![]() |
|
Nový zobrazovačPěkný nový Rok 2020. Otázka zní bez ohledu co Vy prodáváte či máte doma. Prosím Vás čeká mně výměna zobrazovač. A to 40 - 43 palcu. Vybírám Sony, Panasonic nebo Phillips. Prosím doporučte. Zásobování Technasar technibox uhd 4K.Děkuji . |
jeníček1
Registrace: 9/2020 Příspěvků: 39 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
otázka zní![]() ![]() ![]() |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@jeníček1Apropo!Vono! Už je rok 2022 a nie 2020! Žeby zrejme ešte pozostatok zo Silvestrovského alkohol opojenia? ![]() Inak, mne je to čum a fuk, že čo si kúpiš, pretože ten tvoj bazmek Technasar technibox uhd 4K mi nič nevraví a iné požiadavky ohľadom veľkosti TV a a jej kvality nemáš! Čiže fakt, otázka do pléna, ako od človeka po kocovine! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovač1. 40-43 - v tom rozměru je to úplně jedno. Je to tak malé, že stejně nic neuvidíš.2. Chceš dobrý obraz? Kup si OLED. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovačAlebo chod do laseroveho projektoru .![]() |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
@jeníček1Tak Tě vítám v roce 2020. Takovou tv neprodávám a naštěstí ani doma nemám. Podle velikosti to asi nebude hlavní zobrazovač. Tak je to jedno co koupíš.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovačpokud ti nevadi ze ten OLED moc nesviti, takze ve svetly mistnosti moc neuvidis, tak si ho kup.ale ja bych si nekoupil nic mensiho nez 65 Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovačSONY KD-43x85JSONY KD-43xh8596 Obě jsou 100Hercovky, obraz špičkový, do nábytku akorát. Tady určitě neprohloupíš. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovačTo tedy prohloupí. Koupit si mini televizi do nábytku, to je stejné jako by si koupil Škodu 100 jako auto. Taky jezdila. Akorát dnešní auta jsou jiná liga. Televize do nábytku nepatří. Samozřejmě každý si může prohloupovat jak uzná. Sony dávno není o nic lepší než kterákoliv jiná značka.2bublajs: uvidí toho i ve světlé místnosti rozhodně více, než na jakémkoliv podsvíceném LCD panelu. A plazmovou televizi si v roce 2022 opatří dost těžko (a ani ta v nějakém světlém místě nebude moc dobrá.) |
Antonín
![]() |
|
RE: Nový zobrazovačTo tedy prohloupí. Koupit si mini televizi do nábytku, to je stejné jako by si koupil Škodu 100 jako auto. Taky jezdila. Akorát dnešní auta jsou jiná liga. Televize do nábytku nepatří. Samozřejmě každý si může prohloupovat jak uzná. Sony dávno není o nic lepší než kterákoliv jiná značka.2bublajs: uvidí toho i ve světlé místnosti rozhodně více, než na jakémkoliv podsvíceném LCD panelu. A plazmovou televizi si v roce 2022 opatří dost těžko (a ani ta v nějakém světlém místě nebude moc dobrá.) |
Antonín
![]() |
|
RE: Nový zobrazovačtuplování je asi tím, že k nám do Dalmácie vede jenom tenký drát, a ono to spojení často padá a asi po pádu tvoří obnovení. |
Antonín
![]() |
|
@Antonín(Sony dávno není o nic lepší než kterákoliv jiná značka.)Ú mňa je Sony proste Sony😀 |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
@jeníček1Jediný,kdo odpověděl na otázku je MMorous,ostatní jako vždy rozdávají své rozumy,ale neporadí.Já bych se v této velikosti podíval ještě na Finlux,TCL a nebo i Samsung. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@jeníček1Philips s Ambilight, aspoň tě nebudou bolet tak oči jak hlava z těch sr....![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovačÁno ako píše jjery pozri si TCL, je to zaujímavá kvalita v dobrej cenovej hladine. Ale ináč v takom rozmere podľa mňa je jedno čo kúpiš.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovačNepíšeš cenový rozsah ani zda chceš třeba HBO GO atd.Jinak Philips s Androidem je slušná volba,špatné není ani LG. Také záleží z jaké vzdálenosti chceš TV sledovat...Ale 40" je na 2-3 metry naprosto OK.Zamysli se zda chceš VA nebo IPS... |
TomOne
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
@jeníček1v tomto rozmeru je to problem,snad jen Sony KD-43X85J,a pak jsou tu ty TCL 40S615,TCL 43C725, Hisense 43A6G, TCL 43P715, TCL 43C725, ale toho TCL i Hisense by jsem se bal.! |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1Toho TCl sa netreba báť. Už je to na úrovni Phillipsu a dovolím si tvrdiť, že v tomto rozmere aj Sony.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskPsalo se, že Android v TCL chodí lépe než ve Philipsu nebo Sony. Nemá náhodou TCL tzv. čistý Android One, jako to je u některých mobilů (Noka,Xiaomi, Motorola)? Zajímal jsem se o jednu TCL model 2021, a tam byl uveden Android 12. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Nový zobrazovačTazatel dal limit tak proč střílet OLEDEM a 65 palcema. Asi špatně nabito.43 palců od SONY s úzkým rámečkem je odzkoušeno, nic lepšího ve 100 Hz před půl rokem když jsme to sháněli, nebylo. TCL s Androidem fungují výborně, taky držák, ale 100 HZ jsem neviděl. A není problém s připojením ke staré věži Ke značce - SONY je značka pro náročnější zákazníky, jak v TV tak ve fototechnice. A jsou to držáky. Máme obojí. TV 5 kousků a 3 fičí bez poruchy přes 10 let. Zákazník z druhé ligy si koupí Samsung, protože mu to naservíruje prodavač. případně Ambiligth. A chci vidět toho, kdo si dokoupí k televiti ty Ambi-svítíčka. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousMám také v nábytku 100Hz Sony 43" 8305 model 2016, a celou dobu bez problémů, jenom s novým Androidem 9 ,při připojení na síť, se sama občas restartovala. Teď už to asi opravili, celý podzim se to nestalo. 100Hz panel ve 43 v nových TV ještě vůbec existuje? |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@konasAno existuje,ale asi jako šafránu.Sony zcela určitě ano.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
Apropo!Pán "jeníček1" sa sem zrejme ešte ani nepozrel, keď už pomaly 24 hodín je to z jeho strany bez akejkoľvek reakcie. Buď si lieči ešte kocovinu, alebo zabudol, že sem vôbec z niečím prispel?!Tak načo tie zbytočné reakcie, keď evidentne nie je o ne záujem? VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@konasSONY KD-43x85J je model 2021, na krámu to samozřejmě nikde neuvidíš, musí se to objednat. 100Hz ve 43 jsme sháněli nezávisle tři lidi, ptali se i po krámech a nakonec se shodli na SONY, co jsem jim řekl na začátku.Jinak uvažovat OLED v těchto velikostech je ujetý. @HOBO Když najíždíš SONY, musíš mít účet google. LG to nemá, Samšunt nevím Co se týče funkcí, tak moje nejoblíbenější funkce je zap/vyp a hlasový na YouTube a input/na satelit. Případně funkce YouTube, VLC a síť. Ostatní blbosti jako Chromecast, Netflix, čerbený tlačítko, archivy a další nemusím. Ještě poznámka k těm restartům - už to nedělá jak píše Konas, řešil jsem to přes Nastavení-aplikace . . . vymazat mezipaměť nebo data. TV není počítač. Sonka je fakt vymakaná, ale až příliš a někdy při hraní náročnějších her znapř. letecký simulátor/ nebo brouzdáním po Netu nestíhala mezipaměť. Ale to mám model 2019. A stávalo se to na jaře roku 2020, dělala to i TLC s Androidem, co má kamarád, teď už to nedělá. A druhej co má kluka co hraje pořád hry, taky, teď už ne. Tu Sonku 100Hz ve 43 jsem tu už doporučoval a někdo to kritizoval, že je to pro babičku škoda peněz. Není. Naopak, je dobrá na nezdravé oči, odzkoušeno a pochváleno |
MMorous
![]() |
|
@mmiriboyČemu se divíš, když ani neví, který je letos rok![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@hoboMám OLED LG 55" 3 roky a používám ji téměř výhradně jako monitor k noťasu 10 i víc hodin denně, abych mohl "makat z postele" a žádné "vypalování" se nekoná. |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 404 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |