![]() |
|
Web skylinku problemovyChtel bych se zeptat zda mate take problemy z webovym vyuzivanim skylinku ja osobne tydne mozna 10 vypadku a ruzne a jine sekani vysilani , nekdy to zahlasi chybu internetoveho pripojeni coz je nesmysl ponevac jine platformy jedou naprosto v pohode tak budu rad za kazdou radu. |
HOFA
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: Web skylinku problemovyJá mám O2 a naprosto v pohodě krom těch (nevhodné slovo)ních reklam.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
@HOFAObčasné problémy bude mít, asi každý live tv operátor. Nejlíp to má ošéfované O2, mají na to vyčleněné pásmo a svoje O2tv boxy. Skylink mívá častější problémy, taky mi občas zastaví obraz, nebo ztratí rapidně na kvalitě... nejraději, když sleduji závody F1. Proto není dobré mít Skylink live tv jako hlavní službu, ale jako doplněk na druhou tv v domácnosti a jako zdroj zpětného shlédnutí pořadu. Nenapsal jsi, jaké používáš zařízení na Skylink live tv? |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Web skylinku problemovyPouzivam na smart tv samsung |
HOFA
![]() |
|
@HOFANa Samsungu to chodí celkem spolehlivě. Řeknu ti moji zkušenost, už jsem to tady do diskuse někomu psal. Mám Xiaomi Mi Tv Box S, příjem přes WiFi, router VDSL Modem ZTE zxhn h267a od O2. V této kombinaci mám výpadky Skylink live tv aplikace co 5.minut...zamrzání obrazu, ztráta připojení, chybové hlášky. Všechny ostatní aplikace, měl jsem na zkoušku Kuki Tv, Youtube..atd výpadky nemají. K modemu mám připojené 2.notebooky , 2. tablety a 3. telefony.. vše bez problémů. Na starém modemu, taky od O2 Huawei Echolife, ten Skylink chodí bez problémů. Aktualizace firmware ani všemožná nastavení nepomohla. Modem jsem vyreklamoval, byl vyměněný za druhý...A ten samý problém. V nastavení modemu jsem sledoval přenos datových packetů přes Wifi, protože tam byly nějaké ztracené a tam byl ten problém. Vždy, když došlo ke ztrátě nějakých packetů, Skylink spadl, ale ostatní aplikace jely dál. Evidentně si ten Xiaomi Box nerozumí s tímto modemem. Vyřešil jsem to nastavením druhé WiFi sítě přes jednoduchý WiFi Repeater (opakovač). Takže u tebe může být podobný problém. Zarušená WiFi, zaoxidované spoje na kabelech, spojovaný překopnutý kabel někde v zemi, dlouhé odezvy a rušení na Acces Pointech, pokud máš Internet vzduchem. Stačí malý výpadek, ztráta pár datových packetů a aplikace Skylink Live Tv padá. Je na to hodně háklivá. Taky mi to občas zamrzne, jak jsem psal výše, ale opravdu občas...hlavně u té F1, ale myslím si, že je v tu chvíli připojeno více lidí, co se zrovna na závod dívá a server nestačí posílat data. |
john72
![]() |
|
@john72Diky za vycerpavajici odpoved ja jsem doposud vyuzival nejaky share nebo tak neco moc se v tom nevyznam ,mam Skylink na chalupe a tam mam kartu a na tu kartu jsem zacal pozivat Skylink po webu i doma tak uvidime do budoucna pokud to bude zlobit prejdu zpet ale zase to zatim neni nic az tak spatne, jeste mam v zaloze tv od tmobile tak kdyz se to nekdy moc seka tak prehodim na tmobile |
HOFA
![]() |
|
@HOFANemáš zač...![]() |
john72
![]() |
|
![]() |