Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink live tv v LG

Zdravím.. testuji skylink live tv v nové TV od LG a pokaždé když si pustím film z videotéky (např.ct2), tak to pořád padá, zobrazuje se černá obrazovka a po půl minutě až minutě to zas na pár sekund naběhne. Tv mám připojenou přes lan, rychlost internetu 20mb/s - LTE internet od T-Mobile. Máte stejný problém?

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink live tv v LG

Zkusím až mě dětičky milostivě bustí k bedně ..... teda dnes už k placce.....

Jantars
Registrace: 2/2008

Skylink live přes internet je nekvalitní,trhání,načítání tak jsem přestal používat.

dulin
Registrace: 1/2013

@dulin

A také zasekávání jenom doplním.Specielně v nejvyšší řadě Led 2020-21. Rv

hobo
Registrace: 1/2007

Skylink Live používam každý deň, hlavne z archívu, žiadne problémy. R^ R^ R^

Kimlo
Registrace: 1/2017

Někdy přemýšlím zda problém není v internetu, ale na druhou stranu o2tv jela bez problémů.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq

@jonnyq

U
Podľa teba je rýchlosť netu 20mb/s dostatočná???
Takúto rýchlosť netu som používal pred 15 rokmi!
:))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

čo by som dal za takú rýchlosť v nemecku ..... :laughing:

maradona
Registrace: 8/2018

my mame 40mbps a pohoda, aj ked aplikacia sama o sebe nie je 100 percentna, HBO Go, Netflix, Antik, Magio Go mi idu na 100 percent

mjamriska
Registrace: 4/2003

@mjamriska

A môžte len naraz jedno pozerať, mobily a pod. v tom období sú mimo prevádzky :))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Skylink tuto nižší rychlost snese. Jsem zrovna v nemocnici na jejich wifi o rychlosti 7,4 Mbps 8 ping. Na telefonu bez cukaní i posouvaní přadu do předu funguje svižně. Ale doma bych to nechtěl.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

mmiriboy: podle požadavků skylinku to stačí.

Všem: vzhledem k tomu, že mám LTE internet, nspadlo mě jestli to není pomalým pingem i nestabilním spojení. Když prepnu na kanál, načítání trvá přes 1 minutu a pak to jede jak kdy.. někdy se to přerušuje každou minutu a naskočí černá obrazovka, jindy se jen zasekne obraz a jindy to 15 minut jede normálně. Ale i kdyby byl problém s internetem, pak by stejný problém musel být u o2. Spíš mi přijde, že Skylink nenabízí případnou nižší kvalitu než fhd.

jonnyq

na dovolené

koukám na rychlosti 1Mbps,nic se neseká,jen si aplikace vočuchá rychlost a sníží kvalitu obrazu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

V tv nebo na mobilu?

jonnyq

@jonnyq

v tv z androidboxu

pierrepetr

@jonnyq

kamarád má taky LG tv a pár dní mu to taky zlobí

pierrepetr

Díky všem...

jonnyq

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra