![]() |
|
Červené tlačítko na LGMám Telly a červené tlačítko mi na LG nefunguje,prosím o pomoc. |
huck57
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 21 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
@huck57máš to připojený na net?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Červené tlačítko na LGAno mám,přes wifi |
huck57
![]() |
|
RE: Červené tlačítko na LGa podporuje telly hbb ? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Červené tlačítko na LGostatni web sluzby fungujou ? YT ? netflix ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Červené tlačítko na LGNefunguji,čer.tlačitko se neobjeví vubec na obrazovce |
huck57
![]() |
|
Tellynepodporuje hbbtv. Toť vsjo. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@huck57a je to....... |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@huck57Trochu to rozepiš. Fungovalo to dříve u toho Telly? Jak sleduješ Telly, přes satelitní příjimač, satelitní tuner v televizi, aplikaci v televizi?? Podporuje Telly HbbTV...Decmen výše napsal,že ne. Pokud ti nejde, ani Youtube jak tady píšeš a tv je k Internetu připojená přes WiFi, tak u LG televizí mám tuto osobní zkušenost. Přes WiFi se nenačte, anebo odpojí server DNS. Televize je sice připojená na WiFi, ale nepřipojí se do Internetu. Je potřeba manuálně nastavit připojení k síti. IP adresa, Maska podsítě, Výchozí brána...tyto parametry tam většinou zůstanou nastavené z automatického připojení, z DHCP serveru. A poslední je server DNS a právě tady je tabulka prázdná. Většinou do ní stačí opsat parametry z Výchozí brány. Uložit a mělo by to fungovat. Takto jsem nastavil několik tv LG, které měly neustálé problémy s připojováním se, na Internet. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@john72Nie je LG ako LG. Zrejme mas skusenost aku mas - predsa by si si nevymyslal, ze?Moja skusenost s LG (WebOS 3.5 a vyssi) je opacna - raz (v 2017) som nastavil TV LG OLED na kabel a WiFi, v roku 2021 som vymenil router, zmenil som aj nazov siete a ZASE vsetko funguje bez najmensich problemov. LG nikdy nema problemy s DNS - ani na kabli, ani na WiFi bez kabla. huck57 by mal upresnit, o aky typ TV LG sa jedna. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssJistě, Huck57 by to měl více rozepsat. A jak píšeš, není LG jako LG. Nastavoval jsem desítky LG televizorů a roky jsem na ně nešáhl. Tyto problémy se vyskytly, asi u pěti kusů, většinou z té nižší cenové hladiny. Nepomohly tam, ani aktualizace, různá nastavení na WiFI, výměna routeru... nic. Jakmile jsem to nastavil ručně, tak jim to šlape a je klid. |
john72
![]() |
|
@john72Jasne a vysvetlujuce. Niet co dodat. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@john72, huck57John72 - neviem čo chceš rozpisovať. Proste u T-COM SK, DigiSK, TellyCZ HbbTV nie je a šlus.Huck57 - riešenie je jednoduché pokiaľ máš diseqC a LNB na 1W aj 23.5E. Dáš si jeden FAV zoznam s Telly, kde pozeráš TV. Naladíš si druhý zoznam so stanicami na 23.5E - síce neuvidíš obraz na nich ale HbbTV tam funguje aj pri kodovanom TV vysielaní. Čo viac k tomu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
huck57Nemáš to pouze, vypnuté. Nastavení-kanály-HbbTv-Automatické spuštění(zap-vyp) nebo Nesledovat(zap-vyp). Mám to vypnuté a taky se mi červené tl. nezobrazí Oled LG 55CX3la |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 207 |
![]() |
|
@Dagy2Výše v diskusi se Bublajs ptá, jestli mu fungují ostatní web služby, Youtube...atd. Huck57, píše, že nefungují.. Tak pravděpodobně se tv nepřipojí, ani na Internet. Decmen to už tady napsal, že Telly nemá HbbTV, to taky víme. Všeobecně to platí pro všechny dotazy. Je potřeba, když tady potřebuje někdo nějakou radu, aby problém více rozepsal. Způsob příjmu, model tv, model sat. příjímače... atd. Nestačí napsat mám Fabii a nejde nastartovat, pomozte. Pak je tu spousta dohadů. |
john72
![]() |
|
@john72ano, plne s tebou súhlasím, že chlapec vôbec nenapísal aký TV má.Ja mám LG z roku 2011 a HbbTV na ňom funguje ale treba vedieť ako na to. ale myslím, že huck netuší kde je sever (nič osobne prosím) a nechať mu skúšať pripojenie na net pomocou YT a NetFlix je trochu vedľa. Mnoho prijímačov YT nespustí, pretože nemá alebo mu vypršala licencia a LG je jeden z takýchto výrobcov. Odpoveď je teda jednoduchá - u Telly mu HbbTV proste nepôjde na žiadnom zariadení. Ak má huck záujem o HbbTV cez 23.5E tak je jednoduché - a to ako človek ktorý inštaluje LG vieš poradiť kde - overiť pripojenie na internet v nastaveniach siete. Potom skúsiť obyčajný internet browser či je možné zobraziť stránku napríklad www.parabola.cz alebo seznam.cz ak toto funguje, potom môže skúsiť naladiť CT1 na 23.5E (ak má anténu na túto družicu), prepnúť a pozrieť či sa mu zobrazí červený bod. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Červené tlačítko na LGPrepáčte už, ale čo tu riešite? U Telly HbbTV nie je, tak neviem, čo s tým chcete povedať, že nie je LG ako LG. Dagy2 napísal jasne.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
27.12.2021, 00:23.59Telly HbbTv nepodporuje. Tečka. To je tady jak mateřská školka na výletě![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@decmenNo to máš pravdu, ale to už psal dávno před tebou @Dagy2Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@romanss"Nie je LG ako LG. Zrejme mas skusenost aku mas - predsa by si si nevymyslal, ze?Moja skusenost s LG (WebOS 3.5 a vyssi) je opacna - raz (v 2017) som nastavil TV LG OLED na kabel a WiFi, v roku 2021 som vymenil router, zmenil som aj nazov siete a ZASE vsetko funguje bez najmensich problemov. LG nikdy nema problemy s DNS - ani na kabli, ani na WiFi bez kabla." Až nato, že Telly nemá HbbTV je pekný príspevok. huck57 by mal upresnit, o aky typ TV LG sa jedna. ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@romanssInáč si spokojný, že Brumo je na blackliste? Škoda, že redakcia zožerie Tvoje drýsty aj s navijákom. Ale nech. Nech sa Ti darí![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@decmenTo víme, je to sedmý komentář v tomto vláknu, kde jsi to po půlnoci napsal. Další reakce jsou na to, že mu nejdou ani ostatní webové služby. Zde bych mu rád poradil. Chtěl jsem, aby to Huck57, lépe popsal. Ale bez bližších informací, ohledně modelu tv, atd.. těžko radit. |
john72
![]() |
|
@mildeMáš to trochu obráceně, první se správnou radou byl decmen. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
@petersk27.12.2021, 19:07.17 Romanns...není LG jako LG...tímto reagoval na můj komentář zde: 27.12.2021, 09:39.05. To byla komunikace mezi mnou a ním. Netýkala se Telly a HbbTV. |
john72
![]() |
|
@decmenOmlouvám se, byl jsi první.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@sirdaMáš pravdu. Nevšiml jsem si. Už jsem se omluvil.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |