Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+Zero4K + SMIT Irdeto

Zdravím, prosím o radu jak na VU+ZRERO4K rozjedu CA modul Irdeto SMIT CI+ Skylink Ready s kartou IRDETO. Představa byla, že to jen zastrčím, ale realita je, že nejde ani ČT24. Máte prosím radu pro lamy, jak to rozchodit? Děkuji pěkně

mexikano
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+Zero4K + SMIT Irdeto

CT24 musi ist aj bez karty.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

No fakt to nešlo. :(

mexikano

@mexicano

to je nová inštalácia alebo na parabole kde to skúšaš už niekedy niečo bežalo (iný SAT prijímač, TV s DVB-S)
sila a kvalita signálu tam kde skúšaš CT24 alebo Ocko?

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

Na VU+Zero4K mi normálně v uni čtečce jede karta IRDETO, ale chtěl jsem, aby mi jelo HBO, které mi přes uni čtečku nejde, tak jsem koupil CA modul Irdeto SMIT CI+ Skylink Ready. Proto se ptám, jestli je něco doinstalovat, nebo změnit v nastavení, ale prosím pro lamy. Děkuji

mexikano

Skus doinstalovat plugin CI+ Helper.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@LucaBrazza

Můžu poprosit, buď odkaz, nebo postup pro lamy: Díky

mexikano

Skus to najst v menu "Pluginy" na stiahnutie - systemplugins.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

pro modul zkusit nastavit vysoký tok záleží na IMG

dnurg
Registrace: 12/2016

@mexikano

ČT24, Óčko, TV LUX, TV Noe a ešte zopár ďalších FTA programov ti musí ísť v každom prípade. Je úplne jedno, či bude v stb modul s kartou, alebo karta v čítačke, alebo stb bude úplne bez..., jednoducho tieto programy musia hrať, pokiaľ máš nastavenú dobre parabolu a v stb nastavené DiSEqC prepínanie (toto platí pri použití monoblocku alebo ak máš viac LNB na svojej parabole ai...). Ak ti tieto programy hrajú, tak potom postupuj podľa rád, o ktorých píšu ostatní.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@LucaBrazza

Zdravím, ten plugin CI+ Helper jsem teda nikde nenašel, udělal jsem i tovární nastavení, ale fakt je ten, že ČT24,Očko jede i bez karty. Není ten plugin někde ke stažení, že by jsem ho nainstaloval přes USB.

mexikano

@mexikano

Ake tam mas image ? OpenATV ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Tobě se blbě radi kamaráde když za 11 let pobytu nemáš ani aktivní soukr.zprávy a nenapíšeš co tam je za image. To jsou zásadní věci

hogofogo11
Registrace: 9/2014

@LucaBrazza

Image vti 15.0.0

mexikano

@hogofogo11

Zdravím, na ty soukromé zprávy jsem teď koukal a systém mi to zatím nenabízí. Nebo musím někde něco jinde udělat, jak v nastavení účtu?

mexikano

@mexikano

Nechcu se nějak míchat do diskuse co tu vedete, ale nerozumím tomu, proč chcete mermo mocí zprovoznit ten modul? https://www.vuplus4k.com/tutorial-how-to-install-oscam-on-vti-15/.
V odkazu je návod jak se u toho vti instaluje oscam, pak stačí jen přepsat přes nějaký ftp server binárku a pojede to jak má. Ty zprávy rozhodně doporučuju aktivovat musí to být v profilu někde.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

@gunter

Díky za odkaz, dostal jsem se do bodu, kde nemohu najít tu cestu na levé straně, aby jsem to mohl kopírovat. Zkopírujte soubory předplatného z vašeho PC do cesty /etc/tuxbox/config vašeho přijímače.

oscam.conf

oscam.server

mexikano

Soubory předplatného? Co to má bejt? Pokud jsi nainstaloval a spustil oscam podle návodu kterej jsi od guntera obdržel, pak si musíš např přes totalcomander nebo fillezilu atd. přepsat "vyměnit" konfiguraky (pro 0624) a pak tu binárku.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

@hogofogo11

Držel jsem se návodu z odkazu od Gunter, ale nemůžu najít na přepsání soubory oscam.conf a oscam.server

mexikano

@mexikano

Súbory oscam.conf a oscam.server nájdeš na ceste /etc/tuxbox/config... Podmienka je najprv nainštalovať oscam... A budú aj súbory... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Galerie: Maneto

@Maneto

Zdravím, ty soubory v pravém poli jsem našel, ale myslel jsem, že musím přepsat soubory z levé strany do pravé strany, na což jsem asi lama. Proto to vzdávám, abych vás obíral o sváteční čas. Díky všem, co se mi snažili pomoci a přeji jim, jak pěkný zbytek roku, tak vše nej, nej v roce 2022 R^

mexikano

Oscam - Skylink

Taková blbá otázka existuje už nějaký oscam v kterým by jela karta Skylink ICE a dekódoval všechny programy? Třeba včetně History HD Mám Oscam nastavený v režimu Irdeto , ale některé programy nejdou Používat vám modul nechci - nelze se na jeden program dívat a jiný nahrávat třeba i z jiné frekvence.

shiraz
Registrace: 8/2008

@shiraz

Samozrejme že existuje, len treba chcieť a aj vedieť hľadať!
Dokonca je možnosť stiahnutia takejto binárky oscamu aj na niektorých cs/sk fórach!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra