smlouvy 👍

kristian1
Registrace: 7/2016

@Luboš

Zkopírováno z webu Skylinku:
V případě, že chcete změnit, zastavit či pozastavit platby prostřednictvím metod SIPO nebo Inkaso z účtu musíte kontaktovat Zákaznický servis. Pro vyřízení požadavku si prosím nachystejte spojovací číslo SIPO nebo číslo bankovního účtu. Berte prosím v potaz to, že datum odpojení služeb Skylink se může prodloužit o jeden měsíc, a to v případě, že je Vaše poslední platba v určitý okamžik na cestě z Vaší pošty nebo banky.

vlah
Registrace: 9/2017

@vlah

Díky za info.

Luboš
Registrace: 1/2005

Nejrychlejší....zrušit SIPO.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@Luboš

Ještě číslo infolinky a odkaz na komunikaci přes online formulář je na hlavní webové stránce Skylinku vlevo úplně dole. ;)

vlah
Registrace: 9/2017

Ja som to zrušil telefonicky, inak to nešlo. Na čísle: 0220250241

jklajban
Registrace: 2/2006

stačí zrušiť platbu a karta ostane aktívna ešte 1 rok Sipo mám už len pre Skylink, lebo ináč platiť nešlo dnes ide i cez kartu , do roka ide aktivovať cez SMS na 8877 a odkodovať má mini na 5 dní, išlo mi 3 mes.

Duzu
Registrace: 7/2005

@Duzu

Asi na Tebe zapoměli. Já to dělal 3x a vždy jen 5 dnů. :lookaround: Teď to mám přes kartu po měsíci. Zaplatím a koukám na Skylink. Nezaplatím koukám na Lepší tv taky přes platební kartu. Tak že bez žádných výpovědí. Stači nezaplatit a je to.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Duzu

Pokud to plati ze SIPA tak to zrusit nejde.
Musi to resit prez zakaznickou linku presne jak to pise vyse @vlah

bistro
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra