![]() |
|
Anketa =Cena za Pay-TV=Zajímavé nastavení ankety, redakci nezajímá, kolik lidí není ochotno platit za placenou TV? Mně osobně by to tedy zajímalo. Nebo by to byl velký problém přidat kolonku 0,00 Kč (0,00 €)?DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
RE: Anketa =Cena za Pay-TV=Malá otázka?!A tá platba má byť myslená, ako platba raz za mesiac, či raz za rok? Ale teoreticky by to mohlo byť myslené ako platba raz za týždeň, či dokonca raz za deň?! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: Anketa =Cena za Pay-TV=Já si zase myslím, že pouhá cena za zboží bez definované kvality zboží je nesmysl. Já si třeba kupuju dost drahé klobásy, ale levné si nejsem ochoten koupit. Samozřejmě pokud cena reprezentuje kvalitu.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Anketa =Cena za Pay-TV=Já si zase myslím,že zábava by měla být zadarmo,tak že platba jednou ročně... :-)![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Anketa =Cena za Pay-TV=A za co chtějí aby lidi platili všechno se v tv stále opakuje těd přes vánoce 4 x s tebou mě baví svět akorát pokaždé na jiné stanici takže tv jedině zdarma za tohle je moc i těch 150![]() |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 897 |
![]() |
|
RE: Anketa =Cena za Pay-TV=Myslím, že zbytečně hledáte něco, co v té anketě není. Pay-tv je jednoznačně "placená" televize, proto tam není 0,00. Že je kvalita na úrovni, jaká je, taky nemá cenu komentovat, takže důkladným zkoumáním zjistíte, že takovéto ankety jsou ztráta času...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Anketa =Cena za Pay-TV=Anketa není moc smysluplná. Ptát se, kolik jsem ochoten zaplatit a nedefinovat, za co placení je, je nesmysl. Kolik jsem ochoten zaplatit za auto? 500k? Za Fabii? Nikdy. 500k za Porsche Carrera? Zabalte mi hned tři. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Anketa =Cena za Pay-TV=Aspon je podla ankety vidiet kolko je kolenovrtacov co chcu vsetko zadarmo. A myslim ze ti isti tu najviac vyplakavaju nad ponukami operatorov. Ked nieco chcete, tak si priplatte, alebo pozerajte reklamne komercne TV. Tot moj nazor. PF 2022.![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Anketa =Cena za Pay-TV=alebo nepozerajte aj tak nie čo |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: Anketa =Cena za Pay-TV=mňa by celkom zaujímalo, aké bude vyhodnotenie tejto ankety. NapríkladA/ všetci zaškrtnú menej ako 150Kč/6EUR. Tzn., že jeden z operátorov usúdi, že má dobrú ponuku, pretože jeho mini program je 5.50EUR a nič sa nezmení B/ všetci zaškrtnú viac než 600Kč/24EUR. Tzn., že jeden z operátorov (asi ten istý) usúdi, že ľudia sú ochotní platiť viacej ani nevediac za čo a zdvihne ceny na 12EUR - 50% toho čo sú schopní ľudia zaplatiť. Iná odpoveď ako vyššie Felícia vs Porsche sa k tomuto nedá dať. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Anketa =Cena za Pay-TV=Narovinu,placená tv-max v akci na 3 měs.zdarma,na dýl to nemá cenu,v připlacených kanálech je víc reklamy jak v reklamkách,viz.UPC,stačí tedy pozemka+u mě s poláky,k tomu mohu na chvíli ,hbo,netflix-přechod na vodafone kvuli netu mi to umožní,zbytek stahuji.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
RE: Anketa =Cena za Pay-TV=No záleží na tom co za tu cenu operátor nabízí, především bych se rád vyhnul hromadě balastních programů které v ceně zaplatím ale nevyužiju.Taková O2TV v akci u Idnes za 390 korun za rok nebo ESP který byl před LOH 2021 v akci za 319 korun na rok jsou dobré nabídky. Třeba výhodnost balíku Mini u Skylinku je na pováženou protože za 150 korun za měsíc přidává pouze HD kvalitu u Novy a Primy Potřebuju ale VTM kterou nabízí pouze M7 TV Vlaanderen za 16 EUR spolu s tunou dalších programů které nepotřebuji a s IPTV ve které nejde přetáčet reklamy. K tomu bych musel ještě kupovat modul. Taková cena mi připadá za kanál plný reklam moc vysoká T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
![]() |