![]() |
|
TechniSat DigiPal ISIO nehraje YoutubeZdravím, mám přijímač TechniSat DigiPal ISIO DVB-T2 a ten umožňuje přehrávat z Youtube. Ze začátku to fungovalo perfektně, potom nějaký čas ne a po aktualizaci zase jo![]() |
JarryC
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: TechniSat DigiPal ISIO nehraje YoutubeNo, myslím si, že pokiaľ nebude k tomu stb dostupný novší fw, tak to YouTube ani nerozchodíš! V tomto smere majú najlepšiu reputáciu stb z androidom, resp. android mediálne boxy.Veľa zdaru prajem. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@JarryCYouTube bola ešte v dobe kamennej voľná služba, používali ju normálne Flinstonovci.Potom prišiel ujo Gugl a povedal že zadarmo ani kura nehrabe nie to ešte veľká globálna firma. A tak to olicencoval. Takže v súčasnom SW dostupnom pre Technisaty je "tytrubka" prístupná len u Sonaty. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@Dagy2Na Digit UHD mi jede taky. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
RE: TechniSat DigiPal ISIO nehraje YoutubePotvrzuji, při startu videa je černá obrazovka. Poslal jsem tiket do Technisatu, budu informovat o odpovědi. |
torny
![]() |
|
RE: TechniSat DigiPal ISIO nehraje YoutubeTechnisat digit isio stc 4k zatím jede normálně. |
lukagent
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: TechniSat DigiPal ISIO nehraje Youtube3.12.2021 vyšiel nový firmware pre Technisat DIGIT ISIO S2, tak som v kútiku duše myslel, že YouTube pôjde. Nainštaloval som ho, ale problém je stále rovnaký ako u JarryC. Vďaka Dagy2 za objasnenie. Len by potom mali možnosť prehliadania cez YouTube z menu týchto Technisatov odstrániť. Inak človek zbytočne uvažuje kde je chyba.. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 277 |
![]() |
|
RE: TechniSat DigiPal ISIO nehraje YoutubeTakže Technisat se dále nebude zabývat změnami na Youtube a odstranil ji ze seznamu aplikací. Poslali mi návod, že mám aktivovat funkci UnPn renderer a přes aplikaci Tubio v např. telefonu přehrávat obsah na Digipalu. |
torny
![]() |
|
dobrý tip- nainštaloval som Tubio za 20 sekund do mobilu.- stlačil klávesu TV, aplikácia mi dala na výber kam chcem obraz premietať. Vybral som Technisat - stlačil prehrávanie vybraného videa, Technisat zastavil TV vysielanie a začal zobrazovať streamované video z Tubia je to síce na mozog aby som z mobilu niečo prehrával cez Technisat do TV ale funguje to na 100% bez akejkoľvek konfigurácie nejakého prístroja, študovania čohokoľvek. Za mňa dávam 1* |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: TechniSat DigiPal ISIO nehraje YoutubeTechnisat Technicorder dělá přesně to samé - jen zobrazí Youtube videa, ale nepřehrává. Přes Tubio OK.DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
RE: TechniSat DigiPal ISIO nehraje YoutubeTo je hodně slabá SW podpora těch předražených Technisatů, když nejde ani obyčejné Youtube...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 744 |
![]() |
|
![]() |