![]() |
|
livetv skylinkProsím o radu. Na tv LG v aplikaci Skylink potřebuji změnit č.karty, tedy odhlásit se a znovu přihlásit. Na Pc jsem to udělal bez problémů, ale na Tv nemůžu to odhlášení najít. Dík. |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 105 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: livetv skylinknastavenia - zariadenia - odstranit zariadenie |
MarekPrin
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: livetv skylinkNevidím to tam. Dám nastavení-zařízení a zobrazí se mi jenomnázev 55UK6200PLA ser.číslo Typ zařízení |
halib
![]() |
|
RE: livetv skylinkale to ses v zarizeni televize, a ty potrebujes zarizeni skylinklive. normalne odhlasit a odinstalovat a prihlasit novou kartu. ja jsem to svinstvo z televize okamzite zrusil. 👎 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: livetv skylinkSkus ho odhlasit cez PC.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: livetv skylinktlačítko"vstupy" pak "řídicí panel domova" označíš co chceš odstranit, po zvětšení klikneš na červený křížek "odstranit".......
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
v nejhoršímtovárko TV a vše znovu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: livetv skylinkTakže asi jenom odstraněním aplikace skylink a pak opětovnou instalací, což nevím jak půjde? |
halib
![]() |
|
RE: livetv skylinkuplne jednoduse to pujde.jen se predtim odhlas z toho uctu. tu aplikaci si najdes v guglu a obchod play ci co tam mas. |
kristian1
![]() |
|
RE: livetv skylinkAsi jsem blbej, ale nechápu jak se na TV odhlásím přes google z účtu a co v Tv přes obchod play? |
halib
![]() |
|
@halibodhlasit se v aplikaci skylinklive z uctu te karty.!pak tu aplikaci uplne odinstalovat z televize. a pak v obchod play nebo store najit tu aplikaci skylinklive a znovu ji nainstalovat a prihlasit se novou kartou. 👍 |
kristian1
![]() |
|
RE: livetv skylinkPřihlásit se podle karty na livetv skylink dle staré karty v pc a v nastavení odhlásit zařízení, které nechceš používat. Pak tu televizi příhlásit ve skylink apk. na nové kartě a přihlásit znova. Nevím jak to má LG, zda stačí QR kód nebo nové údaje, ale já na mobilu zákazníka jsem mu přihlásil skylink live a pomocí QR kodu přihlásil nový Q box. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 426 |
![]() |
|
RE: livetv skylinkSamozřejmě pokud chce LG QR kód tak v mobilu musíš mít přihlášenou novou kartu. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 426 |
![]() |
|
@kristian1Z účtu té karty v aplikaci na TV se nejde odhlásit na PC jsem to hned našel. Tak to napřed vyzkoušej a pak raď. |
halib
![]() |
|
@kristian1aplikaci bych nemazal,v obchodě už taková nemusí být,stačí vymazat aktuální zařízení v aplikaci,které používá účet |
pierrepetr
![]() |
|
@halibjak píšu,dělal jsem to několikrát a v pohodě |
pierrepetr
![]() |
|
@halibja to vyzkousene mam. nevim proc do toho tahas PC. pokud to neoinstaluju tak ta tv si muze pamatovat tu puvodni kartu.pierre-ta aplikace je pro celou M7,rakousko,nemecko. alespon ta moje teda jo. |
kristian1
![]() |
|
@kristian1na google je jiná,nejde ovládat tlačítky,ale jen myší,nebo dotykem na mobilu a ani z tv nejde odinstalovat |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrme to nabizi verze 81139. ale dovnitr teda uz nepolezu |
kristian1
![]() |
|
@kristian1ty tv,co to mají nainstalovaný od výrobce mají jinou app,ta co je na google je pro mobilní zařízení |
pierrepetr
![]() |
|
RE: livetv skylinkale LG ma prece original od vyrobce, stejne jako Samsung, a ted uz urcite i dalsi znacky. ta tv mu to sama najde a nabidne. ja ji mam aktualne uplne odinstalovanou bo to svinstvo tam vubec nechci. |
kristian1
![]() |
|
@halibvlevo dole,nastavení-zařízení,klikni,co chceš odebrat |
pierrepetr
![]() |
|
RE: livetv skylinkHele, "odborníci" se ozvali. Do androidí aplikace se nepřihlásíš, pokud máš na kartě aktivní 4 zařízení. V apce jdou odebrat až po přihlášení. Tebe to tam prostě nepustí. Musíš se přihlásit přes PC do SLliveTV, dále do účtu, je to ikonka s obrázkem typu rodina, já...A tam v nastavení máš zařízení, která jsou připojená ke kartě. Nemůžeš odebrat to zařízení, ze kterého jsi přihlášený, typicky prohlížeč, zbytek jde odhlásit. Potom se můžeš přihlásit k dané kartě. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 344 |
![]() |
|
RE: livetv skylinkSorry...Omlouvám se. Řešíme tu něco jiného, než na co ses ptal. V prohlížeči jde vybrat různé karty. Pokud chceš ale změnit v appce jinou kartu, musíš si SLliveTV nejprve v prohlížeči na dané kartě aktivovat. V rámci registrace uvedeš jiný mail než na první registraci. K apce se musíš přihlásit pod jiným mailem a heslem, který jsi zvolil k aktivaci. Na každou kartu tedy můžeš mít aktivní 4 zařízení. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 344 |
![]() |
|
@F4turbokde píše,že má LG tv android?? |
pierrepetr
![]() |
|
@halibPokud máš skylink live tv na PC, tak v prohlížeči se to dělá takto: https://livetv.skylink.cz/settings vpravo rozklikni připojená zařízení, vyber tu tv 55UK6200PLA dej odstranit zařízení. Pokud máš aplikaci v mobilu,otevři aplikaci, dole vpravo je ikonka tvého účtu nastavení, otevřeš připojená zařízení, odebereš 55UK6200PLA. Věřím tomu, že aplikace v tv to bude mít stejně. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |