![]() |
|
Fastscan SkylinkDobrý večer přeji.Prosím někoho o informaci o TV TCL 40ES 561 jestli má Skylink Fastscan. Několik hodin jsem včera i dnes hledal, no nějak se o tom nikdo nezmiňuje a nebo velice nejasně. Spíše si myslím že nemá, ale jistota není. Ví někdo prosím ? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Fastscan SkylinkAk má v nastaveniach predvoľbu vyhľadávania Skylink, tak určite áno. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: Fastscan SkylinkTu tv jsem neviděl, je cca 100 km daleko. Majitel tomu nerozumí. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Fastscan Skylinkpozrel som si manual, ale nikde zmienka o fastscan tam neni |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Fastscan Skylinktreba pozrieť v elektronickom manuáli priamo v TV |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
RE: Fastscan Skylinklebo dnes končí RTVS i Barandov na frekv. 12363treba naladiť 11954 a 12090 |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
Hale mámPaňáka , UHD a taky tam funkce Fastscan jako název není ale přesto tam ta funkce je v menu ladění. Pokud se tam někde nachází v ladění možnost vybrad poskytovatele tak to tam bude...Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
fastscanAhoj tohle jsem našel je tam cosi jako návod je tam nastavení regionu ale nevím jestli se to týká skylinku je potřeba to zkusit.1. V režimu televizoru stiskněte tlačítko na dálkovém ovladači a vyberte možnost Channel Channel scan (Kanál Vyhledat kanály). Stisknutím tlačítka OK/► otevřete nabídku. 2. TV nainstaluje a seřadí kanály podle vaší země nebo regionu. Stiskněte tlačítko ▲/▼, vyberte Country/Region (Země/region) a volbu zadejte stisknutím tlačítka OK/►. Zadejte výchozí heslo „1234“, nebo zadejte své vlastní heslo v případě, že jste heslo změnili v nabídce System Lock (Systém Zámek). Stisknutím tlačítka ▲/▼ vyberte svou zemi nebo region a volbu potvrďte tlačítkem OK/►. 3. Stisknutím tlačítek ▲/▼ vyberte možnost Automatic search (Aut. vyhledání) a stisknutím tlačítka OK/► otevřete nabídku. 4. Stisknutím tlačítek ▲/▼ vyberte možnost Tuner mode (Režim tuneru) a stisknutím tlačítek ◄/► vyberte možnost Cable (Kabel), Antenna (Anténa) nebo Satellite (Satelit). (Poznámka: Volba Satellite (Satelit) je dostupná pouze u vybraných modelů.) 5. Stisknutím tlačítek ▲/▼ vyberete ke konfiguraci jiné volby. 6. Po dokončení konfigurace vyberte stisknutím tlačítka ▼ možnost Search (Vyhledat) a stisknutím tlačítka OK spusťte vyhledávání kanálů. 7. Vyhledávání kanálů může několik minut trvat. Po automatickém vyhledání se kanály uspořádají v přednastaveném pořadí. Chcete-li kanály skrýt nebo přesunout, stiskněte tlačítko na dálkovém ovladači. Vyberte možnost Channel Channel organizer (Kanál Uspořádání kanálů) a stisknutím tlačítka OK/► otevřete nabídku. Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 984 |
![]() |
|
RE: Fastscan Skylinkmal som v ruke tento mesiac 40 palcový TCL tv a fastscan mal, model si nepamätám, zisti na podpore tcl alebo priamo v menu, je to hneď na začiatku scanovania, ak sa dobre pamätám... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
RE: Fastscan SkylinkNo podle me se vypnuti presune az po vikendu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Fastscan SkylinkDěkuji za snahu, zvláště kanon99, je to pro laika dost složité, přepošlu mu to. Já tam asi pojedu v lednu a musím už být plně připraven na montáž satelitu. Zrovna modul navíc nemám a nechci jej kupovat když nevím jak to dopadne. Vše ostatní rezervní mám. |
HiFiOK
![]() |
|
![]() |