![]() |
|
Skylink live tv v LGZdravím.. testuji skylink live tv v nové TV od LG a pokaždé když si pustím film z videotéky (např.ct2), tak to pořád padá, zobrazuje se černá obrazovka a po půl minutě až minutě to zas na pár sekund naběhne. Tv mám připojenou přes lan, rychlost internetu 20mb/s - LTE internet od T-Mobile. Máte stejný problém?Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Skylink live tv v LGZkusím až mě dětičky milostivě bustí k bedně ..... teda dnes už k placce..... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: Skylink live tv v LGSkylink live přes internet je nekvalitní,trhání,načítání tak jsem přestal používat. |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
@dulinA také zasekávání jenom doplním.Specielně v nejvyšší řadě Led 2020-21.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Skylink live tv v LGSkylink Live používam každý deň, hlavne z archívu, žiadne problémy.![]() ![]() ![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Skylink live tv v LGNěkdy přemýšlím zda problém není v internetu, ale na druhou stranu o2tv jela bez problémů.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
@jonnyqUPodľa teba je rýchlosť netu 20mb/s dostatočná??? Takúto rýchlosť netu som používal pred 15 rokmi! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@mmiriboyčo by som dal za takú rýchlosť v nemecku .....![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: Skylink live tv v LGmy mame 40mbps a pohoda, aj ked aplikacia sama o sebe nie je 100 percentna, HBO Go, Netflix, Antik, Magio Go mi idu na 100 percent |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
@mjamriskaA môžte len naraz jedno pozerať, mobily a pod. v tom období sú mimo prevádzky![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: Skylink live tv v LGSkylink tuto nižší rychlost snese. Jsem zrovna v nemocnici na jejich wifi o rychlosti 7,4 Mbps 8 ping. Na telefonu bez cukaní i posouvaní přadu do předu funguje svižně. Ale doma bych to nechtěl.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Skylink live tv v LGmmiriboy: podle požadavků skylinku to stačí.Všem: vzhledem k tomu, že mám LTE internet, nspadlo mě jestli to není pomalým pingem i nestabilním spojení. Když prepnu na kanál, načítání trvá přes 1 minutu a pak to jede jak kdy.. někdy se to přerušuje každou minutu a naskočí černá obrazovka, jindy se jen zasekne obraz a jindy to 15 minut jede normálně. Ale i kdyby byl problém s internetem, pak by stejný problém musel být u o2. Spíš mi přijde, že Skylink nenabízí případnou nižší kvalitu než fhd. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
na dovolenékoukám na rychlosti 1Mbps,nic se neseká,jen si aplikace vočuchá rychlost a sníží kvalitu obrazu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@pierrepetrV tv nebo na mobilu?Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
@jonnyqv tv z androidboxu |
pierrepetr
![]() |
|
@jonnyqkamarád má taky LG tv a pár dní mu to taky zlobí |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink live tv v LGDíky všem...Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
![]() |